Allah sağlıcakla kurtarsın kolay doğumlarKızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden
Bamya, incir kürü,yeşil yapraklı sebzeler ,3 lt su günde,rezene,dereotu arttirir. Maydanoz ,tuzlu ,ve turşu sutu keser derler inşallah bollasir sütünKizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu
Cnm ben doğuma gittiğim kiloyla döndüm. 14 gün oldu yeni 3 kilosunu verdim. Endişelenme11 inde doğum yaptım 2 gün oldu daha ama nasıl oluyoda sadece cocuk kşlosu kadar kilo veriyorum suyuna ne oldu eşine ne oldu
Humana tee içtin mı cnm ? Bol şu tüket. Hurma ye boza iç ve et olsun bir ogunundeKizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu
Henüz dogurmadım canımArkadaslar haberi olan var mimeltem_kaya dogurdu mu onun da çok az kalmıştı
Hadi gözün aydin canım kolayca doğurur sağlıkla kucagina alırsın insallah dualarimiz seninleKızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden
Henüz dogurmadım canımsen nasılsın sende dogurmadin sanirim
Aynen ca om ben de beklme devam
Bugünü sayma 3 gun senin 9 gün benim kalmış hadi bakalım :)
Bu işler sıraya bakmıyor tabii belki benimki önce gelir :)
Tabi canım kısmet insallah sağlıkla kucagina alırsın zamani gelince
aynen canım benim yapacak birsey yok bir defada olsa yikasin ..Göbeğıne su kacmadığı surece sorun olmaz korkma ama ben kızımda 14 gün göbek bağı düşmedi .düsdükden sonra yıkadık o zamanda yıne qobek bandı taktık ve göbeğıne su kacmamasına dıkat etık
aaaaayyyy haddi canım benim allah kurtarsin rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah... inşallah güzel haberlerini alırız....Kızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden
Cnm nasılsın az kalmis gördüğüm kadarıyla. Nasıl geçiyor günler :)Arkadaslar haberi olan var mimeltem_kaya dogurdu mu onun da çok az kalmıştı
Ay az kalmış hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Doğum normal mi olacak sezaryen miİnşallah 18inde doğum canım :)
Cnm nasılsın az kalmis gördüğüm kadarıyla. Nasıl geçiyor günler :)
Gercekten mi canim cok sevindimmmmm duamdasin rabbim bi avazda kurtarsin insAllah kendi suyum gelmis gibi ins guzel de bi dogum hikayesi paylasirsin bizimle hastaneye gittin mi ? Sancin basladi miKızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden
Sezaryen olacak canım merakla bekliyorum :)Ay az kalmış hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Doğum normal mi olacak sezaryen mi
canım benim şişlik dir giderKızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba
Darısı başıma:) kazasız belasız olsun ins.Kızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden