- 24 Mayıs 2017
- 100
- 214
Alttan muayene olmadım acılma var mı bilmiyorum ama karnım cok yukarda iner mi onu da bilmiyorum belki inmeden dogum baslayabılırmıs doktorun demesine gore gunum var daha insallah bu hafta dogarAçılma var mı peki sizde? :/ Ya da bebek kanala girdi mi? :/ Benimki hala yukarıda maalesef :/ Doktor çatın çok müsait normal doğuma yazık olur doğuramazsan dedi
Ayni durumda olan baya kisi varizDoğum yapamayan kaç kişi kaldık? :/ Çarşamba günü doktor açılma var mı diye baktığında hiç açılma olmadığı için biraz zorladı. Bir kaç gün orada acı hissettim ama o da geçti zorladığı yer de iyileşti mi acaba diye düşünmeye başladım. Hayırlısıyla bir doğursaydık bebeklerimizi :/ Beklemek çok sıkıcı olmaya başladı.
Doktorlar kesinlikle yikanmamasini oneriorlar......ya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden
Bebeğin canım tekrar lan aldılar normal cıktı cok şükür: ))Troidin mi yüksek çıktı kuzum
Doktorlar kesinlikle yikanmamasini oneriorlar......
Aman alllah korusun csnım kaç günde cıkıyor acaba sonuçlar seni kaç gün Sonra aradı sağlık ocağıBebeğin canım tekrar lan aldılar normal cıktı cok şükür: ))
Bsna yikanmamasi mantikli geliyor cunku gobek deligi acik yara enfekte olabilir ne gerek en fazla 10 gun icinde dusuyor diye dusunuyorum kiximda 7. Gun dustuBen de öyle zannederdim ama bunun da doktordan doktora değişen bir konu olduğunu gördüm:)
Bende varım hiçbir sinyal da yok ne ağrı ne kasılmaDoğum yapamayan kaç kişi kaldık? :/ Çarşamba günü doktor açılma var mı diye baktığında hiç açılma olmadığı için biraz zorladı. Bir kaç gün orada acı hissettim ama o da geçti zorladığı yer de iyileşti mi acaba diye düşünmeye başladım. Hayırlısıyla bir doğursaydık bebeklerimizi :/ Beklemek çok sıkıcı olmaya başladı.
Canım dr yıkayabilirsiniz göbek düşmeden ama göbek çevresini cok iyi kurutun ıslak kalmasın dedi ben dr diyince yıkadımkw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dedi
bende birsey diyemedim sonucta kac tane cocuk büyüttü
Canım 20.günde cıktı kötü gelince tekrar sağlık ocağına gitmedim özel bi hastanede yaptırdım ertesi gün aldık canım sonucları benim ilk zamanlar sütğm yoktu mama da vermedim ac olduğu için kötü cıkmıs olabilir dedi cnm ilk sonucunuAman alllah korusun csnım kaç günde cıkıyor acaba sonuçlar seni kaç gün Sonra aradı sağlık ocağı
Cnm hangi bezi kullanıyorsun.Ben 3. Günü yıkadım bana hastahaneden çıkarken sende bebekte yıkanabilirsiniz dediler bizde göbeğini koruyarak yıkadık sonra iyice kuruladık 8. Gün göbeğimiz düştü sonraki 2 gün yıkamayın demişlerdi o aman yıkamadım işte ama herkese göre farklı tabi içinizden nasıl geliyorsa .. Benim kızım hemen pişik oldu Totosu kızardı ben o yüzden mesela altını her açtığımda belden aşağısını yıkıyorum şu andaçok fena yara olduk..
bu arada buradan insta hesabımızın adını söyleyebiliyor muyuz isteyen annelerle birbirimizi takip etmek adına ? Bilmeden yazmayayım diye sormak istedim
Bebeğin canım tekrar lan aldılar normal cıktı cok şükür: ))
Bsna yikanmamasi mantikli geliyor cunku gobek deligi acik yara enfekte olabilir ne gerek en fazla 10 gun icinde dusuyor diye dusunuyorum kiximda 7. Gun dustuyesa sen cocuk doktoru buldun mu ? Ankara 'da akayda bir doktor onerdiler bana bi de cukurambarda bi ozel muayene yarin doguruyorum cocuk doktoru bulamadim henuz
Benim de 1 hafta oldu sağlık ocağı topuk kanını alalı ama sonuç kaç günde cıkıyor bilmiyorumCanım 20.günde cıktı kötü gelince tekrar sağlık ocağına gitmedim özel bi hastanede yaptırdım ertesi gün aldık canım sonucları benim ilk zamanlar sütğm yoktu mama da vermedim ac olduğu için kötü cıkmıs olabilir dedi cnm ilk sonucunu
Benim kanalda başını da dayamış ama yine de banamisin demiyor gelmiyor :)Açılma var mı peki sizde? :/ Ya da bebek kanala girdi mi? :/ Benimki hala yukarıda maalesef :/ Doktor çatın çok müsait normal doğuma yazık olur doğuramazsan dedi