Biraz araştırdım... değeri 20 olup da artan var... bi de adet tarihim de geçmedi diye umudumu kaybetmiyorum.inşallah olur merak etme hep yat inşallah tutar korkma canım
bende cok korkuyorum inşallah ikimizinde tutar hayırlısı ile
Degerin artar canim sen rahat olmaya bak insallah guzel haberler yakinda sen iyi düşünBiraz araştırdım... değeri 20 olup da artan var... bi de adet tarihim de geçmedi.
inşallah inşallahDegerin artar canim sen rahat olmaya bak insallah guzel haberler yakinda sen iyi düşün
bakarsın ikimizde pazartesi güzel haberler alırızinşallah inşallah
Artar mı? Öyle mi diyosun?Degerin artar canim sen rahat olmaya bak insallah guzel haberler yakinda sen iyi düşün
İnşallah, sende nasıl belirtiler var ?bakarsın ikimizde pazartesi güzel haberler alırız
valla bende karnında hafif batmalar var ama bugun 4. günüm ilaçlardan mı bilmiyorum sende olmuşmuydu? bir de bu duayı arkadaşım gönderdiİnşal
İnşallah, sende nasıl belirtiler var ?
İnşallah hayirlisiyla transfer olursun canım herhangi bir aksilik çıkmaz. Amin inş. Öyle çok istiyorumki ben de hamileyim diyebilmeyi. Burası hamile haberleriyle dolsun inş.Ben transferimi bekliyom canim, hayirlisiyla bayramdan sonra olcak. Hepimiz insallah pozitivleri gördükten sonra saglikli gebelik yasariz ve sag salim kucagimiza aliriz
inşallahhİnşallah hayirlisiyla transfer olursun canım herhangi bir aksilik çıkmaz. Amin inş. Öyle çok istiyorumki ben de hamileyim diyebilmeyi. Burası hamile haberleriyle dolsun inş.
Canim üzme kendini rahat olmaya calis. Kanda gebelik var sonusda , Insallah artarda.Artar mı? Öyle mi diyosun?
Allahdan hic bir zaman ümit kesilmez Allahim ol derse hersekilde olur sen yeterki moralinu dusurmeeArtar mı? Öyle mi diyosun?
Allahdan hic bir zaman ümit kesilmez Allahim ol derse hersekilde olur sen yeterki moralinu dusurmee
Sen dua et bol bol insallah etkilenmemistir kac gün oldu transfer olali Allahim cabalarimizi bosa cikartmasin insallah sen elini karnina koy onlarla konus dua et bol bol sen pozitif ol takma hic biseyi suan sadece onlar icin ugras canim Allahim ol dedikden sonra hersey olurben transferden sonraki gün çok ağladım ailemle kavga ettim 1 günüm ağlayarak geçti sonra düzeldim ama inşallah etkilememiştir
ctesi koyuldu inşallah tutar hatırlısı ileSen dua et bol bol insallah etkilenmemistir kac gün oldu transfer olali Allahim cabalarimizi bosa cikartmasin insallah sen elini karnina koy onlarla konus dua et bol bol sen pozitif ol takma hic biseyi suan sadece onlar icin ugras canim Allahim ol dedikden sonra hersey olur
Insallah tutunurlarr sen ferah tut icini dedigim gibi elini koy ve konus onlarla benimde pazar gunu transferim oldu 2 gundur hic bisey dusunemiyorum ne iyi be kotu sanki transfer olmadim cok normal gunler gibi geciyo kendimi rahat biraktim dua ediyorum bol bol elini koyuyorum onlara laf atiyorum arada 2 gun boyunca batmalarm vardi bugun hic yok Allahm hayirlisini nasip etsin insallahctesi koyuldu inşallah tutar hatırlısı ile
dediğin gibi konuştum kendimi anne gibi hissettim çok güzeldi senin varmı transferinInsallah tutunurlarr sen ferah tut icini dedigim gibi elini koy ve konus onlarla benimde pazar gunu transferim oldu 2 gundur hic bisey dusunemiyorum ne iyi be kotu sanki transfer olmadim cok normal gunler gibi geciyo kendimi rahat biraktim dua ediyorum bol bol elini koyuyorum onlara laf atiyorum arada 2 gun boyunca batmalarm vardi bugun hic yok Allahm hayirlisini nasip etsin insallah
Pazar günü mübarek kadir gecesinde 2 tane embriyo transferim oldu ilk denememdediğin gibi konuştum kendimi anne gibi hissettim çok güzeldi senin varmı transferin
canım benim aynı süreçteyiz kaç yaşındasın dondurulmuş mu koyuldu?Pazar günü mübarek kadir gecesinde 2 tane embriyo transferim oldu ilk denemem
inşallah ikimizde güzel haberler veririz pazar günü saat kaçta koyuldu hangi gün test yaptıracaksıncanım benim aynı süreçteyiz kaç yaşındasın dondurulmuş mu koyuldu?
canım benim aynı süreçteyiz kaç yaşındasın dondurulmuş mu koyuldu?
25 yasindaym hayir taze transfer insallahh guzel haberler aliriz ümidim o yöndeinşallah ikimizde güzel haberler veririz pazar günü saat kaçta koyuldu hangi gün test yaptıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?