- 14 Haziran 2017
- 337
- 182
- 23
Ne kadar iyi kalplisin canım sağol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar iyi kalplisin canım sağol.
İnşallah hayırlı ve güzel haberlerini alırız. Dr. sana hangi ilaçları verdi?
Transfer günü sayılmıyor, 10.gündesin canım
merak etme canım dua edicem sana korkma kötü düşünme sakın
Benim tedavim iptal edildi. Şu an vitaminlere devam ediyorumyanlış yazmışım sanırım verdi yazacaktım su an 4 ilaç kullanıyorum
bebe aspirini progestan prednol ve folik asit
sen?
İnşalla, kan verdim haber bekliyorum.İnşallah pozitif sonucu alırsın bugün.
Insallah pozitif sonuc alirsin canimİnşalla, kan verdim haber bekliyorum.
Sırtım da agrimaya başladı inş. Dedigin gibi olur .Çok sağ ol canım sen ne durumdasın şimdi pek takip edemedim kusura bakma kendimle uğraşmaktan.İlaçlar regl olmanı engeller, onun için korkma. İnşallah bebeklerin sana tutunduğu için belin ağrıyordur.
Canim inş. Güzel haberler verirsin bizlere .Rabbim hayirlisini versin.İnşalla, kan verdim haber bekliyorum.
Ben transferimi bekliyom canim, hayirlisiyla bayramdan sonra olcak. Hepimiz insallah pozitivleri gördükten sonra saglikli gebelik yasariz ve sag salim kucagimiza alirizCanim inş. Hayırlı ve guzel haberler alırsın. Rabbim seni bebeklerine kavuştursun inş.
İnşalla, kan verdim haber bekliyorum.
Ewet inanalım iyi düşünelim iyi olsun Rabbim bu duyguyu yaşatsın hepimize inşalahbende anne olacağım inanıyorum inşallah
canım sonucun çıktımı ?İnşalla, kan verdim haber bekliyorum.
Canım, 2 gün sonra tekrar edecekler. Şuan sınırdaymış. İnşallah yükselir.canım sonucun çıktımı ?
2 gün sonra tekrar test yapacaklar.Canim inş. Güzel haberler verirsin bizlere .Rabbim hayirlisini versin.
kaç çıktı peki bende pazartesi vericem dua edin arkadaşlar inşallah tutarCanım, 2 gün sonra tekrar edecekler. Şuan sınırdaymış. İnşallah yükselir.
P
2 gün sonra tekrar test yapacaklar.
30,7 çok mu düşük? Bilmiyorum, anlamıyorum.kaç çıktı peki bende pazartesi vericem dua edin arkadaşlar inşallah tutar
yattın mı hep, belirtin var mıydı dondurulmuş mu koyulmuştu?
30,7 çok mu düşük? Bilmiyorum, anlamıyorum.
Belirtim yoktu canım hatta adet sancım ve kanamam oldu. Hala kanamam var
Korkuyorum... ne hamilesin ne değilsin dediler.