• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Benim de transfer cumartesi gunu yapildi saat hatirlamiyorum ama 10_11 arasinda olmasi gerek pazartesi test gunu :) sana ne zaman dediler. Ayni gun transfer yapilmis. Ilk transfermi sizin. Ne cok soru sordum :eek:

bende pazartesi gidicem 2. denemem. inşallah hayırlısı ile tutar ikimizinde 18 haziran pazartesi gidicem inşallah hayırlı olumlu sonuçlarla döneriz

yelek yelek canım korkma sana direk yok ta diyebilirlerdi bak bi sınır var yani umut var sen umudunu yitirme Raabim yar ve yardımcın olsun.

transferdeki arkadaslarım inşalah sizinde tutar şu mübarek ayda birbirimizden duayı eksik etmeyelim benimde transferim temmuzda Allah yardımcımız olsun

benim ilk denemem hiç tutmadı sonra histeroskopi oldum rahimde iltihap varmıs antibiyotik kullandım geçti şimdi dondurulmuşları koydu sen nerde tedavi görüyoraun

Antalya tup bebek merkezi. Hakkimizda hayirlisi.. benimde dondurulmus yapildi 1. De 2. De ilk transfer oncesi histereskopi yapildi bana da perde varmis.. o zaman estrofem kullandirmislardi. Su an hic ilac olmayinca panik oluyorum zaman gecmiyor bir yandan..

Antalya tup bebek merkezi. Hakkimizda hayirlisi.. benimde dondurulmus yapildi 1. De 2. De ilk transfer oncesi histereskopi yapildi bana da perde varmis.. o zaman estrofem kullandirmislardi. Su an hic ilac olmayinca panik oluyorum zaman gecmiyor bir yandan..
senin ikisi de dondurulmuştu yani benim 1. si taze embiryoydu kaç yaşındasın inşallah tutar hepimizin de beklemek çok stresli ne yapıosun yatıyor musun ne yiyip ne içiyorsun

senin ikisi de dondurulmuştu yani benim 1. si taze embiryoydu kaç yaşındasın inşallah tutar hepimizin de beklemek çok stresli ne yapıosun yatıyor musun ne yiyip ne içiyorsun
28 yasindayim.. yatiyorum arada kalkip ev icinde yuruyorum :) ananas. Kabak cekirdegi ceviz sut gunluk tuketiyorum.

merak etme Allahın izniyle bişey olmaz ben 32 yaşındayım yaşı kafaya takmaya başladım
Ben suan hiv biseyi kafaya takmamak gerekir ne yasda ne insanlar var venim gorumcem 37 yasinda tup bebek yaptrdi suan 6 aylik hamile ve bizim klinikde suan 40 yasinda da var onlar takmiyor bence sende takmamalisin

Ben suan hiv biseyi kafaya takmamak gerekir ne yasda ne insanlar var venim gorumcem 37 yasinda tup bebek yaptrdi suan 6 aylik hamile ve bizim klinikde suan 40 yasinda da var onlar takmiyor bence sende takmamalisin
saolasın canım benim inşallah hepimiz kucağımıza alırız sağlıcakla ☺️ bende hiç bir belirti yok

Back