Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün bir saat yürüyorum squat yapmıyorum çünkü kalkması zor oluyor suni deneyecek misin? Geçen hafta vereyim dedi doktor kabul etmedik ama etsemiydim diye düşünmüyor değilimSenin için umut var öyleyse :) Benim doktorum kanala girmesini çok önemsiyor. Ama bizimki yukarda mutlu galiba ne kadar squat yaparsam yapayım birşey değişmiyor :/
Yesammmmmm az kalmışşşş hadi bir avazda inşallah :)İyiyim canım Allaha Şükür beklemeye devam bakalım. :)
Yesammmmmm az kalmışşşş hadi bir avazda inşallah :)
Ne durumdasın? Sancı falan var mı? Doktorun ne diyor? :)
Sen kaçıncı haftadasın ki? :) Eğer sancılarım başlar ve açılma yeterince olmazsa doktorum suni veriyor ablam da onda doğum yaptığı için biliyorum. Ama 40 haftayı doldurmadan ve sancı yokken öyle bir şey teklif etmedi en doğal şekilde olsun istiyor çünkü.Her gün bir saat yürüyorum squat yapmıyorum çünkü kalkması zor oluyor suni deneyecek misin? Geçen hafta vereyim dedi doktor kabul etmedik ama etsemiydim diye düşünmüyor değilim
Bende dun ona gittim iyi rast geldi bak ilk kez gittim daha dogmazsa cumartesi gdcm adam iyi sıcak kanlı birisi sen memnun musun hastaneden falan ben dun sancı odası goremedım dogum katında kafam karıştı sancıyı nerde cekerım diye gezme fırsatın oldu mu hıchasan barış hamidanoglu benimdr hangi gün gidiyorsun ben carsamba gidecem ogleden sonra
Benimkinin de gelmeye niyeti yoktu, biraz zorla çıkardık kendisini 41+2'de :))Ayyy canım son 9 :)
Sancı manci yok.
Doktor babasına çekmiş uyuşuk daha gelmez bu diyor :)
Yarın kontrol var bakalım belki yok yok gelecek gelecek der :)
Benimkinin de gelmeye niyeti yoktu, biraz zorla çıkardık kendisini 41+2'de :))
Ay takipteyim seni merakla bekliyorum minnakı, sağlıkla gelsin inşallah :)
Ne demek canım benim biz korkmuştuk basta yıkamaya doktor diyene kadar simdi 1 aylık olduk cok sukur bir sıkıntı olmadı: ))ohh be iyi oldu soyledigin icim rahatladi
çok teşekkür ederim canım benim
kw dem takti kafaya zaten yikanacak dedi benide bu sikintidan sen kurtardin teyzesi harikasinn
15-20 güne cıkıyomus canım sonuclar bşr sorun olduğunda arıyorlar zaten bir sorun yoksa aramıyorlarmısBenim de 1 hafta oldu sağlık ocağı topuk kanını alalı ama sonuç kaç günde cıkıyor bilmiyorum
İnşAllah canım Rabbim evlatlarımızı korusun :)Çok sevindim bende de tiroid hep sınırda çıkıyordu ilaca başlamadım ama içimde hep bir acaba umarım ben de sorun yaşamam
Hanımlar bende sürpriz bir şekilde doğum yaptım
Dün gece sancım başladı bugün öğlen genel anestezi sezeryanla doğum yaptım
Yarım saatte ayıldım herşey çabuk oldu
Daha ayağa kalkmadım
Korkmayın heyecanlanmayın herşey düşündüğünüzdn kolay ve hızlı oluyor
Darısı başınıza inşallah
Bebeğin ne kadarlık oldu canım bizim de annanemiz bugun gitti bende napcamı bilmez haldeyim sanki simdiden özledim annemi, anne olunca annemi daha çok özler oldumBizim bugün anneannemiz gitti
Bebeğim çok hassas
En ufak bir kaşık kadar nohut yesem bile o gece gaz sancısından sabahlıyoruz
Bu kadar hassas olmasını istemiyorum o yüzden herseyi kesmek istemiyorum ama onun çektiği acıyı görünce yememe kararı aldım
Bugün eşimle ilk günümuz olacak bebekle
Umarim üstesinden geliriz
Ben ve eşim uyku konusunda hassasiz
Bakalım nasıl geçecek ilk gece
Biz 1 kere yıkadık. Bir şey olmaz pis pis durmasın yıkansın. Sadece iyice kurulayın. Düştükten sonra 2 3 gün yıkamayın ama.ya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden
Bizim 10. Günümüz canım siz kaç günlüksunuzBebeğin ne kadarlık oldu canım bizim de annanemiz bugun gitti bende napcamı bilmez haldeyim sanki simdiden özledim annemi, anne olunca annemi daha çok özler oldum
İnşallah geçer canım benim Allah kolaylık versinKiraz cekirdegimiz var onu koyuyorum insallah gecer dua edin bana
tamamdir canım benim konustum bir defa yikariz dedi kw de aynen pis pis durmasin dediBiz 1 kere yıkadık. Bir şey olmaz pis pis durmasın yıkansın. Sadece iyice kurulayın. Düştükten sonra 2 3 gün yıkamayın ama.