- 21 Ekim 2015
- 131
- 104
- 53
- 35
Benim de transfer cumartesi gunu yapildi saat hatirlamiyorum ama 10_11 arasinda olmasi gerek pazartesi test gunu :) sana ne zaman dediler. Ayni gun transfer yapilmis. Ilk transfermi sizin. Ne cok soru sordum
benim ilk denemem hiç tutmadı sonra histeroskopi oldum rahimde iltihap varmıs antibiyotik kullandım geçti şimdi dondurulmuşları koydu sen nerde tedavi görüyoraunInsallah guzel haberler aliriz. Benimde 2. Deneme 1. 6 haftada dusuk yasadim
benim ilk denemem hiç tutmadı sonra histeroskopi oldum rahimde iltihap varmıs antibiyotik kullandım geçti şimdi dondurulmuşları koydu sen nerde tedavi görüyoraun
senin ikisi de dondurulmuştu yani benim 1. si taze embiryoydu kaç yaşındasın inşallah tutar hepimizin de beklemek çok stresli ne yapıosun yatıyor musun ne yiyip ne içiyorsunAntalya tup bebek merkezi. Hakkimizda hayirlisi.. benimde dondurulmus yapildi 1. De 2. De ilk transfer oncesi histereskopi yapildi bana da perde varmis.. o zaman estrofem kullandirmislardi. Su an hic ilac olmayinca panik oluyorum zaman gecmiyor bir yandan..
28 yasindayim.. yatiyorum arada kalkip ev icinde yuruyorum :) ananas. Kabak cekirdegi ceviz sut gunluk tuketiyorum.senin ikisi de dondurulmuştu yani benim 1. si taze embiryoydu kaç yaşındasın inşallah tutar hepimizin de beklemek çok stresli ne yapıosun yatıyor musun ne yiyip ne içiyorsun
Ama cok korkuyorum az once kullandigim jel hafif pembe renkte geri geldisenin ikisi de dondurulmuştu yani benim 1. si taze embiryoydu kaç yaşındasın inşallah tutar hepimizin de beklemek çok stresli ne yapıosun yatıyor musun ne yiyip ne içiyorsun
Korkmana gerek yok benim hemsirem bi kac gün sonra jeli kullandikdan sonra pembe acik renkde geri gelirse normal jelin etkisi demisti korkma sakin dua etAma cok korkuyorum az once kullandigim jel hafif pembe renkte geri geldi
Bana ananas cay kahve kola soda maydanoz midye nar hurma cig et asitli icecekleri yasakladi28 yasindayim.. yatiyorum arada kalkip ev icinde yuruyorum :) ananas. Kabak cekirdegi ceviz sut gunluk tuketiyorum.
merak etme Allahın izniyle bişey olmaz ben 32 yaşındayım yaşı kafaya takmaya başladımAma cok korkuyorum az once kullandigim jel hafif pembe renkte geri geldi
Ben suan hiv biseyi kafaya takmamak gerekir ne yasda ne insanlar var venim gorumcem 37 yasinda tup bebek yaptrdi suan 6 aylik hamile ve bizim klinikde suan 40 yasinda da var onlar takmiyor bence sende takmamalisinmerak etme Allahın izniyle bişey olmaz ben 32 yaşındayım yaşı kafaya takmaya başladım
saolasın canım benim inşallah hepimiz kucağımıza alırız sağlıcaklaBen suan hiv biseyi kafaya takmamak gerekir ne yasda ne insanlar var venim gorumcem 37 yasinda tup bebek yaptrdi suan 6 aylik hamile ve bizim klinikde suan 40 yasinda da var onlar takmiyor bence sende takmamalisin
Yas cok degil senin bence takma. 40 yas ve uzerinde ugrasan cok ve hamile kalanlarda var. Ananas neden yasakladi kimerak etme Allahın izniyle bişey olmaz ben 32 yaşındayım yaşı kafaya takmaya başladım
hakkaten ananası niye yasakladı ki doktor mu dediBana ananas cay kahve kola soda maydanoz midye nar hurma cig et asitli icecekleri yasakladi
Kendinde belirti arama belki belirti olmicak sana hissetrmicek boyle dusun canim herkesde belirti olmaz xaten daha cok yenisaolasın canım benim inşallah hepimiz kucağımıza alırız sağlıcaklabende hiç bir belirti yok
Doktor hazr liste yapmis zaten orda yaziyoYas cok degil senin bence takma. 40 yas ve uzerinde ugrasan cok ve hamile kalanlarda var. Ananas neden yasakladi ki
Bana ananas cay kahve kola soda maydanoz midye nar hurma cig et asitli icecekleri yasakladi
Ben 38 yaşındayım, yaşı takma kafana canımcım daha çok erken.merak etme Allahın izniyle bişey olmaz ben 32 yaşındayım yaşı kafaya takmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?