2018 Nisan Hamile Kalanlar

Tekrarlamakta fayda var eğer ki adet gibi gelmediyse. Ne zamandan beri deniyorsunuz peki?

Benim kasıklarda adet olacakmışım gibi bir şey oluyor sızlama gibi garip şeyler yaşıyorum ve uykum çok geliyor 4 hafta 3günlüğüz henüz gitmedim Pazartesi gideceğim doktora ama bu hamilelik çok garip bişi kızlar allah herkese versin

2 aydır.hala kararsızım1 kızım var.6 yaşında. Kardeş düşünüyoruzda cesarette edemiyorum.adete 1 hafta kala şüpheli ilişki yaşadık. Adetim hiç geçmez. 7 gün geçti. Sonra adet oldumda 3 gün sürdü. Mevsimselde olabilir.İlişkinin üstünden 18 gün geçti bugün evde test yaptım negatif çıktı ama...

Kız ben de eylulde de kımyasal olmustu sonra bıraz korunduk sonra tam nıyet ettık kıst olmus stresten cokuzulmustum yumrtlama gec olunca kacırdık tabı tarıhlerı sonra gecen ay da hayalkırklgı yasaynca buay korunrken bı zaaf oldu ve oldu gercekten vazgectgınde oluyormuss yaa mucıze. Normal.dyosun yanı kasık sancıları vs adet agrısı gb gelıyor arada cokkorkuyrm bazen ama busabah yaptm normal testte de cıktıı 3gun var bata daha

Eklentiler

• CYMERA_20180429_055525.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 69
  • CYMERA_20180429_060443.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 62
Aynen hep ummadığın anda gelirmiş güzel şeyler diyorum çok şükür Allaha
Kırmızı çizgini görüyorum var :)

Herkese merhaba, geçen hafta salı günü doktora gittik eşimle ve alttan değil karnımdan ultrasonla keseyi gördük, 20 Mart son adet tarihim. Sağlıkla gelsin istiyorum, 35 yaşımdayım, ilk bebeğim... Arayanlara da aratmasın...

Hoşgeldiiinnn çok yakınız :)
Benim de 23 mart son adet tarihim 34 yaşındayım ilk bebeğim olacak kısmetse hayırlı olsun :)

Son adet tarihi 20 mart demissiniz ama keseyi ne kadarlik goruyor ultrason

Merhaba canım benim adet tarihim 25 mart fakat degerim 274 kaç haftalık oluyor doktor daha gözükmez dedi normalde 5 hafta olması lazım ama 1 haftalık mı acaba

Bende Çarşamba gideceğim görür müyüm acaba 4.haftada hamile olduğmu anladım bekledim biraz görüm die

Arkadaşlar benim degerim 274 doktor çok küçük gözükmez diyor ultrasonda internette 4 haftalık olıyor sizin beta hcg degerleriniz kaç iken ultrasonda gördünüz

Bana 1 hafta sonra gel bakarız dedi ilk gittiğimde 57 4 gün sonra 274 çıkmıştı anca 2 hafta sonra gözükür dedi aslında 2 gün sonra gitseudim gözükmezmiydi
Canım benim:
Son adet tarihim 23 Mart (28-30 gün sürer genelde döngüm)
19-20 Nisan da kahverengi akıntım oldu dedim adet oldum heralde
21 nisanda baktım kahverengi akıntım yok hadi test yapayım dedim anında çift çizgiyi gördüm hemen o gün hastaneye gittim kan sonucu 553 çıktı.Değere göre 4_5 haftalık görünüyordu.
26 Nisan da doktora gittim doktor sadece keseyi gördü o da 4-5 haftalık dedi. Kalp atışı için çok küçük dedi 10 mayısa randevu verdi sabırsızlıkla bekliyorum şimdi o günü.
Bence senin doktorun dediği doğru daha net bakabilmek için anca zaman geçmesi gerekiyor senin doktorun keseyi gördü mü? Bir de son adet tarihin nedir

Son adet tarihim 25 mart sanırım geç döllenme benimki benim malesef keseye bakmafı bile gözükmez dedi gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…