• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
20180720_110508-min.jpg 20180712_073646-min.jpg buda benim kuzum kizlar cok sukur herseyimiz simdilik iyi

günaydın hanımlar çalışmaya başlayanlar yada başlayacak olanlar süt olayını nasıl yapıyorlar işyerinde sağıyorlar mi sagdiklarini eve nasıl getiriyorlar sütüm fazla olmadığı için buzluğa koyamadım bu arada
Canım ben ilk bebeğinde iş yerinde sağıp buzluğa arıyodum gidene kadar buz oluyordu egee buzlanmadıysa ertesi gün alıyordum eczanelere ilaç taşınan buzullara lastiklerin küçük termal çantaya koyuyordum hiç birşey olmuyordu ama benim yolumda kısaydı ama 1 2 saat bu şekilde dayanır hafif erişe bile aşağı dolaba konulur ertesi gün icer

Canım ben ilk bebeğinde iş yerinde sağıp buzluğa arıyodum gidene kadar buz oluyordu egee buzlanmadıysa ertesi gün alıyordum eczanelere ilaç taşınan buzullara lastiklerin küçük termal çantaya koyuyordum hiç birşey olmuyordu ama benim yolumda kısaydı ama 1 2 saat bu şekilde dayanır hafif erişe bile aşağı dolaba konulur ertesi gün icer
işyerinde dolap yok maalesef çay ocaginin normal meşrubat dolabi var oraya koysam eve gelince vrsek olmaz mi

Genelde lohusalik bitince saglik ocaginda ebeler yonderiyor ya benim ki 3aylik igneler emzirenlere olmuyor sutun kesilir dedi o kadar bilgisiz ben de ustelemedim neyse Normal doğum kontrol hali gibi hergun aynı saatte alıyosun 7gun ara vermiyorsun bunda 28adet var icinde ben cok memnundum onu kullandim lohusalik bitince sonrasinda adette oldum ertesi ay oyle duzenlu gitti mesela
Hım ben onu bi bakıyım ya böyle düzen bozulmasındanss o daha iyi

Tabiki iştahım arttı belki de o yüzden. Habire acıkıp duruyorum. Vücut düzenini bozuyo zaten duymuştum ben bu iğnenin yan etkilerinden sonra bırakan çok oluyomış diye
Aynen. Hapla düzelirsin ama şimdi içme 3aylik iğneni etkisi bitince baslaman lazım yani iğne vurulman gereken zamanda hap a baslarsin

Back