2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bizim gobek bagimiz tam 15. gun dustu. Eger o gun de dusmeseydi doktor getirin demisti.

17. Haftadan beri dusukbroskim var.bebegim 32 haftal8k oldugunda dr acilman 2 cm yakin bebek her an gelebilirvdedi.progesteron vs verdi.merdiven cikma agir kaldirma dedi iki kücük cocugum var ve aileden uzaktayim.bu halde ev cocuk park alışveriş hep tek basima yaptim.ama k9rka korka sonuc 38 haftam bitti.5 haftadir dr gitmiyorum cunku bir daha scilmaya baksa asil o zaman dogururdum.

Senin için umut var öyleyse :) Benim doktorum kanala girmesini çok önemsiyor. Ama bizimki yukarda mutlu galiba ne kadar squat yaparsam yapayım birşey değişmiyor :/
Her gün bir saat yürüyorum squat yapmıyorum çünkü kalkması zor oluyor suni deneyecek misin? Geçen hafta vereyim dedi doktor kabul etmedik ama etsemiydim diye düşünmüyor değilim

Gobegin dusmesi de degisiyor.ben beveklerim dogdugu gun de dahil hergun yikarim. Annem bizi de oyle yapmis.40 i cikana kadar.ama oyle abartili degil biraz hafif sampuan elle ovarak mesaj gibi 5 dk almadan.rahatliyo bebek.gobek birin de 11. Gun digerin de 4. Gun düştü. Uygulama ayniydi ama

Her gün bir saat yürüyorum squat yapmıyorum çünkü kalkması zor oluyor suni deneyecek misin? Geçen hafta vereyim dedi doktor kabul etmedik ama etsemiydim diye düşünmüyor değilim
Sen kaçıncı haftadasın ki? :) Eğer sancılarım başlar ve açılma yeterince olmazsa doktorum suni veriyor ablam da onda doğum yaptığı için biliyorum. Ama 40 haftayı doldurmadan ve sancı yokken öyle bir şey teklif etmedi en doğal şekilde olsun istiyor çünkü.
Squat konusunda da ben doktoruma dizime ağrı girdiğini söyledim o da o zaman tam çömelmeden yap öyleyse dedi. Sen de öyle yapabilirsin istersen bi faydasını henüz göremesem de :)
Az önce biraz sancı hissediyordum ama devamı gelmedi çok üzücü :/

hasan barış hamidanoglu benimdr hangi gün gidiyorsun ben carsamba gidecem ogleden sonra
Bende dun ona gittim iyi rast geldi bak ilk kez gittim daha dogmazsa cumartesi gdcm adam iyi sıcak kanlı birisi sen memnun musun hastaneden falan ben dun sancı odası goremedım dogum katında kafam karıştı sancıyı nerde cekerım diye gezme fırsatın oldu mu hıc

Ayyy canım son 9 :)

Sancı manci yok.

Doktor babasına çekmiş uyuşuk daha gelmez bu diyor :)

Yarın kontrol var bakalım belki yok yok gelecek gelecek der :)
Benimkinin de gelmeye niyeti yoktu, biraz zorla çıkardık kendisini 41+2'de :))
Ay takipteyim seni merakla bekliyorum minnakı, sağlıkla gelsin inşallah :)

ohh be iyi oldu soyledigin icim rahatladi
çok teşekkür ederim canım benim
kw dem takti kafaya zaten yikanacak dedi benide bu sikintidan sen kurtardin teyzesi harikasinn
Ne demek canım benim biz korkmuştuk basta yıkamaya doktor diyene kadar simdi 1 aylık olduk cok sukur bir sıkıntı olmadı: ))

Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah ne güzel atlatmışsın inşallah hemen kalkarsın ayağa ben fe genel anestezi olacağım ameliyat sonrası inşallah çok ağrım olmaz benim de

Bebeğin ne kadarlık oldu canım bizim de annanemiz bugun gitti bende napcamı bilmez haldeyim sanki simdiden özledim annemi, anne olunca annemi daha çok özler oldum

ya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden
Biz 1 kere yıkadık. Bir şey olmaz pis pis durmasın yıkansın. Sadece iyice kurulayın. Düştükten sonra 2 3 gün yıkamayın ama.

Bebeğin ne kadarlık oldu canım bizim de annanemiz bugun gitti bende napcamı bilmez haldeyim sanki simdiden özledim annemi, anne olunca annemi daha çok özler oldum
Bizim 10. Günümüz canım siz kaç günlüksunuz
Benim kayınvalidem var yanımda ama o genelde sütün yok, çocuk hasta olacak, çocuğun karnı aç, sütün kesilecek gibi cümleleri kurmak için burada
Bilmiyorum gece beni uyutup bebeğimle ilgileniyordu ama şimdi hersey bana kaldı umarım üstesinden gelebilirim

Biz 1 kere yıkadık. Bir şey olmaz pis pis durmasın yıkansın. Sadece iyice kurulayın. Düştükten sonra 2 3 gün yıkamayın ama.
tamamdir canım benim konustum bir defa yikariz dedi kw de aynen pis pis durmasin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…