2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Açılma var mı peki sizde? :/ Ya da bebek kanala girdi mi? :/ Benimki hala yukarıda maalesef :/ Doktor çatın çok müsait normal doğuma yazık olur doğuramazsan dedi
Alttan muayene olmadım acılma var mı bilmiyorum ama karnım cok yukarda iner mi onu da bilmiyorum belki inmeden dogum baslayabılırmıs doktorun demesine gore gunum var daha insallah bu hafta dogar

Ayni durumda olan baya kisi variz ne agri ne sanci bekliyoruz nst de 60 a vuran sancilar cikti benim ama onemli degil bunlar dedi. Bende sıkıliyorum beklemekten insan ne yqsayacak onu mu merak ediyo nedir :) ilk zmanlar agri sanci olmasiin diye bakiyorduk simdi gelsin diye

Ben de öyle zannederdim ama bunun da doktordan doktora değişen bir konu olduğunu gördüm:)
Bsna yikanmamasi mantikli geliyor cunku gobek deligi acik yara enfekte olabilir ne gerek en fazla 10 gun icinde dusuyor diye dusunuyorum kiximda 7. Gun dustu yesa sen cocuk doktoru buldun mu ? Ankara 'da akayda bir doktor onerdiler bana bi de cukurambarda bi ozel muayene yarin doguruyorum cocuk doktoru bulamadim henuz

Bende varım hiçbir sinyal da yok ne ağrı ne kasılma

Aman alllah korusun csnım kaç günde cıkıyor acaba sonuçlar seni kaç gün Sonra aradı sağlık ocağı
Canım 20.günde cıktı kötü gelince tekrar sağlık ocağına gitmedim özel bi hastanede yaptırdım ertesi gün aldık canım sonucları benim ilk zamanlar sütğm yoktu mama da vermedim ac olduğu için kötü cıkmıs olabilir dedi cnm ilk sonucunu

Ben 3. Günü yıkadım bana hastahaneden çıkarken sende bebekte yıkanabilirsiniz dediler bizde göbeğini koruyarak yıkadık sonra iyice kuruladık 8. Gün göbeğimiz düştü sonraki 2 gün yıkamayın demişlerdi o aman yıkamadım işte ama herkese göre farklı tabi içinizden nasıl geliyorsa .. Benim kızım hemen pişik oldu Totosu kızardı ben o yüzden mesela altını her açtığımda belden aşağısını yıkıyorum şu anda çok fena yara olduk..
bu arada buradan insta hesabımızın adını söyleyebiliyor muyuz isteyen annelerle birbirimizi takip etmek adına ? Bilmeden yazmayayım diye sormak istedim

Cnm hangi bezi kullanıyorsun.

İslak kalınca ben de daha zor düşer demiştim ki arkadaşın doktoru kesinlikle yikamayin dedi ama sonra farklı hastaneler farklı doktorlar farklı eğitimlerde farklı şeyler söylediler :)

Çocuk doktoru hiç araştırmadim canım ama sünnet yapacak doktor ayarlandi

İlk başta kendi doğum yaptığım hastane denerim sonra bi yol çizerim inşallah

Benim de 1 hafta oldu sağlık ocağı topuk kanını alalı ama sonuç kaç günde cıkıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…