- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah ya rezene anason kimyon karisimi yaptirmistim onu iciorum milk tea cay iciorum humana iciorum ne bulursam içiyorum ama olmuyo stresten de sanirim gitti iyiceBamya, incir kürü,yeşil yapraklı sebzeler ,3 lt su günde,rezene,dereotu arttirir. Maydanoz ,tuzlu ,ve turşu sutu keser derler inşallah bollasir sütün
Humana basladim 3 gundur oncesindede farkli caylar iciodum boylemi gidicek yoksa sonradan cogalma ihtimali varmi acaba yaHumana tee içtin mı cnm ? Bol şu tüket. Hurma ye boza iç ve et olsun bir ogununde
Canım gaz için bebeğin karnına poposuna zeytinyağı sür ayağının altına sıcak su torbası koy. Süt için de ısrarla emzir inşallah tez zamanda sütün de gelir bebeğin gaz sıkıntısı da geçer geçmiş olsun
Hamileyken gogsunuzden süt sızıyor muydu.son bı iki aydainsallah ya rezene anason kimyon karisimi yaptirmistim onu iciorum milk tea cay iciorum humana iciorum ne bulursam içiyorum ama olmuyo stresten de sanirim gitti iyice
ohh be iyi oldu soyledigin icim rahatladiCanım dr yıkayabilirsiniz göbek düşmeden ama göbek çevresini cok iyi kurutun ıslak kalmasın dedi ben dr diyince yıkadım
Benimde 59 a kadar çıkıyor her nst de bir kere :/ Tabii düzensiz olunca bi anlamı yok ..Ayni durumda olan baya kisi variz ne agri ne sanci bekliyoruz nst de 60 a vuran sancilar cikti benim ama onemli degil bunlar dedi. Bende sıkıliyorum beklemekten insan ne yqsayacak onu mu merak ediyo nedir :) ilk zmanlar agri sanci olmasiin diye bakiyorduk simdi gelsin diye
Arkadaşlar mothercarein ve jokerin sitesinde uyku tulumlarinda indirim gören ürünler var. Ben aldım bugün geldi çok güzeller gerçekten. Ihtiyaci olanlar kaçırmasın derim :)
Senin için umut var öyleyse :) Benim doktorum kanala girmesini çok önemsiyor. Ama bizimki yukarda mutlu galiba ne kadar squat yaparsam yapayım birşey değişmiyor :/Benim kanalda başını da dayamış ama yine de banamisin demiyor gelmiyor :)
yok hic ole bisi olmadi suan bile akmioki zaten o zaman aksaHamileyken gogsunuzden süt sızıyor muydu.son bı iki ayda
hasan barış hamidanoglu benimdr hangi gün gidiyorsun ben carsamba gidecem ogleden sonraAA gercekten mı bende bugun oraya gecıs yaptım mecburen senın doktorun kim
Prima kullanıyorum kuzumCnm hangi bezi kullanıyorsun.
Çok çabuk geçiyor zaman canımmaşallah hangi ara 9 günlük oldunuz nasilda geçmiş yaaa
Bizim 7. Gün düştü
Benim 7. Gün düştü 3 haftaya kadar normalmiş düşmemesi canım doktor bana öyle dedi
Bugün 10. Gün ve düşmeye niyeti hiç yok gibiBenim kızmın 14 gununde duştu endişelenme
Ayy canımKızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba
Canım bezi değiştirsenePrima kullanıyorum kuzum
Canım benim bebeği mi doğumda yikamislardiya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden