- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Hayirli olsun canim saglikla buyut yavrunu :)Hanımlar bende sürpriz bir şekilde doğum yaptım
Dün gece sancım başladı bugün öğlen genel anestezi sezeryanla doğum yaptım
Yarım saatte ayıldım herşey çabuk oldu
Daha ayağa kalkmadım
Korkmayın heyecanlanmayın herşey düşündüğünüzdn kolay ve hızlı oluyor
Darısı başınıza inşallah
Gecmis olsun ikinizede canim bende merak ediyordum seni , insan da denemeden bilemiyor iste saglicakla gelsinler de normal sezeryan fark etmezKızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
CojvGecmis olsun ikinizede canim bende merak ediyordum seni , insan da denemeden bilemiyor iste saglicakla gelsinler de normal sezeryan fark etmez
Çok ağrım var o kadar sanciyi boşuna çektim şimdi yine ağrılarGecmis olsun ikinizede canim bende merak ediyordum seni , insan da denemeden bilemiyor iste saglicakla gelsinler de normal sezeryan fark etmez
40 bitti benim takvimim bile silindiSen kaçıncı haftadasın ki? :) Eğer sancılarım başlar ve açılma yeterince olmazsa doktorum suni veriyor ablam da onda doğum yaptığı için biliyorum. Ama 40 haftayı doldurmadan ve sancı yokken öyle bir şey teklif etmedi en doğal şekilde olsun istiyor çünkü.
Squat konusunda da ben doktoruma dizime ağrı girdiğini söyledim o da o zaman tam çömelmeden yap öyleyse dedi. Sen de öyle yapabilirsin istersen bi faydasını henüz göremesem de :)
Az önce biraz sancı hissediyordum ama devamı gelmedi çok üzücü :/
Canım neden boşuna olsun ki çektiğin sancılar? Bak sağlıkla aldın kucağına bundan önemlisi mi var? Sen kendini normal doğuma çok adapte ettiğin için şu an psikolojik olarak da zorlanıyor olabilirsin. Geçecek hepsi sadece sabır. Mis kokulu minik cimcimen seni çok uğraştırdı kokla onu doyasıyaKızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
Gözün aydın umarım geçer bir an önce ağrıların. Ikisini de yaşaman kötü olmuş ama bebeğin sağlıklı ne güzel.Kızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
bana daha hic nst çekmedi daha ondan hic gezmedim ama doğum katında olması lazim diye biliyorum dr çok sıcak kanlı dediğin gibi iyi yaniBende dun ona gittim iyi rast geldi bak ilk kez gittim daha dogmazsa cumartesi gdcm adam iyi sıcak kanlı birisi sen memnun musun hastaneden falan ben dun sancı odası goremedım dogum katında kafam karıştı sancıyı nerde cekerım diye gezme fırsatın oldu mu hıc
Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Umarım ağrıların da kısa surede geçer geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ❤Kızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
Olsun canim sagsalim aldin prnsesi kucagina gecer allahin izniyle cok gecmis olsun tez zamanda agrilari unutursun canimKızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
Kızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
Rabbim bir an once sifa versin ins cnm ikisinide yasamak temelli zor iste napicaksin en kisa zamanda iyilesmen duasi ile...Cojv
Çok ağrım var o kadar sanciyi boşuna çektim şimdi yine ağrılar
canım benim geçmiş olsun sanaKızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
İşte bilmiyorum ılk dogumum da sanko da oldu oranın heryerını bılıyodm burası karısık geldi Daha ılk kez gordum cunku orda sancı ayrı odada cektım sonra dogumhaneye aldılarbana daha hic nst çekmedi daha ondan hic gezmedim ama doğum katında olması lazim diye biliyorum dr çok sıcak kanlı dediğin gibi iyi yani
Gaz sancıları var karnimda kalkamadım halenCnm bende spinal sezeryan oldum ağrı kesici.parol ve antibiyotik yazmış doktorum birkaç parol sonrasında duzeldim ben iki uç gün sabret CNN evladını güle güle buyut
Gaz sancıları var karnimda kalkamadım halen
Suyum geldi acilmam 1 cmdi suni sancı yerine fitil verdi daha etkili diye 12 saat sonunda hiç açılma olmadı tekrar bekledik 2 cm oldu ama sancılarım 10 20 bebeğin kalp atışları 50 40 falan oldu riske gerek yok zaten boşuna çekiyorsun dediCanım neden boşuna olsun ki çektiğin sancılar? Bak sağlıkla aldın kucağına bundan önemlisi mi var? Sen kendini normal doğuma çok adapte ettiğin için şu an psikolojik olarak da zorlanıyor olabilirsin. Geçecek hepsi sadece sabır. Mis kokulu minik cimcimen seni çok uğraştırdı kokla onu doyasıyaAbisi ne durumda merak ediyorum :) Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sağ ol canım inşallah darısı hepinizin başına herkese dua ettimCanım sağlıkla kucagina almışsin bebegini. Allah bağışlasin Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin :)