2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nasıl boş ? Bende kontrol edeyim hemen

Şimdi sizlere bir soru daha önce sizler konuşmuştunuz ama almayı düşünmediğim için ilgimi çekmemişti.Hem uygun hemde sırt ve bel ağrısı yapmayacak kanguru almayı düşünüyorum.Önerisi olan var mı? Birde erkek çocuklarının kullanması sakıncalı mı konu hakkonda bilgi sahibi olan var mı ?

Ya gitmeden calpol versem mi bi arkadaşım öyle yap dedi ama emin olamadım
Daha ateşinin olup olmayacağı belli değilken bence verme. Biz aşımızı olduk ateş max. 37.5 oldu 38 olmadan ateş düşürücü verme dedi doktor bağışıklığı güçlensin dedi bende vermedim. Yine sen bilirsin tabi

Niye benimki şekerli :) ama evet insan su vermek istiyor benimki sevmedi suyu sevse verirdim az az.

Bize hediye geldi baby plus memnunum ergonomik olarak geçiyor ama sıcakta çok da mantıkli değil.

ben wrap sling kullanıyorum oğlumdan kalma. Oğlumun kolik Ağlama krizleri olurdu çok iyi gelirdi içine koyup evde yürürdüm hemen uyurdu.
Kangurunun ergonomik olması çok önemli bacaklarının M şeklinde olması gerekiyormuş. Tunikonun sitesinde bilgi vermişler bakabilirsin. Ben Boba 4g almayı düşünüyorum.

Güzel anneler 4.5 aylıkken ise başlayacağım bu süreçte ek gıdaya günde 1 öğün geçsem nasıl olur deneyimliler yazarsa çok mutlu olurum bebeğim sadece anne sütü aliyor ya mama ya ek gıda ya başlangıç yapacağız sütüm depo yapacak kadar fazla değil
Bir de ek gıda için ne almalıyım markalarıyla birlikte önerirseniz çok mutlu olurum

@Hafsa_23 N nisann_tr Kızlar önceleri kustuğunda anladım bildiğin tazikli kusuyordu. Yediği ne varsa cıkarmaya basladı en sonlara doğru. Ac kalsa yine cıkarıyordu. Azıcık yemekten sonra hareket etse cıkarıyordu. Hafif sıcak yese mama cıkarıyordu. Doktora gittim. 1.5 saatte 1 besle inceleyelim dedi birkac gün. Kısa süre aclıkta az mama vererek anladık reflü. Az az sık sık yiyor mecburen. Yarın ar mamaya geccem.

Ben de başlıycam depo falan benim de yok ama her akşam sağar bırakırım ben yokken 1 kere içer sonra da gelince emziririm diye düşünüyorum 2 gün ortalama 3 saat bırakıcam diğer günler de 5-6 saat ama öğlen arası da gelip emzirebilirim hiç ek gıdaya geçmeyi düşünmedim gerekir mi acaba...sonuçta ne zaman sıksam süt çıkıyor 200-300 cc bıraksam yeterli gelmez mi

bizimki sindiremez demedi sadece gerek yok dedi, ben de bazen kendi ictigim kimyonlu caydan bi kasik veriyorum gaz icin. bunu doktora hic sormadim ama

Valla gelir de ben max 80 cc gördüm şu ana kadar ama benimki hala 2 saatte 1 emiyor 200 300 cc benim rüyamda göremeyeceğim rakamlar masallah
Bu arada bende tek öğün lük bırakmalıyım sabah emzirsem 10 gibi de verseler 12 de öğlen arası çıkışım 14.30 yani yine emziririm ama buna rağmen sütüm yeter mi diye düşünüyorum çünkü bebek iyi kilo aliyor ama sürekli memede
E haliyle hiç birikmiyor o nedenle mama vermektense tek öğün doğal meyve suyu vermek sanki daha zararsız diye düşündüm ama yanılıyor da olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…