- Konu Sahibi kardelen384
- #66.221
Başla başla hergun aynı saatte alicaksın ona dikkat et bi yani bi akşam bi sabah almaAynen belli degil ne zaman adet olcagim. Bebegim 2aylik henuz olmadim adet. Ozaman baslayim bugun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başla başla hergun aynı saatte alicaksın ona dikkat et bi yani bi akşam bi sabah almaAynen belli degil ne zaman adet olcagim. Bebegim 2aylik henuz olmadim adet. Ozaman baslayim bugun.
Başla başla hergun aynı saatte alicaksın ona dikkat et bi yani bi akşam bi sabah alma
oy maşallah allahım nazarlardan korusunSuraya çirkinimin resmini koyayım teyzeleri.... Eki Görüntüle 2174520 Eki Görüntüle 2174521
sagol canim yok şükür gidip geliyoruz kontrollere simdilik hersey yolunda gazlarimizda gecti hep uyuyoruz cok şükürAssos merak ettim seni ve bebeğini nasılsınız bir sıkıntı yoktur inşallah
Aynen en güzeli alarmEvet ona cok dikkat etmek gerekiyormus. Olmadi alarm kurayim telime bebekten saatin farkında olmuyor insan cunku
Canım ben ilk bebeğinde iş yerinde sağıp buzluğa arıyodum gidene kadar buz oluyordu egee buzlanmadıysa ertesi gün alıyordum eczanelere ilaç taşınan buzullara lastiklerin küçük termal çantaya koyuyordum hiç birşey olmuyordu ama benim yolumda kısaydı ama 1 2 saat bu şekilde dayanır hafif erişe bile aşağı dolaba konulur ertesi gün icergünaydın hanımlar çalışmaya başlayanlar yada başlayacak olanlar süt olayını nasıl yapıyorlar işyerinde sağıyorlar mi sagdiklarini eve nasıl getiriyorlar sütüm fazla olmadığı için buzluğa koyamadım bu arada
işyerinde dolap yok maalesef çay ocaginin normal meşrubat dolabi var oraya koysam eve gelince vrsek olmaz miCanım ben ilk bebeğinde iş yerinde sağıp buzluğa arıyodum gidene kadar buz oluyordu egee buzlanmadıysa ertesi gün alıyordum eczanelere ilaç taşınan buzullara lastiklerin küçük termal çantaya koyuyordum hiç birşey olmuyordu ama benim yolumda kısaydı ama 1 2 saat bu şekilde dayanır hafif erişe bile aşağı dolaba konulur ertesi gün icer
Sormayın ya nası becerirlerdi çok merak ediyorumAmin zaten en kotu 1 yaşında olması 2 yaşında kesin düzelecek uykusu sadece sabır Allah herkesin yardımcısı olsun eskiler 7-8 çocuk buyuturmus o yokluklarda
Hım ben onu bi bakıyım ya böyle düzen bozulmasındanss o daha iyiGenelde lohusalik bitince saglik ocaginda ebeler yonderiyor ya benim ki 3aylik igneler emzirenlere olmuyor sutun kesilir dedi o kadar bilgisiz ben de ustelemedim neyse Normal doğum kontrol hali gibi hergun aynı saatte alıyosun 7gun ara vermiyorsun bunda 28adet var icinde ben cok memnundum onu kullandim lohusalik bitince sonrasinda adette oldum ertesi ay oyle duzenlu gitti mesela
Oyşşşşşş hakkaten çirkinnnnnSuraya çirkinimin resmini koyayım teyzeleri.... Eki Görüntüle 2174520 Eki Görüntüle 2174521
Orada tut o zaman eve taşırken bulunma taşı buzdolabına koy evdede ertesi gün içer sen yok kenişyerinde dolap yok maalesef çay ocaginin normal meşrubat dolabi var oraya koysam eve gelince vrsek olmaz mi
Aynen hergun az az hormon almak var birde 3aylik toplu almak varHım ben onu bi bakıyım ya böyle düzen bozulmasındanss o daha iyi
kaç aylikBu da benim çirkin kızım bir maşallahınızı alırız teyzeleri
kaç aylik
Maşallah cirkineBu da benim çirkin kızım bir maşallahınızı alırız teyzeleri
Tabiki iştahım arttı belki de o yüzden. Habire acıkıp duruyorum. Vücut düzenini bozuyo zaten duymuştum ben bu iğnenin yan etkilerinden sonra bırakan çok oluyomış diyeAynen hergun az az hormon almak var birde 3aylik toplu almak var
Maşallahh çok tatlı allah analı babalı büyütsün inşallah.Bu da benim çirkin kızım bir maşallahınızı alırız teyzeleri
Aynen. Hapla düzelirsin ama şimdi içme 3aylik iğneni etkisi bitince baslaman lazım yani iğne vurulman gereken zamanda hap a baslarsinTabiki iştahım arttı belki de o yüzden. Habire acıkıp duruyorum. Vücut düzenini bozuyo zaten duymuştum ben bu iğnenin yan etkilerinden sonra bırakan çok oluyomış diye