- 21 Ekim 2015
- 131
- 104
- 53
- 35
Bana sadece gunluk hayatina donebilirsin stres yapma dedi.:) ilk transferde ananas yemistim test gunune kadar. Nasip kismet gerci ama cogu yerde ananas yediklerini yaziyorlarDoktor hazr liste yapmis zaten orda yaziyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sadece gunluk hayatina donebilirsin stres yapma dedi.:) ilk transferde ananas yemistim test gunune kadar. Nasip kismet gerci ama cogu yerde ananas yediklerini yaziyorlarDoktor hazr liste yapmis zaten orda yaziyo
Evet bende okudum cogu kisi yiyo ama ben korktum o yuzden doktorun dediginden cikmak istemiyrm oBana sadece gunluk hayatina donebilirsin stres yapma dedi.:) ilk transferde ananas yemistim test gunune kadar. Nasip kismet gerci ama cogu yerde ananas yediklerini yaziyorlar
Hic bir bilgim yokk listede yazan bunlar bende okuyorum cogu kisi yiyor ama ben doktorun listesinin disina cikmak istemiyorum nolur nolmazAnanası neden yasakladı, günde yarım ananas yiyorum ben, ne zararı varmış acaba?
Merhaba kesinlikle dr değiştirin.Bir basarısız asılamam var ,3 yıldır hamile kalamadım.Bana drum sag tüpün tıkalı,soldan kalırsın dedi durdu.Meğer tüpün birinde sıvı varmışBir tüp bebek merkezinde beni uyardılar.Bu sekilde tüp bile tutmaz ya tüp ya sıvı alınacak diye.Sana yasam kalitene zararı yok o sıvının ama gebeliği engelliyor dediler.Temmuzda operasyonum var kısmetse.Olmadı olmadı olmadı kaç gündür kendime gelip te şuraya yazamdim giremedim bile çünkü bende prolaktin yüksek çünkü benim tuplerimde şişlik görülüyor ikisinde çünkü hidrosalpenks olma olasılığım yüksek çünkü tuplerimde sıvı olup rahme akıyor olabilir ve ben bunların hepsini bile bile güvendim ve bugün gittiğimde hala bana tekrar tekrar denemekten söz ediyor bu sorunlar önemli değilmiş onun gözünde ben diyor bunları hekim arkadaşlarıma da anlatıyorum diyor birde bilgiliyim demek istiyor 4 embriyo donduruldu orda ve benim onları ordan alma şansım varmi acaba ki bu mümkün olabilir mi ?
Benimde dındurulmuş yarın tam bu saatte transfer olcam ama ben bi dünya ilaç içiyorumbenim dondurulmuş koyuldu ilaç iğne içmediğim için bir belirti yok
hangilerini içiyorsun bende 4 tane içiyorumBenimde dındurulmuş yarın tam bu saatte transfer olcam ama ben bi dünya ilaç içiyorum
Pretnolhangilerini içiyorsun bende 4 tane içiyorum
Pretnol
Estofem
Tetradox
Progestan fitil
Folik asit
bazen stres yapıp sinirlenip ağlıyorum inşallah etkilemezBana sadece gunluk hayatina donebilirsin stres yapma dedi.:) ilk transferde ananas yemistim test gunune kadar. Nasip kismet gerci ama cogu yerde ananas yediklerini yaziyorlar
Hormonlar bir iniyor bir cikiyor :) gecirdigimiz asamalr kolay degil etkilenmezz korkma ama stres yapma ben dusugumu stresten yapmistim. Is yerinde aniden gelen kanamayla kaybettim..bazen stres yapıp sinirlenip ağlıyorum inşallah etkilemez
inşallah 10 dk ağlıyorum sinirleniyorum sonra düzeliyorum inşallah etkilemiyordurHormonlar bir iniyor bir cikiyor :) gecirdigimiz asamalr kolay degil etkilenmezz korkma ama stres yapma ben dusugumu stresten yapmistim. Is yerinde aniden gelen kanamayla kaybettim..
acaba transferden sonra hangi günler en önemli?Hakkimizda hayirlisi olur insallah..
acaba transferden sonra hangi günler en önemli?
ben transferden sonraki gün çok stres yaptım ağladım ağladım. inşallah etkilememiştirGenelde 3. gün transferinde 4-7 günlerde, 5. gün transferinde 1-4 günlerde tutunma olur diyorlar.
5. gün embiryosuydıGenelde 3. gün transferinde 4-7 günlerde, 5. gün transferinde 1-4 günlerde tutunma olur diyorlar.
Etkilenmemiştir canım, Allahın izniyle inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin.ben transferden sonraki gün çok stres yaptım ağladım ağladım. inşallah etkilememiştir
inşallah canım benim senin sonucun çıktı mıEtkilenmemiştir canım, Allahın izniyle inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişin.
Test günüm pazartesi ama yarın bi gidesim var dayanamıyorum :) İdrar testinde silik çizgi çıkıor, kaç hcg de çıkıyor merak ediyrum.inşallah canım benim senin sonucun çıktı mı
canım benimm kaçıncı gün yaptın idrar testini bence hamilesin yarın git bence bana da dua et belirtin varmıTest günüm pazartesi ama yarın bi gidesim var dayanamıyorum :) İdrar testinde silik çizgi çıkıor, kaç hcg de çıkıyor merak ediyrum.