• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar ben fırında veya buharda sebzeleri ıyice pişirip damakla ezilebilecek haldeyken mama sandalyesinin tepsisine koyuyorum. Icine küçük kiyma parçaları da koyuyorum zeytinyağı döküyorum. 10 parça varsa nette 3 4 tanesi yenmiş oluyor. Eğer kaşık reddi yaşıyorsanız muhakkak deneyin derim. Evet Çok pis bir tablo çıkıyor ortaya. Saçına mı sürmüyor mama sandalyesini mı bulamıyor yerler ki kirlenmiyor haddi hesabı yok ama sonuçta bir süre merak edip ağzına götürüyor. Ben çiğneme refleksi gelişsin diye veriyorum. Malesef dişlerimiz çıkmadı bizim henüz o yüzden hala dişsiz nine şeklinde geziyoruz. :)
Bu şekilde bende denedim fakat KV de benimle birlikte onun konuşmasini duymamak için ondan da vazgeçtik herşeye bı yorum onunla da ayrı savasiyorum.umarim hersey düzelir

Bu şekilde bende denedim fakat KV de benimle birlikte onun konuşmasini duymamak için ondan da vazgeçtik herşeye bı yorum onunla da ayrı savasiyorum.umarim hersey düzelir
Allah Allah çocuğun beslenmesine niye karışıyor çok garip ya. Boşver kilitle kapıyı yap bildiğin gibi kendi kendine savaşsın kv.den. Temennim biran önce kaşığa alışıp hem bebeğinin hem senin rahat etmen inşallah

Cnm gün boyunca ek gıda almadığı için acıkmıştır. Özellikle yatarken biseyler yerse rahat uyuyolar. Süt tek başına yeterli gelmez artik. Mız mızlaninca benim kız acıkmış oluyor

Dusunki gun boyunca sadece aut ictin tok tutar mi. Onlarin midesi de artk kati gidaya alisti nerdeyse sadece sut tok tutmaz
Ay kızlar nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum
Aslında sabah kahvaltısını yaptirdim
Arada bide çorba sundum onu yemedi herhalde o yüzden aç olmadığını düşündüm
Ama çorbayı sevmeme ihtimali hiç aklıma gelmedi
Sonrasında acayip vicdan azabı çektim
Şimdi ek gıda yı 4 kez vermeye başladım elhamdülillah rahatladı kuzum

Hanımlar Bebeğim 2 aydır toplamda 600 gr kilo almış
Geceleri çok sık ağlayarak uyanıyor
Dün gün boyunca ağladı
Bende temizlik yaptığım için sadece emzirdim
Ek birsey vermemiştim
Sonra baktık durduramıyoruz eşimle elma rendeleyip yedirdim ve ondan sonra sustu ve keyfi yerine geldi sizce sütüm yetmiyor mu artık? Nerden anlarım yetip yetmedigini

2 ayda 600 gr gayet iyi 6 aydan sonra kilo alimi zaten azalir hatta duradabilir sikinti yapmaniza gerek yok :)

Selam kızlar bu balık yapı kaçıncı ayda verşlşyor bebeklere?? Siz kullanıyor musunuz?? Bir de bağışıklık güçlendiren şuruplar hakkında ne düşünüyorsunuz??

Arkadaşlar bebisler sizi yoruyor heralde nerelerdesiniz :) Bebek bezlerinin fiyatı aldı basını gitti napsak tuvalet eğitimi vermeye mı başlasak şimdiden :KK70:

Arkadaşlar bebisler sizi yoruyor heralde nerelerdesiniz :) Bebek bezlerinin fiyatı aldı basını gitti napsak tuvalet eğitimi vermeye mı başlasak şimdiden :KK70:
:)) aradaki fiyat farkini pek bilmiyorum ama bizde primium careden aktif bebege gectik bu pakette.tasarruf candir :)

:)) aradaki fiyat farkini pek bilmiyorum ama bizde primium careden aktif bebege gectik bu pakette.tasarruf candir :)
Bizde premium kullanıyoruz. Iki üç gün önce e bebekte 130 tl idi nasıl almadım niye bekledim bilmiyorum şuan 185 tl:bicak: nasıl memnun musun aktif bebekten canim. Premium gibi ince mi

Bizde premium kullanıyoruz. Iki üç gün önce e bebekte 130 tl idi nasıl almadım niye bekledim bilmiyorum şuan 185 tl:bicak: nasıl memnun musun aktif bebekten canim. Premium gibi ince mi
o kadar mi artmis ya yuhh,pazar gununden beri kullaniyorum canim arasinda fark yok gibi zaten bizim pisik sorunumuz olmamisti hic gene olmadi sadece cisin kokusun biraz daha fazla disari veriyo gibi bide ben gostergesini kullaniyodum acikcasi aktif bebekte yok malesef.

Selam kizlar aranizda kehribar kolye kullanan var mi? Merak ediyorum etkisi var mi? Bizim kiz gece hiç uyumuyor etkisi olur mu acaba ?

Kızlar sütünüzün yetip yetmedigini nerden anlıyorsunuz
emiyo emiyo ama hala huysuzlanıyosa doymadığını anlıyorum ..
ben 2 ana öğün sabah kavaltı ve ikindi de çeşitli çorbalar yapıp veriyorum
aralarda meyve püresi ve yoğurt veriyorum süreklide emiyor zaten kilosu da iyi gidiyor

o kadar mi artmis ya yuhh,pazar gununden beri kullaniyorum canim arasinda fark yok gibi zaten bizim pisik sorunumuz olmamisti hic gene olmadi sadece cisin kokusun biraz daha fazla disari veriyo gibi bide ben gostergesini kullaniyodum acikcasi aktif bebekte yok malesef.
Ben kilot bezi denedim çok memnun kaldim ama dediğin gibi kokusu değişik geliyor ve ıslaklık göstergesi yok. Bende kullanıyorum ıslaklık göstergesini çok iyi birşey. Sleepy çok methediyorlar. Az sayıda paketinden alip deneyim diyorum

Kac tanesi o fiyat olmus ya iyiki bir miktar stok yapmisim

Back
X