Ben de silik tiKızlar silik çizgiyi gören var mı? İnşallah koyulaşırsa ben de nisanda hamile kalanlardanım
Adetine kaç gün var ama benimki bayağı belliydiKızlar silik çizgiyi gören var mı? İnşallah koyulaşırsa ben de nisanda hamile kalanlardanım
Adetim 5 gün gecikti. Geçen ay kimyasal geçirdim. Ben teste bakınca net görüyorum ama fotoda çok belli olmamışAdetine kaç gün var ama benimki bayağı belliydi
Kızlar benim ki 5hafta 2günlük bugün gördüm ultrasonda Progestoron hormonuda 18cıktı herşey yolunda 10gün sonra kontrole gideceğim
Tebrikler canım ne mutlu sana ben gittim ultrasonda gözükmedi alttan da baktılar yok degerim 791 idiKızlar benim ki 5hafta 2günlük bugün gördüm ultrasonda Progestoron hormonuda 18cıktı herşey yolunda 10gün sonra kontrole gideceğim
Sonradan koyulaşır canım merak etmeAdetim 5 gün gecikti. Geçen ay kimyasal geçirdim. Ben teste bakınca net görüyorum ama fotoda çok belli olmamış
İnşallah.. Dua edin kızlar. Kimyasal geçirdiğim için tekrar öyle olmasından endişeleniyorum..Sonradan koyulaşır canım merak etme
Tabiki de dua ederim canım sende dua et bende 8 ay öncesinden boş gebelik yaşadıgımdan korkuyorumİnşallah.. Dua edin kızlar. Kimyasal geçirdiğim için tekrar öyle olmasından endişeleniyorum..
O bende de var rengi önemli açık beyaz olcak yeşil ve kahve pembe değil korkmaBu korkular kötü yapıyo insanı. İnşallah herşey yolundadır. Ama kasık ağrımla beraber su gibi akıntım oluyo. Anlayamadım. Böyle olan var mı aranızda?
Bugün kan değerim 90 çıktı. Çarşamba günü artışa bakmak için tekrar kan vericm. İnşallah herşey yolundadır..Ben de silik ti
Cuma tekrarlaman daha iyi olur benceKızlar merhaba
Adetime 4 gün var bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Yarın mı tekrarlıyayım yoksa cuma günümü ? sabredebilirsem tabi
Acaba yarın sabah daha koyu çıkarmı
Gayet normal canım içini ferah tut 1 veya 2 haftaya keseyi de görürsünBenim hcg pazartesi90dı çarşamba 197 çıltı. Sizce artış normal mi yine kimyasal olmasından korkuyorum da
İnşallah yaGayet normal canım içini ferah tut 1 veya 2 haftaya keseyi de görürsün