2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eşim bişeyi yok diyor gayet huzurlu çok şükür uyuması yemesi normal tövbe daha koymam diğer çocuklarım bu kadar çabuk dönmemişti her çocuk ayrı tecrübe gerçekten bu arada sprail takıldım kafam rahatladı o Konuda

Ateşi ya da huzursuzluğu olursa ver bence canım.

sofiarya birşey sormak istiyorum
Benim meme ucuma iğne batması şikayetiyle genel cerraha gitmiştim mastit diyip sulcid ve parol vermişti geçmişti
Geçen hafta bebeğimi istanbul medipole götürürken yolda yine aynısı oldu ben de orda bi meme cerrahına çıktım o da largopen ve minoset verdi bir de usg istedi ama o gün çekemediler, yaşadığın yerde çektir dedi daha fırsat bulamadım
Largopen bugün biticek ama benim yine iğne batması gibi oluyo ya çok sinir bozucu bi his ya
Zaten meme ucum yara, bebeğim küçücük açıyo ağzını tam geççek gibi oluyo yine yara oluyo, madecassol sürüyorum fırsat buldukça

Tekrar mı doktora çıkayım ben napayım, bıktım hastaneden
Neden bu iğne batması hissi tekrarlayıp duruyo

Çok geçmiş olsun canm, birşeyi yoktur inşallah, senin bu yazıyı okuyunca yere pike üstü çarşaf yaydım çekyattan aldım hemen kızımı, çünkü benimki de ne zaman yalnız bıraksam kapıya doğru bakıcam die yamulup yan dönüyordu, tam dönemez diyordum daha erken diyordum, demek erken deil, bugünü diken üstü geçirirsin ama sorun yoktur inşallah

Canm benim eşim buaralar pek ilgili bana sana kıyafet alalım dedi gezmeye gidelim falan, dedim kilo vermeden bişi almıcam. Senin kilo vermen için spor yapman gerekir dedi sırıtarak, anladın sen onu en etkili kilo verme yöntemi ama dio

Özel hastanede mi taktırdın canım . Özelde ücret alıyorlarmış sanki diye duydum

Canım benim hiç ağlama.evet moral bozucu evet üzüyo insanı ama bebeğini düşün.bizde aynı hatta daha kötü durumdayız.benim kızın sağ kalça 51 sol 59.şuan tubingen ortezi diye bir cihaz kullanıyor.en az 2 ay kullanacak.ben çok araştırdım.kalca çıktığında kullanılan en konforlu cihaz bu.biraz pahalı devlet karşılamıştı ama eğer durumun varsa bu cihazı tavsiye ederim.biz günde bir saat çıkarıyoruz.banyo üst baş değişimi öpüşüp koklama için serbest zaman.iki üç gün zorluk çekti ağladı uyumadı ama şimdi alıştı.sikma canını.bir hafta oldu biz başlıktaki.bak bi hafta bile nasıl geçti anlamadım.hastalik olacaksa bunlar olsun.dermansiz vermesin rabbim.

çipi yoksa serbest ve yumuşak.çipi varsa toplanmış ve küçülmüş oluyor

Adet olmusmuydun olmadan mi taktirdib

Canım nasıl oldu geçti mi 3 gün? Ateşi çıkmadan atlatmıştır kuzucuk umarım

Kizlar lohusayken cenazeye gidilmez diye bisey sizde de var mi? Daha kirkimiz cikmadi uc gun var ama cok yakin bir akrabami kaybettim Annem kirk cikmadan kesinlikle cenazeye gondermem diyor Ben de son gorevimi yapmak istiyorum..

Biz pazartesi olduk hic uyumadığı kadar uyudu bizim minnoşda :)

@Kumsalpoyraz C cikolatalimuffin S Simin88 asiyi bu sabah vuruldu kizim, carpol vermiycektim ama ogleden sonra o kadar huzursuzlandi ki aglamaktan sesi kisildi, ne yaptiysak sakinlestiremedik, memede bile sakinlemedi. oyle olunca mecburen bir cay kasigi carpol verdim. sanirim asi yerleri sızlıyor o yuzden huzursuz. ilaca ragmen ins. atesi cikmaz da sorunsuz atlatiriz bu asi faslini

Sagolasin canim benim, size de cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir sagliklarina kavusur yavrularimiz ortopediste yonlendirdi doktorumuz bugun gittik ameliyattaymis yarin sabah tekrar gidicez bakalim ne dicek doktor ona gore bakicaz. Allahim evlatlarimzla imtihan etmesin cok zor .

İyi yapmışsın canım.bu ayki aşılar canlı aşı olduğu için huzursuzluğa yol açıyor.inşallah ateşi çıkmaz kuzunun.çıkarsa da 8 saat aralıkla calpol verebilirsin.

İyi yapmışsın canım.bu ayki aşılar canlı aşı olduğu için huzursuzluğa yol açıyor.inşallah ateşi çıkmaz kuzunun.çıkarsa da 8 saat aralıkla calpol verebilirsin.
bizim bile bu yasta asi vurulunca atesimiz cikiyor asi yerimiz agriyor. bu minikler naapsin, bi de 3 yerden vuruldular. huzursuz olmalari cok normal aslinda. az evvel 2. carpol u de verdim, zaten huzursuzlugu baslamisti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…