2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
Canım bol bol yürü ağrım var diye yararsan iyileşme sürecin uzuyor

Suyum geldi acilmam 1 cmdi suni sancı yerine fitil verdi daha etkili diye 12 saat sonunda hiç açılma olmadı tekrar bekledik 2 cm oldu ama sancılarım 10 20 bebeğin kalp atışları 50 40 falan oldu riske gerek yok zaten boşuna çekiyorsun dedi
İkinci daha kolay olur derlerdi demek ki olmayabiliyormuş canım. Güzel kızına bak geçsin tüm ağrıların. Bir de benim görüş aldığım bir dr ayağını hissetmeye başladığın itibaren yatıyor durumda olsan bile ayaklarını parmaklarını oynat, yürümeye başladığın anda da dikişlerim acıyor diye bırakma kendini hareketli olmaya çabala dedi canım. Çabucak geçsin inşallah

Bizim bugün anneannemiz gitti :KK43:
Bebeğim çok hassas
En ufak bir kaşık kadar nohut yesem bile o gece gaz sancısından sabahlıyoruz
Bu kadar hassas olmasını istemiyorum o yüzden herseyi kesmek istemiyorum ama onun çektiği acıyı görünce yememe kararı aldım
Bugün eşimle ilk günümuz olacak bebekle
Umarim üstesinden geliriz
Ben ve eşim uyku konusunda hassasiz
Bakalım nasıl geçecek ilk gece
Muhakkak geceyi saat saat bolusun sen uyursan sütün artar canım. Eşine fazla is düşüyor malesef. Inşallah rahat geçirirsiniz

İşte bilmiyorum ılk dogumum da sanko da oldu oranın heryerını bılıyodm burası karısık geldi Daha ılk kez gordum cunku orda sancı ayrı odada cektım sonra dogumhaneye aldılar
Ben hep anka ya gidiyorum ama hic gezmedim çarşamba gidince bakarım ama dr konuşup bi bakıcam benimde bu hafta sezeryan mi normal mi onu konuşacaz zaten o arada gezmiş olurum belki bu hafta nst de çeker

Ben hep anka ya gidiyorum ama hic gezmedim çarşamba gidince bakarım ama dr konuşup bi bakıcam benimde bu hafta sezeryan mi normal mi onu konuşacaz zaten o arada gezmiş olurum belki bu hafta nst de çeker
Ay iyi bak da bana haber ver canım ya dogum katı karısık geldi cunku bana nst dogumhanede cekılıyo o zamana gene Dogmaz bence benimki

Canım bı de normal dogum derse gece hastanede kalınıyor mu sorar mısın

Bizim bugün anneannemiz gitti :KK43:
Bebeğim çok hassas
En ufak bir kaşık kadar nohut yesem bile o gece gaz sancısından sabahlıyoruz
Bu kadar hassas olmasını istemiyorum o yüzden herseyi kesmek istemiyorum ama onun çektiği acıyı görünce yememe kararı aldım
Bugün eşimle ilk günümuz olacak bebekle
Umarim üstesinden geliriz
Ben ve eşim uyku konusunda hassasiz
Bakalım nasıl geçecek ilk gece
maşallah.
hayırlı olsun.

gaz için her gün mutlaka bir bardak rezene çayı iç.
hem seni hem bebeği müthiş rahatlatıyor. çok gaz sancısı olursa, arada rezene çayına 1 çay kaşıgı kimyon ekle ve iç. bebeğin 40 ı çıktığında acil durumlarda kimyonlu rezene çayından 2-3 çay kaşığı verebilirsin.

uykusuzluk sonrası stresi azaltmak için papatya çayı öneriyorum.

İkinci daha kolay olur derlerdi demek ki olmayabiliyormuş canım. Güzel kızına bak geçsin tüm ağrıların. Bir de benim görüş aldığım bir dr ayağını hissetmeye başladığın itibaren yatıyor durumda olsan bile ayaklarını parmaklarını oynat, yürümeye başladığın anda da dikişlerim acıyor diye bırakma kendini hareketli olmaya çabala dedi canım. Çabucak geçsin inşallah
Hepsi aynı değil canım burda 11. doğumunu yapan bile mahvoldu bağırmaktan
Evet iğnenin etkisi geçti bütün koridorda yürüdüm halen gaz sancısı çekiyorum

Csnım Eger yürümezsen gaz sancın olur bol bol yürümen laızm gazın çıktığı zaman daha rahat olacaksın
Yürüyünce dikişler yanıyor çok kötü korktuğum başıma geldi ağlaya zirlaya girdim ameliyata alındı ama çok şükür ekip çok iyiydi hemen bitirdiler bile

Gözün aydın sağlıkla doğmuş bebeğin şükür ağrılar geçer gider gaz için rezene çayı kayısı dut kompostosu , ve kimyon iyi geliyor yarına hiçbir şeyin kalmaz az daha sabret inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların
İnşallah canım kimse yok baksın bana bakalım kv yerleşecem mecbur

Kızlar dün geceden beri sancı çektim en fazla 20 oldu bebeğin kalp atışları bozulduğu için spinal sezaryn oldum ağrılar çok kötü o kadar sancı çektim sonunun sezaryen olmasına o kadar üzüldüm ki çok şükür kızıma kavuştum ama ağrılar için ne önerirsiniz
2800 50 cm doğdu cimcime
Ay cnm hayırlı olsun. En kötüsü zaten sancı çekip sonra sezeryan olmak bende de öyle oldu. Dikiş ağrın mı var cnm bol bol yürü hastanede ben öyle yaptım

Canım haz sancısı olabilir kolik deniyor heralde en gec 3 aya kendinden geçiyor göğüs ucu içinde silikpn göğüs uçları var cok acıdığında onu kullanabilirsin zor canım ama hepsi geçecek İnşAllah yeter ki sağlıklı olsunlar :)

Canım, benim de göğüs uçlarım yara olmuştu çok fena. Hemen göğüs kalkanı aldırdım eşime. Göğüslerini ılık sodalı suyla sil (cep sodası) sonra kremini sür kalkanı koy. Sabaha kadar bile baya geçmiş olur gör bak. Kalkan olmadan olmuyor. Kıyafet değdikçe bile içime döküyordu acısı. Bir baktım geçiverdi.

X