Merhaba arkadaslar ben ankarada yasiyorum yanimda bir aile var 4 aylik kizi 2 yasinda bir oglu var ve onlar icon giydirmediginiz elbiseleriniz kullanmadiginiz her neyse yardim istiyorum bn elimden geldigi kdr yardim etmeye calisiyorum bayanin eside asker eger yardim edebilecek olan varsa bna msj atabilirsiniz onlar icin iletisime gecelim yardim ederseniz gercekten cok mutlu olurum malum onumuz kis
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi MeIodi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2018 ocak anneleri ocak anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Bizde 8 ay 2 günlügüz cnm ama kendi başına oturmuyor. Ben otutturunca anca öyleOglum 8 ay 4 gunluk oturuyo kendi
- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.652
- 248
- 34
Aylik kontrollerde doktoru ne diyoBizde 8 ay 2 günlügüz cnm ama kendi başına oturmuyor. Ben otutturunca anca öyle
- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Kontrolümüz 19 eylüldeAylik kontrollerde doktoru ne diyo
- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.652
- 248
- 34
Biraz arastrdm 9. Aya kadar yolu varmis. deryali08 nin oglu 9 bucuk aylik 10 gundur tam desteksiz oturuomus#Dns90 Aslında oturuyor ama bi süre sonra yana düşüyor. Normal mi bilemedim?
- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 33
Canım benimki 8 aylık olmasına 8-10 gün var yatarken kendiliginken oturmaya geçmiyor.ben oturtursam devrilmeden oturuyor.5-10 dk kadar tabi sikilmazsa.#Dns90 Aslında oturuyor ama bi süre sonra yana düşüyor. Normal mi bilemedim?
- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.652
- 248
- 34
BenmkiKızlar sizin bebekler emekliyor mu benim kızım biraz tontis sürünüyor ama 4ayak üzeri gitmiyor bizim gibi olan var mı.
Kızlar sizin bebekler emekliyor mu benim kızım biraz tontis sürünüyor ama 4ayak üzeri gitmiyor bizim gibi olan var mı.
Emeklemiyor, karın üstü sürünüyor, aynı şekilde kendi ekseni etrafında çember yapıyor sürünerek. Ben oturtursam hiçbir yere yaslanmadan, devrilmeden baya uzun oturuyor ama yatarken kendi kendine oturma pozisyonuna geçemiyor hatta bunun için hiç çabası yok. Nasılsa var daha vakitleri hepsini yaparlar biraz geç biraz erken :)
Canım seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Biz de 7 ay 15 günlüğüz hala ek gıdaya geçemedik. Tarhana çırbası sebze çorbası yaptım içmedi. Patates haşladım ağzına götürmedi. Anca eline ekmek verince kemiriyor. Bi de bardağa yoğurt koyuyırum içiyor. Bizim elimizden bir şey yemiyor. Agzını kitliyor. Artık tv karşında yesin diye ugraşıyorum ona da dalmıyor. Alıştırma bardağına anne sütü koyunca içmiyor sadece emmecek onu da öyle ahım şahım emmiyor. Ağlıyorum sinirden. Gece uykumuz çok iydi ama kurulmuş saat gibi hep aynı saatte uyanıp ağlıyor. Yazdıklarını okuyunca kendimi buldum. Dokltra gitmesik sen gşdersen ve bir çözüm bulursan benimle de paylaşır moson. Ben kendi kafama göre zinco şurup aldım iştah açıcı ama iyi mi yaptım bilmiyoruöİyi günler benim kızım şu anda 7 ay 20 günlük fakat hiçbir şekilde kaşığa ağzını açmıyor sadece beni emmek istiyor çalıştığım için sağarak süt yetmez oldu Sizde durumlar nedir. UyumakUyumak istemiyor çok değişti Bütün düzenimiz alt üst oldu çok zorlanıyorum Gündüz işte gece uykusuz .
kızıma şu anda babaannesi bakıyor Fakat o da kendi rahatı için gündüz çok uyutuyor uyutma deyince ben kötü oluyorum çıkmazdayım.ek gıdaya nasıl geçtiniz ben neyi yalnis yapıyorum anlamadım gitti saatlerce aç kalıyor yinede temiyor
Benim li 2 aydır oturuyor vanım desteksizKızlar bebegi desteksiz kendiliginden oturabilen varmi? Benim kız oturduktan bi süre sonra ya öne yada arkaya düşüyor. Sizde durumlar nasil?
Brnim ki canım tembel diyorum brn onaKızlar sizin bebekler emekliyor mu benim kızım biraz tontis sürünüyor ama 4ayak üzeri gitmiyor bizim gibi olan var mı.
- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 37
Kızlar nasıl olsa hepsi bir bir olcak kimi bir ay önce kimi bir ay sonra yapcak benim kızım oturuyor emekliyor dis de cıktı iki tane hatta ne bilim bunlr olmasada veya bunları yapmasa da sıkıntı olmazdı bende inanın her bebeğin gelisimi farklı kimi önce oturur kimi emekler kimi önce diş cıkarır unutmayın genetiğin de cok ömemli bi yeri var cocuk gelisimimde sağlıkla büyüsünler hiç dert eden varsa etmesin zamanı gelince olucak bir bir hepsi zamanı vardır
- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Gullya cım aynen anlattığın gibi. Araştırdım normalmiş.Canım benimki 8 aylık olmasına 8-10 gün var yatarken kendiliginken oturmaya geçmiyor.ben oturtursam devrilmeden oturuyor.5-10 dk kadar tabi sikilmazsa.
- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Maşallah Kuzey'e ❤Benim li 2 aydır oturuyor vanım desteksiz
- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 33
Canım iş yerime pedagog geliyor herhafta bir gün onunla konuşuyorum çünkü çocuk doktorumuza göre sanki herşey kâğıtta yazdığı gibi olacak zannediyor. Onun söyledikleri bebeğim ayrılık kaygısı yaşıyor.disardan gelen herşeyi reddediyor.mesela kaşık .mutlaka alistirmalisin bı şekilde bu tarz reddetmelerin ileri halı iletişim reddidir.bana önerisi biraz rahatla ve sıfırdan başlıyormuş gibi davran her defasında dedi.ek gıda ve uyku sorunu zaten olması gereken şeyler anormal bı durum yok diyor onunla konuşunca Azda olsa rahatladim ona özel bişey yapmıyorm bizimle sofraya oturtuyorum ve elini uzatırsa veriyorum artık.ilgilenmezse üzerine gitmiyorum.yeni yöntemler keşfettikce yazarimCanım seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Biz de 7 ay 15 günlüğüz hala ek gıdaya geçemedik. Tarhana çırbası sebze çorbası yaptım içmedi. Patates haşladım ağzına götürmedi. Anca eline ekmek verince kemiriyor. Bi de bardağa yoğurt koyuyırum içiyor. Bizim elimizden bir şey yemiyor. Agzını kitliyor. Artık tv karşında yesin diye ugraşıyorum ona da dalmıyor. Alıştırma bardağına anne sütü koyunca içmiyor sadece emmecek onu da öyle ahım şahım emmiyor. Ağlıyorum sinirden. Gece uykumuz çok iydi ama kurulmuş saat gibi hep aynı saatte uyanıp ağlıyor. Yazdıklarını okuyunca kendimi buldum. Dokltra gitmesik sen gşdersen ve bir çözüm bulursan benimle de paylaşır moson. Ben kendi kafama göre zinco şurup aldım iştah açıcı ama iyi mi yaptım bilmiyoruö
Arkadaşlar ben fırında veya buharda sebzeleri ıyice pişirip damakla ezilebilecek haldeyken mama sandalyesinin tepsisine koyuyorum. Icine küçük kiyma parçaları da koyuyorum zeytinyağı döküyorum. 10 parça varsa nette 3 4 tanesi yenmiş oluyor. Eğer kaşık reddi yaşıyorsanız muhakkak deneyin derim. Evet Çok pis bir tablo çıkıyor ortaya. Saçına mı sürmüyor mama sandalyesini mı bulamıyor yerler ki kirlenmiyor haddi hesabı yok ama sonuçta bir süre merak edip ağzına götürüyor. Ben çiğneme refleksi gelişsin diye veriyorum. Malesef dişlerimiz çıkmadı bizim henüz o yüzden hala dişsiz nine şeklinde geziyoruz. :)
- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Benim kızımda aynen öyle. Çok şirinler yaaaa...Kızlar sizin bebekler emekliyor mu benim kızım biraz tontis sürünüyor ama 4ayak üzeri gitmiyor bizim gibi olan var mı.
Ben de ğerine gitmiyorum artık canım. Çümkü zorladıkça daha kötü oldu. Meeşa bı gece saat başı ağladı. Eredeyse halden düşütö ben geceleri memede uyuyor die sağıp kaşıkla beriyorum sütü hem sütü sever kaşığı kabul eder die ama anne sütü bile kalıkla yemiyor. Çizgi film açıp içriyorum. Bakalım iiyi olsunlar inşallahCanım iş yerime pedagog geliyor herhafta bir gün onunla konuşuyorum çünkü çocuk doktorumuza göre sanki herşey kâğıtta yazdığı gibi olacak zannediyor. Onun söyledikleri bebeğim ayrılık kaygısı yaşıyor.disardan gelen herşeyi reddediyor.mesela kaşık .mutlaka alistirmalisin bı şekilde bu tarz reddetmelerin ileri halı iletişim reddidir.bana önerisi biraz rahatla ve sıfırdan başlıyormuş gibi davran her defasında dedi.ek gıda ve uyku sorunu zaten olması gereken şeyler anormal bı durum yok diyor onunla konuşunca Azda olsa rahatladim ona özel bişey yapmıyorm bizimle sofraya oturtuyorum ve elini uzatırsa veriyorum artık.ilgilenmezse üzerine gitmiyorum.yeni yöntemler keşfettikce yazarim