2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba :KK43:
Ayy canım
Bende hastaneden eve geldim
Yalnızca 2 kilo gitmişti
Soka girdim
Dedim ben 3 Kilo çocuk doğurdum ne alaka diye
Ama ben spinal olmuştum
O kadar çok serum takıldı ki bide yan etkisini yaşamayayim diye litrelerce şu icmistim
Bugün 10. Gün 9 kilo gitmiş benden
İnşaallah aynı Tempo ile devam ederim
Bide zaten ödem atıyoruz sürekli gider daha kilolarımiz

ya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden
Canım benim bebeği mi doğumda yikamislardi
Şimdilik göbek bağının düşmesini bekliyorum
Doktorumuz yıkamayın dedi
10. Gün bakalım bekleyeceğiz
Benim kayınvalidemde niyetlendi ama yok dedim ben
Iyice korursan bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile

Bizim bugün anneannemiz gitti :KK43:
Bebeğim çok hassas
En ufak bir kaşık kadar nohut yesem bile o gece gaz sancısından sabahlıyoruz
Bu kadar hassas olmasını istemiyorum o yüzden herseyi kesmek istemiyorum ama onun çektiği acıyı görünce yememe kararı aldım
Bugün eşimle ilk günümuz olacak bebekle
Umarim üstesinden geliriz
Ben ve eşim uyku konusunda hassasiz
Bakalım nasıl geçecek ilk gece

Ben gaz yapacak hiç birşey yemiyorum özlediğim çok şey var ama bebeğim icin değer diyorum çünkü o ağladıkça benim içim parçalanıyor hiç birşey yapamıyoruz çünkü geçmesi icin

Kizlar gaz sancisini biz de cektik kac gun. Aglama krizlerine giriyordu bebegimiz, hatta katildigi mosmor oldugu oldu. Ne yapacagimi sasirdim bebegi o sekilde gorunce, bebekle birlikte ben de şoke oldum sanki bebegi attim annemin kucagina ben kactim baska odaya. Gaz icin ben careyi her gun sabah ve aksam birer bardak kimyon cayi icmekte buldum. Hamdolsun simdi bugunlerde o krizler azaldi. Ama yine oldugu da oluyor bu bebekler illa gaz sancisi icin ya da karni ac oldugu icin ya da alti pis oldugu icin aglamiyorlar, bazen bos yere durduk yere de agladiklari oluyor. Allah yardimcimiz olsun. Kimyon cayi tarifini de vereyim, 1 bardak kaynar suya 1 tatli kasigi toz kimyon karistirip 5-10 dk bekleyip iciyorum.

Bizim gobek bagimiz tam 15. gun dustu. Eger o gun de dusmeseydi doktor getirin demisti.

17. Haftadan beri dusukbroskim var.bebegim 32 haftal8k oldugunda dr acilman 2 cm yakin bebek her an gelebilirvdedi.progesteron vs verdi.merdiven cikma agir kaldirma dedi iki kücük cocugum var ve aileden uzaktayim.bu halde ev cocuk park alışveriş hep tek basima yaptim.ama k9rka korka sonuc 38 haftam bitti.5 haftadir dr gitmiyorum cunku bir daha scilmaya baksa asil o zaman dogururdum.

Senin için umut var öyleyse :) Benim doktorum kanala girmesini çok önemsiyor. Ama bizimki yukarda mutlu galiba ne kadar squat yaparsam yapayım birşey değişmiyor :/
Her gün bir saat yürüyorum squat yapmıyorum çünkü kalkması zor oluyor :KK66: suni deneyecek misin? Geçen hafta vereyim dedi doktor kabul etmedik ama etsemiydim diye düşünmüyor değilim

Gobegin dusmesi de degisiyor.ben beveklerim dogdugu gun de dahil hergun yikarim. Annem bizi de oyle yapmis.40 i cikana kadar.ama oyle abartili degil biraz hafif sampuan elle ovarak mesaj gibi 5 dk almadan.rahatliyo bebek.gobek birin de 11. Gun digerin de 4. Gun düştü. Uygulama ayniydi ama

Hanımlar bende sürpriz bir şekilde doğum yaptım
Dün gece sancım başladı bugün öğlen genel anestezi sezeryanla doğum yaptım
Yarım saatte ayıldım herşey çabuk oldu
Daha ayağa kalkmadım
Korkmayın heyecanlanmayın herşey düşündüğünüzdn kolay ve hızlı oluyor
Darısı başınıza inşallah

Her gün bir saat yürüyorum squat yapmıyorum çünkü kalkması zor oluyor :KK66: suni deneyecek misin? Geçen hafta vereyim dedi doktor kabul etmedik ama etsemiydim diye düşünmüyor değilim
Sen kaçıncı haftadasın ki? :) Eğer sancılarım başlar ve açılma yeterince olmazsa doktorum suni veriyor ablam da onda doğum yaptığı için biliyorum. Ama 40 haftayı doldurmadan ve sancı yokken öyle bir şey teklif etmedi en doğal şekilde olsun istiyor çünkü.
Squat konusunda da ben doktoruma dizime ağrı girdiğini söyledim o da o zaman tam çömelmeden yap öyleyse dedi. Sen de öyle yapabilirsin istersen bi faydasını henüz göremesem de :)
Az önce biraz sancı hissediyordum ama devamı gelmedi çok üzücü :/

Back