• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar gece uyurkem uyandırıyor musunuz ben üç saatte bir aüt veriyordum.Dün alarmı duymamışım 5 buçuk saat uyumuşuz.Ablam aç olsa uyanır dokunma diyor.Siz nasıl ilerliyorsunuz
Gece 4 gündüz 6 saat dedi doktor cnm çünkü gece çabuk büyüyormus.

Normal oldu doğumum ve çok güzel geçti iyiki Emre Bey e gitmişim birdaha yaparsam yine onu tercih edeceğim. Ben çok memnunum kendisinden
Bende mennunum inşallah bizimde hayırlısı ile gelir geçer. Size bir sorum olacak; normal doğumun saati belli olmuyor gece sabaha karsı falan. Gece ya da sabaha karsı oldugunda kendisi geliyor bu ekstra bir maliyet çıkarıyor mu hastane ücreti konusunda

Selam arkadaşlar mayıs annesi olmam gerekirken erken Doğumla 6 martta anne oldum bebeğim uzun süre küvezde kaldı. Reflü takvimi kullanmıyorum. Açıkcası eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu. Dün akşam tansiyonum düştü midem bulandı bügün test yaptım oldu evde vardı. Hafif silik gibi çıktı sizce hamile olabilirmiyim ?
Canim tekrarladin mi?

Eklentiler

• FC388A34-4E08-498C-A74B-AE56C954AD82.jpeg
    FC388A34-4E08-498C-A74B-AE56C954AD82.jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 79
Canım merhaba beta hcg 37 çıktı doktor bi kaç gün sonra tekrarlayın dedı
canim hamilesin bence insallah saglikla kucagina alirsin. yakinlarin yanindaysa destek olacak birileri varsa cok rahat buyutursun, yoksa da Allah yardim eder. ikisi birbirine arkadas olacak.saglikli olsunlar yeterki

Her doktoe farklı işte benm doktorum da 4 gün normal demişti sizinki yedi gün demiş. Bu doktorlar da bi acayip. Evet ama mama çok etkili. Ben bir iki kere dışarda olduğumuz için vermek zorunda kaldım iki kere çocuk akşama kadsr tuvaletini yapamadı. Normalde hiç o kadsr uzun süre kalmazdı.
merak etme benimki de bazen 3 gun 4 gun yapmiyor.sonra bi yapiyor boyu kadar...cis daha önemliymis cis yapiyosa kaka.sorun degil

Kuzum dış gebelik olması senin için iyi olur bunu söylerken kendime kızıyorum ama oğlum daha çok kuküç yinede hakkında hayırlısı neyse o olsun

Bilmiyorum ki canım ya regl günümüde bilmiyorum Hayırlısı artık

Değer düşük diye mi dış gebelik dedi hön be alaka anlamadım bnde işk öğrendiğimde 58 di öyle değere bakıp direk nasıl dış gebelik diyorb? Hakkında hayırlısı olsun

Canım tekrarlanması gerekiyor dedi 2 gün sonra iki katına çıkarsa iyi çıkmazsa dış gebelik diyebiliriz

canim hamilesin bence insallah saglikla kucagina alirsin. yakinlarin yanindaysa destek olacak birileri varsa cok rahat buyutursun, yoksa da Allah yardim eder. ikisi birbirine arkadas olacak.saglikli olsunlar yeterki

Canım maalesef TEK’im ne eşimin nede kendi ailem burda. Yardımcı olucak kimsem Yok şükür kendime inancım tam

Back