2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Seni takip ediyorum kuzuna da hep dua ediyorum insallah tez zamanda biter tedavi sureci sicaklarda hep aklima geliyor oglun. Sagolasin canim haklisin beni uzen Dr kizim asiri hareketli ben eylulde ise donmek zorundayim nasil idare edicem Allah yardimcimiz olsun insallah kisa zamanda iyilesir yavrularimiz. Baltalimanindan nasil randevu aliyoruz mhrs den mi bide bildigin onerebilecegin bir doktor var mi canim

Kızlar erkek anneleri bi sorunum var ?!? Son 5 alt değiştirmede farkettim ki oğlumun testisleri bazen yumuşak serbest bazen de kupkuru toplanmış küçülmüş oluyor .. bunun sebebi ne acaba siz hiç farkettiniz mi böyle bir durum ?

2.ay asilarimizi ve rota virusu asimizi olduk bugun. henuz agri kesici ates dusurucu vermedim. kimi ates cikmadan verme kimi de ates cikmadan once ver diyor. ne yapsam bilemedim, siz nasil yaptiniz? bi de bizimki baygin dustu, pelte gibi oldu kizcagiz, sizde de uyku yapti mi asilar ?

Normal canım endişe etme :) çok sıcakta ve çiş yapınca kendini salıyor, kuru ve çiş yokken soğukken toplanıyor.

Canım ilaç verme, bizde ve bir arkadaşımızda ateş çıkmadı. İlla ateş çıkacak diye bir şey yok, çıksa bile 38 olmadan yine verme ki aşı bağışıklık kazansın.
Uykusu normal bizim ki ilk gün huysuzdu ikinci gün tüm gün uyudu gayet normal bırak uyusun tadını çıkar :))

B
Benimde 60 61 çıkmıştı sıkıntı yok dediler canım Rabbim dermansız dert vermesin yavruna acil şifalar versin inş... Üzüntünü anlıyorum...

Kızlar yavrum düştü çok ağladım bugun bişey olmuş mudur çekyattan düştü nasıl dönebilir anlamadım dikkat edin 4 aydan önce dönmez demeyin kusma olmadı 1.30 saat uyutmadım bişey olurmu ya ağlama sızlamaz yok şükür

ilk cocugum da aynen koltuktan dusmustu canim .aglamasina kostum halinin ortasinda buldum inanamamistim.tam 2 aylikti. cekyatin 50 cm den yuksek degilse sorun olmaz canim.halinin uzerine dustuyse de sorun olmaz.bebekler cok esnek.gecmis olsun dikkatli olmak lazim.

kusma olmadiysa korkmana gerek yok canim.ama daga cok kucukler.bence doktora gotursen iyi olur

normal canim.bezi doluyken cok sicakta aynen oyle saliyor kendini.soguksa hemen toparlaniyor kuculuyo.ilk basta bende korkmustum ama esim normal oldugunu soyledi :)

Beeennn ekmek yemeği bıraktım sadece sabah kahvaltıda az yemeye çalışıyorum, şimdilik bu kadar zayıflama adımım
ekmwgi bende birakmayi cok.isterim ama ekmeksiz doymuyorum sanki.. tataliyi cok seven biri olarak tatliyi biraktim cayi sekerli icmeyi biraktim.bide hergun bebisle en az 1saat yuruyurs ve evde 10.15dakika kardiyo yapiyorum.ama kilom sabit gitmiyo.yanlis yapiyorum birseyleri ama nerdr

Çok gecmiş oldun canım ya . Benimkide dönüyor hep yerde bırakıyorum o yüzden yerde bile dik şekilde koyuyorum döndüğümde yan dönmüş oluyor

insallah bizimkinin de atesi cikmaz. aglamaktan mi yoksa asidan mi boyle bayginlasti telas yaptim. calpol u de yanima getirmistim veriyim diye, ama madem bagisiklik kazanmasi icin ilac vermemek lazim o zaman ben de bekliyim, Allahim ins. sorunsuz atlatiriz

Ay canım ya dönmezler mi hiç dönüyorlar bırakma bidaha cekyatin üstünde yere yatır bişey olmamıştır inşallah

Gecmis olsun canim, vucutlari kikirdakmis henuz kemiklesmemis ya bir kontrole gotur derim icin rahat etsin bir sey yoktur ins.

Aynen verme bnnkinin hiç ateşi çıkmadı . Biraz uykuya dalarken huzursuzdu o kadar . Bi de aşıdan bi gün sonra çok uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…