inşallah ikimizde güzel haberler veririz pazar günü saat kaçta koyuldu hangi gün test yaptıracaksın
25 yasindaym hayir taze transfer insallahh guzel haberler aliriz ümidim o yöndepazar günü 11.15 de koyuldu 22 haziran doktor randevum var ama ben 7 veya 8. Gunde evde yapmak istiyorum
beni 18nde çağırdı bakalım ne olacak? senin sorunun neydi?
güzel olacak inşallah dua edelim birbirimize inşallah güzel sonuçlarımızı yazarıznhaftayaPko ve tüplerim tıkalı insallah guzel olacak
Allahm harkese nasip etsin ne aratsin ne acisini göstersin Herseyin hayirlisi insallah sende varmi degisiklik batmalar sivilceler bel agrisi bazen mide eksimesigüzel olacak inşallah dua edelim birbirimize inşallah güzel sonuçlarımızı yazarıznhaftaya
Canim bence 7-8 gün idrar testi icin Cok erken. Cikmasa bosa üzülürsün. Genelde 9 günde idrar testinde cikiyor. Tecübedwn konusuyom25 yasindaym hayir taze transfer insallahh guzel haberler aliriz ümidim o yöndepazar günü 11.15 de koyuldu 22 haziran doktor randevum var ama ben 7 veya 8. Gunde evde yapmak istiyorum
Gorumcemin 6. 7. Gunun de belli olmustu ikiside o yuzden öyle dusunmustum
Canim bence 7-8 gün idrar testi icin Cok erken. Cikmasa bosa üzülürsün. Genelde 9 günde idrar testinde cikiyor. Tecübedwn konusuyom
Allahm harkese nasip etsin ne aratsin ne acisini göstersin Herseyin hayirlisi insallah sende varmi degisiklik batmalar sivilceler bel agrisi bazen mide eksimesi
Anladim canim insallah hakkimizda hayirlisi olsun haberleselim her durumdan :))benim dondurulmuş koyuldu ilaç iğne içmediğim için bir belirti yok
tamam canım inşallahAnladim canim insallah hakkimizda hayirlisi olsun haberleselim her durumdan :))
Merhaba hayirli olsun insallah bazilarinin belirtisiz olabiliyor canim pek.takilma sen rahatina bak dusunme Allahm ol dedikden sonra hersekilde olur merk etme dua et bol bolMerhabalar..benim de dondurulmus transfer 4. Gunum. Hem heyecan hem korku ikisi bir arada. Hicbir belirti agri sizi yok suana kadar. Cok mu erken bu dusunceler icin
benim de öyle hangi ilaçları verdi doktor inşallah olumlu sonuçlrla dönerizMerhabalar..benim de dondurulmus transfer 4. Gunum. Hem heyecan hem korku ikisi bir arada. Hicbir belirti agri sizi yok suana kadar. Cok mu erken bu dusunceler icin
Merhaba hayirli olsun insallah bazilarinin belirtisiz olabiliyor canim pek.takilma sen rahatina bak dusunme Allahm ol dedikden sonra hersekilde olur merk etme dua et bol bol
benim de öyle hangi ilaçları verdi doktor inşallah olumlu sonuçlrla döneriz
Naturel siklus yapildi bu kez. Ilac sadece crinone jel aspirin vitamin kullaniyorum. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz.
seninde böyle mi? korku geliyor bana bazen ya tutmazsa diye sana da oluyor mubenim de öyle aynı şekilde notural siklüs yapıldı. sanırım o yüzden hiç belirtimiz yok gögüslerim felan hiç sismedi bana ctesi günü saat 11 de transfer yapıldı
seninde böyle mi? korku geliyor bana bazen ya tutmazsa diye sana da oluyor mu
Benimde ayni. Bi an bombos hissediyorum olmadi galiba diyorum. Ya tutmazsa sorulari bitmiyor zaten :) hic belirti yok ne goguste hassasiyet ne de baska birsey. Ilac kullanmadigimiz icinmi acaba. Bu arada sen hangi hastanede tedavi gordun
Benimde ayni. Bi an bombos hissediyorum olmadi galiba diyorum. Ya tutmazsa sorulari bitmiyor zaten :) hic belirti yok ne goguste hassasiyet ne de baska birsey. Ilac kullanmadigimiz icinmi acaba. Bu arada sen hangi hastanede tedavi gordun
sen nerede tedavi görüyorsunBenimde ayni. Bi an bombos hissediyorum olmadi galiba diyorum. Ya tutmazsa sorulari bitmiyor zaten :) hic belirti yok ne goguste hassasiyet ne de baska birsey. Ilac kullanmadigimiz icinmi acaba. Bu arada sen hangi hastanede tedavi gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?