2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bamya, incir kürü,yeşil yapraklı sebzeler ,3 lt su günde,rezene,dereotu arttirir. Maydanoz ,tuzlu ,ve turşu sutu keser derler inşallah bollasir sütün
insallah ya rezene anason kimyon karisimi yaptirmistim onu iciorum milk tea cay iciorum humana iciorum ne bulursam içiyorum ama olmuyo stresten de sanirim gitti iyice

Kiraz cekirdegimiz var onu koyuyorum insallah gecer dua edin bana

Canım dr yıkayabilirsiniz göbek düşmeden ama göbek çevresini cok iyi kurutun ıslak kalmasın dedi ben dr diyince yıkadım
ohh be iyi oldu soyledigin icim rahatladi
çok teşekkür ederim canım benim
kw dem takti kafaya zaten yikanacak dedi benide bu sikintidan sen kurtardin teyzesi harikasinn

Benimde 59 a kadar çıkıyor her nst de bir kere :/ Tabii düzensiz olunca bi anlamı yok ..

Arkadaşlar mothercarein ve jokerin sitesinde uyku tulumlarinda indirim gören ürünler var. Ben aldım bugün geldi çok güzeller gerçekten. Ihtiyaci olanlar kaçırmasın derim :)

Mothercare tulum siparişi vermiştim baya bekledim aradım sorun yok dediler sonra stokta olmadığından iptal ettiler hevesim kaçtı çünkü tekrar baktığımda farklı fiyatla tekrar satıştaydı keşke aradığımda yanlışlığı bildirselerdi kargo gelicek diye evde hapis kalmıştım

Ayy canım
Bende hastaneden eve geldim
Yalnızca 2 kilo gitmişti
Soka girdim
Dedim ben 3 Kilo çocuk doğurdum ne alaka diye
Ama ben spinal olmuştum
O kadar çok serum takıldı ki bide yan etkisini yaşamayayim diye litrelerce şu icmistim
Bugün 10. Gün 9 kilo gitmiş benden
İnşaallah aynı Tempo ile devam ederim
Bide zaten ödem atıyoruz sürekli gider daha kilolarımiz

ya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden
Canım benim bebeği mi doğumda yikamislardi
Şimdilik göbek bağının düşmesini bekliyorum
Doktorumuz yıkamayın dedi
10. Gün bakalım bekleyeceğiz
Benim kayınvalidemde niyetlendi ama yok dedim ben
Iyice korursan bir sıkıntı olmaz Allahın izni ile

Bizim bugün anneannemiz gitti
Bebeğim çok hassas
En ufak bir kaşık kadar nohut yesem bile o gece gaz sancısından sabahlıyoruz
Bu kadar hassas olmasını istemiyorum o yüzden herseyi kesmek istemiyorum ama onun çektiği acıyı görünce yememe kararı aldım
Bugün eşimle ilk günümuz olacak bebekle
Umarim üstesinden geliriz
Ben ve eşim uyku konusunda hassasiz
Bakalım nasıl geçecek ilk gece

Ben gaz yapacak hiç birşey yemiyorum özlediğim çok şey var ama bebeğim icin değer diyorum çünkü o ağladıkça benim içim parçalanıyor hiç birşey yapamıyoruz çünkü geçmesi icin

Kizlar gaz sancisini biz de cektik kac gun. Aglama krizlerine giriyordu bebegimiz, hatta katildigi mosmor oldugu oldu. Ne yapacagimi sasirdim bebegi o sekilde gorunce, bebekle birlikte ben de şoke oldum sanki bebegi attim annemin kucagina ben kactim baska odaya. Gaz icin ben careyi her gun sabah ve aksam birer bardak kimyon cayi icmekte buldum. Hamdolsun simdi bugunlerde o krizler azaldi. Ama yine oldugu da oluyor bu bebekler illa gaz sancisi icin ya da karni ac oldugu icin ya da alti pis oldugu icin aglamiyorlar, bazen bos yere durduk yere de agladiklari oluyor. Allah yardimcimiz olsun. Kimyon cayi tarifini de vereyim, 1 bardak kaynar suya 1 tatli kasigi toz kimyon karistirip 5-10 dk bekleyip iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…