- 26 Mart 2018
- 608
- 408
Teşekkür ederim canım darısı başınaÇarşamba 197 idi canım senin güzel yükselmiş hafi gözün aydın olsun T Tipsylalapoo
Amin canım inşallah bakalımTeşekkür ederim canım darısı başına
Sen zaten hamile degil misin canim anlamadim darisi basina diyince amin dedi de :)Amin canım inşallah bakalım
Canım pek emin değilim bebiş hala gözükmedi ki yine kese boş kendimi umutlandırmak istemiyorumSen zaten hamile degil misin canim anlamadim darisi basina diyince amin dedi de :)
Ben henüz jinekoloğa gitmedim erken diye. 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. İçinin rahatlaması açısından darısı başına demiştim. Değer artınca benim içim rahatladı da.Ayza gordumu bebegi canim
Ayy canim tamamen bebegi gormeye odakli oldugumuz icin darisi basina dilegini onun icin kullaniyorduk ondan, gordun sandim hayirli olsun insallah tebrikler darisi kese bebis kalp atisi gormeyeBen henüz jinekoloğa gitmedim erken diye. 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. İçinin rahatlaması açısından darısı başına demiştim. Değer artınca benim içim rahatladı da.
İnşallah canım teşekkür ederimAyy canim tamamen bebegi gormeye odakli oldugumuz icin darisi basina dilegini onun icin kullaniyorduk ondan, gordun sandim hayirli olsun insallah tebrikler darisi kese bebis kalp atisi gormeye
ben halan kulaklarımla duyamadımSelam hamişler nasılsınız? 6+3 buğün dr a gittim. Kalp atışlarını duyduk çok şükür
Kimden duysam duyduk diyor ya ondan şüpheye düşüyorum canımEkrandan gormen neden yeterli gelmiyor acaba?
Doktor bebeğin iyiliğini düşünmüş bence.ısıtmayalım boşuna demişya.sıkma canınıKimden duysam duyduk diyor ya ondan şüpheye düşüyorum canım
Dr görünüyor dediyse sıkıntı yapma,az kalmış duyarsın sende annesi :)ben halan kulaklarımla duyamadımölüyorum meraktan.
ekrandan gösterdi kalp atışlarını bir sıkıntı yok boşuna bebeği ısıtmayalım dedi bana 12.haftayı bekliyorum normal mi bilemedim ki
Ay inşallah bu yolculuk çok uzun bir yol ve birisi bitmeden yeni birşeyi evham yapıyorsun önce kese sonra bebek sonra kalp atışı sonra cinsiyet bitmezzz :)Dr görünüyor dediyse sıkıntı yapma,az kalmış duyarsın sende annesi :)