• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
inşallah olur merak etme hep yat inşallah tutar korkma canım

bende cok korkuyorum inşallah ikimizinde tutar hayırlısı ile
Biraz araştırdım... değeri 20 olup da artan var... bi de adet tarihim de geçmedi diye umudumu kaybetmiyorum.

İnşal

İnşallah, sende nasıl belirtiler var ?
valla bende karnında hafif batmalar var ama bugun 4. günüm ilaçlardan mı bilmiyorum sende olmuşmuydu? bir de bu duayı arkadaşım gönderdi

1. Hz.İbrahim’in bir duası:

“Rabbic’alni mukimessalati ve min zürriyeti. Rabbena ve tekabbel dua. Rabbenağfirli veli valideyye velil muminine yevme yekumul hisab.”

Meali:

(Rabbim beni namazı dosdoğru,mükemmel şekilde kılan bir insan yap. Zürriyetimden de böyle insanlar yarat. Ey Rabbimiz dualarımızı kabul et. Rabbimiz, kıyametin kopacağı günde, beni ana ve babamı ve müminleri bağışla.)

Ben transferimi bekliyom canim, hayirlisiyla bayramdan sonra olcak. Hepimiz insallah pozitivleri gördükten sonra saglikli gebelik yasariz ve sag salim kucagimiza aliriz :nazar::KK200::anneadayı::emir_bebek::nazar:
İnşallah hayirlisiyla transfer olursun canım herhangi bir aksilik çıkmaz. Amin inş. Öyle çok istiyorumki ben de hamileyim diyebilmeyi. Burası hamile haberleriyle dolsun inş.

ben transferden sonraki gün çok ağladım ailemle kavga ettim 1 günüm ağlayarak geçti sonra düzeldim ama inşallah etkilememiştir
Sen dua et bol bol insallah etkilenmemistir kac gün oldu transfer olali Allahim cabalarimizi bosa cikartmasin insallah sen elini karnina koy onlarla konus dua et bol bol sen pozitif ol takma hic biseyi suan sadece onlar icin ugras canim Allahim ol dedikden sonra hersey olur

Sen dua et bol bol insallah etkilenmemistir kac gün oldu transfer olali Allahim cabalarimizi bosa cikartmasin insallah sen elini karnina koy onlarla konus dua et bol bol sen pozitif ol takma hic biseyi suan sadece onlar icin ugras canim Allahim ol dedikden sonra hersey olur
ctesi koyuldu inşallah tutar hatırlısı ile

ctesi koyuldu inşallah tutar hatırlısı ile
Insallah tutunurlarr sen ferah tut icini dedigim gibi elini koy ve konus onlarla benimde pazar gunu transferim oldu 2 gundur hic bisey dusunemiyorum ne iyi be kotu sanki transfer olmadim cok normal gunler gibi geciyo kendimi rahat biraktim dua ediyorum bol bol elini koyuyorum onlara laf atiyorum arada 2 gun boyunca batmalarm vardi bugun hic yok Allahm hayirlisini nasip etsin insallah

Insallah tutunurlarr sen ferah tut icini dedigim gibi elini koy ve konus onlarla benimde pazar gunu transferim oldu 2 gundur hic bisey dusunemiyorum ne iyi be kotu sanki transfer olmadim cok normal gunler gibi geciyo kendimi rahat biraktim dua ediyorum bol bol elini koyuyorum onlara laf atiyorum arada 2 gun boyunca batmalarm vardi bugun hic yok Allahm hayirlisini nasip etsin insallah
dediğin gibi konuştum kendimi anne gibi hissettim çok güzeldi senin varmı transferin

canım benim aynı süreçteyiz kaç yaşındasın dondurulmuş mu koyuldu?

inşallah ikimizde güzel haberler veririz pazar günü saat kaçta koyuldu hangi gün test yaptıracaksın
25 yasindaym hayir taze transfer insallahh guzel haberler aliriz ümidim o yönde :dua: pazar günü 11.15 de koyuldu :KK200::nazar: 22 haziran doktor randevum var ama ben 7 veya 8. Gunde evde yapmak istiyorum

Back