2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayirli olsun canim saglikla buyut yavrunu :)

Kızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime

Gecmis olsun ikinizede canim bende merak ediyordum seni , insan da denemeden bilemiyor iste saglicakla gelsinler de normal sezeryan fark etmez

Gecmis olsun ikinizede canim bende merak ediyordum seni , insan da denemeden bilemiyor iste saglicakla gelsinler de normal sezeryan fark etmez
Cojv
Çok ağrım var o kadar sanciyi boşuna çektim şimdi yine ağrılar

40 bitti benim takvimim bile silindi

Canım neden boşuna olsun ki çektiğin sancılar? Bak sağlıkla aldın kucağına bundan önemlisi mi var? Sen kendini normal doğuma çok adapte ettiğin için şu an psikolojik olarak da zorlanıyor olabilirsin. Geçecek hepsi sadece sabır. Mis kokulu minik cimcimen seni çok uğraştırdı kokla onu doyasıya Abisi ne durumda merak ediyorum :) Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın umarım geçer bir an önce ağrıların. Ikisini de yaşaman kötü olmuş ama bebeğin sağlıklı ne güzel.

bana daha hic nst çekmedi daha ondan hic gezmedim ama doğum katında olması lazim diye biliyorum dr çok sıcak kanlı dediğin gibi iyi yani

Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Umarım ağrıların da kısa surede geçer geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ❤

Olsun canim sagsalim aldin prnsesi kucagina gecer allahin izniyle cok gecmis olsun tez zamanda agrilari unutursun canim

Cnm bende spinal sezeryan oldum ağrı kesici.parol ve antibiyotik yazmış doktorum birkaç parol sonrasında duzeldim ben iki uç gün sabret CNN evladını güle güle buyut

canım benim geçmiş olsun sana
keske hic cekmeseydin bu kadar ağrı..
ama onemli olan kizinin iyi olmasi ..
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ...
sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..
inşallah agrilarin gececek sende bebeginde iyi olun, caniniz sagolsun, bügünümüze hamdolsun şükürler olsun ..

bana daha hic nst çekmedi daha ondan hic gezmedim ama doğum katında olması lazim diye biliyorum dr çok sıcak kanlı dediğin gibi iyi yani
İşte bilmiyorum ılk dogumum da sanko da oldu oranın heryerını bılıyodm burası karısık geldi Daha ılk kez gordum cunku orda sancı ayrı odada cektım sonra dogumhaneye aldılar

Suyum geldi acilmam 1 cmdi suni sancı yerine fitil verdi daha etkili diye 12 saat sonunda hiç açılma olmadı tekrar bekledik 2 cm oldu ama sancılarım 10 20 bebeğin kalp atışları 50 40 falan oldu riske gerek yok zaten boşuna çekiyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…