• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
inşallah ikimizde güzel haberler veririz pazar günü saat kaçta koyuldu hangi gün test yaptıracaksın
25 yasindaym hayir taze transfer insallahh guzel haberler aliriz ümidim o yönde :dua: pazar günü 11.15 de koyuldu :KK200::nazar: 22 haziran doktor randevum var ama ben 7 veya 8. Gunde evde yapmak istiyorum

beni 18nde çağırdı bakalım ne olacak? senin sorunun neydi?

güzel olacak inşallah dua edelim birbirimize inşallah güzel sonuçlarımızı yazarıznhaftaya
Allahm harkese nasip etsin ne aratsin ne acisini göstersin Herseyin hayirlisi insallah sende varmi degisiklik batmalar sivilceler bel agrisi bazen mide eksimesi

:temizlik:
25 yasindaym hayir taze transfer insallahh guzel haberler aliriz ümidim o yönde :dua: pazar günü 11.15 de koyuldu :KK200::nazar: 22 haziran doktor randevum var ama ben 7 veya 8. Gunde evde yapmak istiyorum
Canim bence 7-8 gün idrar testi icin Cok erken. Cikmasa bosa üzülürsün. Genelde 9 günde idrar testinde cikiyor. Tecübedwn konusuyom:KK55:

Merhabalar..benim de dondurulmus transfer 4. Gunum. Hem heyecan hem korku ikisi bir arada. Hicbir belirti agri sizi yok suana kadar. Cok mu erken bu dusunceler icin

Merhabalar..benim de dondurulmus transfer 4. Gunum. Hem heyecan hem korku ikisi bir arada. Hicbir belirti agri sizi yok suana kadar. Cok mu erken bu dusunceler icin
Merhaba hayirli olsun insallah bazilarinin belirtisiz olabiliyor canim pek.takilma sen rahatina bak dusunme Allahm ol dedikden sonra hersekilde olur merk etme dua et bol bol

Merhaba hayirli olsun insallah bazilarinin belirtisiz olabiliyor canim pek.takilma sen rahatina bak dusunme Allahm ol dedikden sonra hersekilde olur merk etme dua et bol bol

Hersey allahtan tabiki ama yinede engel olamiyorum. bu 2. Transverim daha once 2 tanede dusugum var. Belkide o yuzden bu kadar panik halindeyim

Naturel siklus yapildi bu kez. Ilac sadece crinone jel aspirin vitamin kullaniyorum. Insallah hepimiz guzel haberler aliriz.

benim de öyle aynı şekilde notural siklüs yapıldı. sanırım o yüzden hiç belirtimiz yok gögüslerim felan hiç sismedi bana ctesi günü saat 11 de transfer yapıldı

benim de öyle aynı şekilde notural siklüs yapıldı. sanırım o yüzden hiç belirtimiz yok gögüslerim felan hiç sismedi bana ctesi günü saat 11 de transfer yapıldı
seninde böyle mi? korku geliyor bana bazen ya tutmazsa diye sana da oluyor mu

seninde böyle mi? korku geliyor bana bazen ya tutmazsa diye sana da oluyor mu

Benimde ayni. Bi an bombos hissediyorum olmadi galiba diyorum. Ya tutmazsa sorulari bitmiyor zaten :) hic belirti yok ne goguste hassasiyet ne de baska birsey. Ilac kullanmadigimiz icinmi acaba. Bu arada sen hangi hastanede tedavi gordun

Benimde ayni. Bi an bombos hissediyorum olmadi galiba diyorum. Ya tutmazsa sorulari bitmiyor zaten :) hic belirti yok ne goguste hassasiyet ne de baska birsey. Ilac kullanmadigimiz icinmi acaba. Bu arada sen hangi hastanede tedavi gordun

bence ilaç içmediğimiz için. ben ankarada novaart da tedavi gördüm sen ne zaman sonuç için kan vereceksin

sen nerde tedavi görüyorsun kaç yaşındasın
sen nerede tedavi görüyorsun

Benim de transfer cumartesi gunu yapildi saat hatirlamiyorum ama 10_11 arasinda olmasi gerek pazartesi test gunu :) sana ne zaman dediler. Ayni gun transfer yapilmis. Ilk transfermi sizin. Ne cok soru sordum :eek:

Back