AA gercekten mı bende bugun oraya gecıs yaptım mecburen senın doktorun kimAnka hastanesi gidiyorum bana yakin olduğuicin
Canım gaz için bebeğin karnına poposuna zeytinyağı sür ayağının altına sıcak su torbası koy. Süt için de ısrarla emzir inşallah tez zamanda sütün de gelir bebeğin gaz sıkıntısı da geçer geçmiş olsunKizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu
Cok tskler teyzesi. Öpuyoruz seniTeşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sen doğum yaptın mı
Canlar bende antepliyim. Ama 28 yıldır antalyadayizHıı haberim yoktu sen hangisine gidiyorsun
Canım sağlıkla kucağına aldın ya geri kalan her şey teferruat. Her doğum farklı, hepsi kişiye özel. Hayırlı olan buymuş kollarında bebeğin ikiniz de iyisiniz çok şükürAllah analı babalı büyütsün inşallah kuzunu.
aminnn inşallah canım benim inşallah...Aynı bedende son 2 gecemiz cok ama cok heyevanlıyım kızlar rabbim bizi de sağlıkla kurtarsın insallah
burda paylasmislardi hemen baslayan olmustu canım benimKızlar sezeryan sonrası korse ne zaman kullanma ya başlaya bilirim
Teşekkür ederim canım bende sipariş edeyim
Hemşehrilerim varmıs haberim yok :)Canlar bende antepliyim. Ama 28 yıldır antalyadayiz
Ben varım canım bu hafta dogsa keske ama umutlu degilimDoğum yapamayan kaç kişi kaldık? :/ Çarşamba günü doktor açılma var mı diye baktığında hiç açılma olmadığı için biraz zorladı. Bir kaç gün orada acı hissettim ama o da geçti zorladığı yer de iyileşti mi acaba diye düşünmeye başladım. Hayırlısıyla bir doğursaydık bebeklerimizi :/ Beklemek çok sıkıcı olmaya başladı.