2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kizlar benim korsem geldi
hastaneden cikinca inşallah kullanacagim
doğum sonrasi sezeryan korsesi ...
burda arkadas tavsiye etti ama hatirlamiyorum kimdi teşekkür ediyorum..
emzirme sudyenlerimde geldi
birtek terligim kaldi oda banyomdaki terlikleri koymaya karar verdim ...
eksiklerimde kalmadi günümüzde belli artik
inşallah biz bekleyenlerde bebislerimizi kucagimiza saglikla alsak kucaklasak
elifim.....
ZÜMRA ELİF immm
ablalari babasi ve babannesi tabiki ben sabirsizlikla bekliyoruz...

Kizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu
Canım gaz için bebeğin karnına poposuna zeytinyağı sür ayağının altına sıcak su torbası koy. Süt için de ısrarla emzir inşallah tez zamanda sütün de gelir bebeğin gaz sıkıntısı da geçer geçmiş olsun

Çok teşekkürler canım, sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil.. Ben de sana hayırlı, güzel bir doğum diliyorum. Sağlıkla, sıhhatle gelsin mis kokulun

Doğum yapamayan kaç kişi kaldık? :/ Çarşamba günü doktor açılma var mı diye baktığında hiç açılma olmadığı için biraz zorladı. Bir kaç gün orada acı hissettim ama o da geçti zorladığı yer de iyileşti mi acaba diye düşünmeye başladım. Hayırlısıyla bir doğursaydık bebeklerimizi :/ Beklemek çok sıkıcı olmaya başladı.

Ben varım canım bu hafta dogsa keske ama umutlu degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…