2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mayıs annesiyim evet. İki ay önce doğum yapmıştım. Onlara yazdım size de yazıyım. Daha bişey yazmıycam merak etmeyin. İyi akşamlar.

Yavrum başını yastığa rahat koymak istemeden önce senden belki 10 yaş büyük birine "bilmiyosan arastir, edepsiz, insan yerine koydum, aferin oku öğren" demeyeceksin. Ben sana agresifsin ve doktor gibi kesin konusuyorsun diyorum karşılığında ettiğin laflara bak. Bi tek ben değil kaç kişi sana aynı şeyi söylüyor hala diretiyorsun. Her neyse hatani anladiysan sorun yok.

Baştan beri böyle konuşsaydın bu tepkileri almazdın. Biz burda aylarca beraberdik resmen birlikte elele doğurduk ve şimdiye kadar kimseyede böyle bir tavır sergilemedik sayfanın en başından sonuna kadar didik didik edebilirsin demekki senin yazım tarzında bir hata var bir netlik var ki göze batmış. Şuan çocuklardan çok yazamıyor olsakta hep okuyoruz bakıyoruz. Hemen biri sana birşey dediğinde dişlerini göstermeseydin bu kadar tepki almazdın

Mayıs annesiyim evet. İki ay önce doğum yapmıştım. Onlara yazdım size de yazıyım. Daha bişey yazmıycam merak etmeyin. İyi akşamlar.
Yazmazsan yazma o bizi ilgilendirmez de, sürekli bilgiliyim demen de çok rahatsız edici.. bilgi sürekli değişir ve gelişir, dinamiktir yani.. her bebek de farklıdır, daha önce de söyledim ama sen kitap okumaktan, forum da okuduklarını anlayamıyorsun sanırım

Pki iyi akşmlar

Pki iyi akşmlar.

Kişisel yapı galiba. Kusura bakmayım tekrrdan iyi akşamlar

Ooo bizle aynı zamanda doğum yapmışsın 5 çocuk doğurmuş gibi yorum yapıyosun . Hayır yani forum bizim değilde o ne öyle yok aman sakın mama verme , yok ilacı kullandırma , yok o yok bu . Azıcık bu konu hakkında fikrim yok der insan . Boşuna insanlarında yanlış yönlendiriyodun . Neyse daha yazmicakmışsın zaten en azından bilmeyen biride sna uyup canı yanmaz

Ben hiç bi zaman kendi kafama göre bişey yazmadım ki hep doktorum bana ne dediyse bi işinize yarr diye yazmıştım amacım kimseye zarr vermk değildi. Genlde sütünüz yetiyosa bebek kilo alıyosa mama vermeyin demezler mi. Benm vevğim hastenden çıkarken sarılık olmuştj emmiyodu beni. Hemşire mama ver dedi sütüm olduğu halde. T2k bi tanesi sağıp da anne sütü ver demedi. Ama ben dinlemeyip anne sütümü sağdım gecelerce uyumayıp sonuç 4 5 günde çocuğumun sarılığınsan eser kalmadı. Bunun için konuşuyodum sadece. Mama vermek çözüm değil diye. Yine tutamayıp kendimi açıklamaya çalışıyorum ama hakkaten haksızlık ediyorsunuz. Belki agresif konuşmuş olabilirim ona amenna ama bilgi verirken kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmadım

Bu kadar bilgili bir annenin oğlu tabiki tatlış olur :)
Ya lütfen gerçekten bu kadsr üstüme gelmeyin. Agresif davrandıysam farkında değilimdir. Oğlum doğduğundan beri siz beni evde görseniz keşke. Çocuk bakmak zor iş. Belki ondan bilmiyorum. Ama çok fark edilmiş demekki kusura bakmayın daha ne diyeyim ki

4-5 gün uzun bir süreç mama vermiş olsaydınız hiç sarılık olmazmış demekki. Bende verdim. Sarılık korkusu geçti kestim mamayı

4-5 gün uzun bir süreç mama vermiş olsaydınız hiç sarılık olmazmış demekki. Bende verdim. Sarılık korkusu geçti kestim mamayı
Bebeğin mamaya alışmasını istemedim. Sütüm gayet varken yetebilecekken neden mamaya yönrleyim ki bana göre yanlış bi düşünce herkez farklıdır tabi bilemem. Daha 5 6 günlükken sağdığımda toplamda 60 70 ml sütüm geliyodu. Bende mama vermek yerine biberonla süt verdim. Yanlış mı yaptım. Bilmiyorum yani.

Biz burda 1 yıldır her derdimizi paylaştık herşeyimizi anlattık birlikte ağladık birlikte güldük kardeşten öte olduk. Ayrı şehirlerde birbirimizi tanımadan aile olduk sancılarımızı birlikte çektik doğumlara bile elele gittik biri iki gün yazmasın aklımız çıktı merak ettik birşey mi oldu diye ama asla senin gibi bu kadar rahat ve net olarak konuşmadık. Belki sonradan dahil olmak istedin ama böyle birşeylere dahil olunmaz baştan beri hep yanlış tavırla yazılar yazdın ve kimseyi tanımadan ki biz birbirmizin ne zaman nasıl doğum yaptığını bile biliyoruz ama yinede senin kadar ısrarcı biz biliyoruz biz okuyoruz bize söylenen bu sende yap demiyoruz. Bence bu tavrını burda değil normal hayattada yapma ilerde toslayan sen olursun

Peki teşekkürler. Benm amacım yardımcı olmaktı yanlış uslupla olmuş o bnm hatam. Bunca insan diyosa illki birşey vardır dimi. Ben buraya vakit geçirmek için. Bilmediğim şeyler de varsa okuyup öğrenmek iöin üye olmuştum. Doğumdan sonra hayatım çöktü çnkğ bi uğraş aradım ama yanlış olmuş heralde. Tekrr kusura bakmayın. Kimseyi kırmak değildi niyetim. Allaha emanet olun iyi geceler. Herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…