• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Bana sadece gunluk hayatina donebilirsin stres yapma dedi.:) ilk transferde ananas yemistim test gunune kadar. Nasip kismet gerci ama cogu yerde ananas yediklerini yaziyorlar
Evet bende okudum cogu kisi yiyo ama ben korktum o yuzden doktorun dediginden cikmak istemiyrm o

Olmadı olmadı olmadı kaç gündür kendime gelip te şuraya yazamdim giremedim bile çünkü bende prolaktin yüksek çünkü benim tuplerimde şişlik görülüyor ikisinde çünkü hidrosalpenks olma olasılığım yüksek çünkü tuplerimde sıvı olup rahme akıyor olabilir ve ben bunların hepsini bile bile güvendim ve bugün gittiğimde hala bana tekrar tekrar denemekten söz ediyor bu sorunlar önemli değilmiş onun gözünde ben diyor bunları hekim arkadaşlarıma da anlatıyorum diyor birde bilgiliyim demek istiyor 4 embriyo donduruldu orda ve benim onları ordan alma şansım varmi acaba ki bu mümkün olabilir mi ?
Merhaba kesinlikle dr değiştirin.Bir basarısız asılamam var ,3 yıldır hamile kalamadım.Bana drum sag tüpün tıkalı,soldan kalırsın dedi durdu.Meğer tüpün birinde sıvı varmış:(Bir tüp bebek merkezinde beni uyardılar.Bu sekilde tüp bile tutmaz ya tüp ya sıvı alınacak diye.Sana yasam kalitene zararı yok o sıvının ama gebeliği engelliyor dediler.Temmuzda operasyonum var kısmetse.

Hormonlar bir iniyor bir cikiyor :) gecirdigimiz asamalr kolay degil etkilenmezz korkma ama stres yapma ben dusugumu stresten yapmistim. Is yerinde aniden gelen kanamayla kaybettim..
inşallah 10 dk ağlıyorum sinirleniyorum sonra düzeliyorum inşallah etkilemiyordur

Back