- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #65.261
Ateşi ya da huzursuzluğu olursa ver bence canım.2.ay asilarimizi ve rota virusu asimizi olduk bugun. henuz agri kesici ates dusurucu vermedim. kimi ates cikmadan verme kimi de ates cikmadan once ver diyor. ne yapsam bilemedim, siz nasil yaptiniz? bi de bizimki baygin dustu, pelte gibi oldu kizcagiz, sizde de uyku yapti mi asilar ?
Çok geçmiş olsun canm, birşeyi yoktur inşallah, senin bu yazıyı okuyunca yere pike üstü çarşaf yaydım çekyattan aldım hemen kızımı, çünkü benimki de ne zaman yalnız bıraksam kapıya doğru bakıcam die yamulup yan dönüyordu, tam dönemez diyordum daha erken diyordum, demek erken deil, bugünü diken üstü geçirirsin ama sorun yoktur inşallahKızlar yavrum düştü çok ağladım bugun bişey olmuş mudur çekyattan düştü nasıl dönebilir anlamadım dikkat edin 4 aydan önce dönmez demeyin kusma olmadı 1.30 saat uyutmadım bişey olurmu ya ağlama sızlamaz yok şükür
Canm benim eşim buaralar pek ilgili bana sana kıyafet alalım dedi gezmeye gidelim falan, dedim kilo vermeden bişi almıcam. Senin kilo vermen için spor yapman gerekir dedi sırıtarak, anladın sen onuekmwgi bende birakmayi cok.isterim ama ekmeksiz doymuyorum sanki.. tataliyi cok seven biri olarak tatliyi biraktim cayi sekerli icmeyi biraktim.bide hergun bebisle en az 1saat yuruyurs ve evde 10.15dakika kardiyo yapiyorum.ama kilom sabit gitmiyo.yanlis yapiyorum birseyleri ama nerdr
Özel hastanede mi taktırdın canım . Özelde ücret alıyorlarmış sanki diye duydumEşim bişeyi yok diyor gayet huzurlu çok şükür uyuması yemesi normal tövbe daha koymam diğer çocuklarım bu kadar çabuk dönmemişti her çocuk ayrı tecrübe gerçekten bu arada sprail takıldım kafam rahatladı o Konuda
Yok doğum evinde taktırdım devlet canımÖzel hastanede mi taktırdın canım . Özelde ücret alıyorlarmış sanki diye duydum
Merhaba kizlar, canim cok sikkin birinci ay kontrolde kalca usg si cektirmistik sag taraf 61 sol 67 cikmisti 60 sinir ikinci ay tekrarlayalim demisti doktor. Bugun docent olsun diye bbezmi aleme goturdm kizimi orda ultrason cekildi sag 57 sol 58 cikti. Ortopediye yonlendirdi doktor yarin gidicez palvik bandaji takiliyormus aylarca kizim cok hareketli napicam cok zor olacak zapdetmek. Geldigimden beri agliyorum
çipi yoksa serbest ve yumuşak.çipi varsa toplanmış ve küçülmüş oluyorKızlar erkek anneleri bi sorunum var ?!? Son 5 alt değiştirmede farkettim ki oğlumun testisleri bazen yumuşak serbest bazen de kupkuru toplanmış küçülmüş oluyor .. bunun sebebi ne acaba siz hiç farkettiniz mi böyle bir durum ?
Adet olmusmuydun olmadan mi taktirdibEşim bişeyi yok diyor gayet huzurlu çok şükür uyuması yemesi normal tövbe daha koymam diğer çocuklarım bu kadar çabuk dönmemişti her çocuk ayrı tecrübe gerçekten bu arada sprail takıldım kafam rahatladı o Konuda
insallah bizimkinin de atesi cikmaz. aglamaktan mi yoksa asidan mi boyle bayginlasti telas yaptim. calpol u de yanima getirmistim veriyim diye, ama madem bagisiklik kazanmasi icin ilac vermemek lazim o zaman ben de bekliyim, Allahim ins. sorunsuz atlatiriz
Biz pazartesi olduk hic uyumadığı kadar uyudu bizim minnoşda :)2.ay asilarimizi ve rota virusu asimizi olduk bugun. henuz agri kesici ates dusurucu vermedim. kimi ates cikmadan verme kimi de ates cikmadan once ver diyor. ne yapsam bilemedim, siz nasil yaptiniz? bi de bizimki baygin dustu, pelte gibi oldu kizcagiz, sizde de uyku yapti mi asilar ?
Sagolasin canim benim, size de cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir sagliklarina kavusur yavrularimiz ortopediste yonlendirdi doktorumuz bugun gittik ameliyattaymis yarin sabah tekrar gidicez bakalim ne dicek doktor ona gore bakicaz. Allahim evlatlarimzla imtihan etmesin cok zor .Canım benim hiç ağlama.evet moral bozucu evet üzüyo insanı ama bebeğini düşün.bizde aynı hatta daha kötü durumdayız.benim kızın sağ kalça 51 sol 59.şuan tubingen ortezi diye bir cihaz kullanıyor.en az 2 ay kullanacak.ben çok araştırdım.kalca çıktığında kullanılan en konforlu cihaz bu.biraz pahalı devlet karşılamıştı ama eğer durumun varsa bu cihazı tavsiye ederim.biz günde bir saat çıkarıyoruz.banyo üst baş değişimi öpüşüp koklama için serbest zaman.iki üç gün zorluk çekti ağladı uyumadı ama şimdi alıştı.sikma canını.bir hafta oldu biz başlıktaki.bak bi hafta bile nasıl geçti anlamadım.hastalik olacaksa bunlar olsun.dermansiz vermesin rabbim.
İyi yapmışsın canım.bu ayki aşılar canlı aşı olduğu için huzursuzluğa yol açıyor.inşallah ateşi çıkmaz kuzunun.çıkarsa da 8 saat aralıkla calpol verebilirsin.@Kumsalpoyraz C cikolatalimuffin S Simin88 asiyi bu sabah vuruldu kizim, carpol vermiycektim ama ogleden sonra o kadar huzursuzlandi ki aglamaktan sesi kisildi, ne yaptiysak sakinlestiremedik, memede bile sakinlemedi. oyle olunca mecburen bir cay kasigi carpol verdim. sanirim asi yerleri sızlıyor o yuzden huzursuz. ilaca ragmen ins. atesi cikmaz da sorunsuz atlatiriz bu asi faslini
Bence batıl inanç canım.ben olsam giderdim.sen bilirsin yine de.Kizlar lohusayken cenazeye gidilmez diye bisey sizde de var mi? Daha kirkimiz cikmadi uc gun var ama cok yakin bir akrabami kaybettim Annem kirk cikmadan kesinlikle cenazeye gondermem diyor Ben de son gorevimi yapmak istiyorum..
uyusa da dert uyumasa da dert iste. Allagim hastaliklardan korusun meleklerimiziBiz pazartesi olduk hic uyumadığı kadar uyudu bizim minnoşda :)
bizim bile bu yasta asi vurulunca atesimiz cikiyor asi yerimiz agriyor. bu minikler naapsin, bi de 3 yerden vuruldular. huzursuz olmalari cok normal aslinda. az evvel 2. carpol u de verdim, zaten huzursuzlugu baslamisti yineİyi yapmışsın canım.bu ayki aşılar canlı aşı olduğu için huzursuzluğa yol açıyor.inşallah ateşi çıkmaz kuzunun.çıkarsa da 8 saat aralıkla calpol verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?