2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayol doktorlar bile kendiyle çelişiyo her doktor farklı şey söylüyo kime göre neye göre yani??

Bu konuda haklısın bize bi kere doktora gittik aman bunu alın şunlaea bunlara sokun şu tahlilleri yapın ultrason bilmem ne dedi. İstemedim. Dedim başka doktora gidelim. O da hiçbişeyi yok gazı var biraz dedi. Diğer doktorun dediklerini anlattım. Git suratına tükür dedi. Doktorlara da güvenemiyceksek napıcaz bilmiyorum

Dediğim gibi az öncede amacım sadece yardımcı olmak olabiliyorsam sevinirim sadece
Sagol tatlım benim, ama her bebegin dinamiği farklı, bunlar hep deneme yanılma ile öğreniliyor. Ben ki kaç tane doktor değiştirdim, ailemizde de doktor çoktur ama benim bebiş hep başka türlü yollardan büyüyor. Bir denilen digerini tutmuyor, evdeki hesap çarşıya uymuyor. Yani küçüklerin keyfi nasıl isterse öyle biraz da

Evet. Ama psikolojiye merak salmış bir öğrenci olarak şunu diyebilirim ki annenin kendini bebeğine göre ayarlaması biraz yanlış bana göre. Bu sefer annenin hayatı bitiyor psikolojik çöküşlet başlıyor. İstediğinizde istediğinizi yapabilmelisiniz bence. Bunun konumuzla pek alakası yok da brbeğe göre ayarlanıyoruz dediniz ya ondan dedim. Bebeğinizlr güzel günler dilerim.

Normal canım dökülmesi.bu ilk saçları dökülüp yeni saçlar çıkacak.bizimki de dökülüyor aynı şekilde
normal mii kel kalacak çocuk dökülsün bakalım
herkes normal diyor benim gözümde inanılmaz bi sorun gibi ben bi sakinleşeyim en iyisi

Ben 1,5 aya yakin ciddi cektim o sıkıntıyı. Hatta sol mememi daha aktif olarak vermeye baslayali 1 hafta falan oluyor. 67 günlüğüz bu arada. Bir cok sey denedimz bende en cok ise yarayan sey garmastan krem sürüp ustune stres film kapatmak oldu. Surekli kremli dursun. Kuru tut diyenler coktu. Ama kuru tutmak acikta birakmak beni daha beter yapti. Strec film sayesinde surekli nemli tuttum ve yavas yavas duzeldi. Daha yeni yeni emzirmeden keyif almaya basladim. Yaralar yuzunden mastit oldum nerdeyse sütüm kesilecekti. 20-30 cc cikmazdi iki mememden gun boyu. Ama aglaya sizlaya emzirerek sütümü korudum cok şükür
[/QUOTE]

Sütüm biticek diye cok korkuyorum, sagarakmı arttırdın canım sen?
Benimde en fazla 30cc iki memeden cıkıyor.
Darısı bana inşallah

Hiç sorma sanki duruyorlarda biz manyaklıktan memeyi dayıyoruz ağızlarına..

Darısı bana inşallah[/QUOTE]
Herkeste aynı olmuyor işte. Kimi kuru tut diyo bana da öyle diyolardı benm göğsüm çatlamadı şükür süt sıkıntım da yok da olanlardan duyuyorum. Sağmak çok işe yarıyo ama onu biliyorum. Süt arttırıcı çaylar tüketmek de öyle. Süt gelmese bile 2 saatte bir 20 dakka sağmak lazımmış.

kantarona bende bayilirim ama ilk boyle olmadan evvel kantaron surmustum ve sabaha kipkirmizi oldu poposu o yuzdenl suruykantarona karsi suan cekimserim popoya surmeye. mustela, fito krem- madecassol suruyorum suan donusumlu
Aaa çok ilginç saf kantaron muydu peki

Kitaplarla bebek büyütülmez ki, ben öğretmenim, gelişim psikolojisi, öğrenme psikolojisi falan baya hakimim konuya.. ama bebegin mosmor olmuş ağlıyorken onun göz hizasına inip seni anlıyorum gazın var ama geçecek mi diyeceğim :)) büyüme ataklarından da haberiniz yok sanırım, bu dönemlerde bebekler daha ilgi meraklısı, daha çok ilgiye düşkün olup, az uyur ve memede çok vakit geçirmek ister. Sacımızı süpürge edelim demiyorum ama bir bebek kaç yıl bebek kalacak ki senin hayatın bitsin ? İyi dilekleriniz için teşekkürler

Canim ben tıp fakultesinde cocuk pediyatri bölümüne gittim. Ordan radyolojiye randevu verdiler iki hafta sonraya. Ben de sana sunnet isini soracaktim. Valla bebeginin cinsiyetini hatirlayamadim. Bildigin duydugun birileri var mi?
Benimki kiz cnm inan bilmiyrm sunnet icin doktor ..cocuk hastanesine niye gitmedin bu arada

Benimki kiz cnm inan bilmiyrm sunnet icin doktor ..cocuk hastanesine niye gitmedin bu arada
Evime o kadar uzak ki cocuk hastanesi sen de az cok biliyorsun dogum evi tarfinda oturuyoruz. Bir sefer gittik oraya oglum hastalanmisti. Sabah 6 ydi evden ciktik yeniadkiyenin oraya kadar yürüdük. Bir saat otobus bekledik. Otobus bir sur mu yer dolandi. Donuste de bi saat otobus bekledik. Ayrica doktoru asiri ilgisizdi. Ve cok suratsiz. Cocugumun burun tikanikligi kaynakli hiriltisi ve az bir sey oksurugu vardi. Hemen antibiyotik yazdi. Doktorunu da sevmedik. Gecen haftalarda pişiği yuzunden tıp fakultesine gittik bizim icin ulasimi daha kolay diye. Doktor da asistani da cok ilgili ve guleryuzluydu. Bir suru soru sordu, bilgi verdi. Gitmisken kalca ultrasonunu da sordu biz de daha yaptirmadik dedik. O zaman bir de kalca ultrasonu istiyorum dedi. Biz de tamam dedik. Oylelikte tip fakultesine yaltirmis olduk. Hem kalabaligi cocuk hastanesinden daha az. Cocuk hastanesi cok kalabalik.

Aaa çok ilginç saf kantaron muydu peki
evet canim annem elleriyle toplayip kendi zeytinyagimizda yapmisti. normalde herseye iyi gelir kantaron ama belki de tesaduf oldu ertesi gun kirmizi popo olmasi. yine de kullanmayi dusunmuyorum bi sure, hem kantarona hem de sut urunlerine (peynir haric) bi sure ara veriyorum pisikle mucadele icin

Benmki kitapla alakalı değildi. O konuda tabiki haklısınız. Benm dediğim mesela aman bebeğim uyuyo dur uyansın öyle dışarı çıkarım demek mesela. Onu diyorum. Öyle dememek lazımm

Darısı bana inşallah
Herkeste aynı olmuyor işte. Kimi kuru tut diyo bana da öyle diyolardı benm göğsüm çatlamadı şükür süt sıkıntım da yok da olanlardan duyuyorum. Sağmak çok işe yarıyo ama onu biliyorum. Süt arttırıcı çaylar tüketmek de öyle. Süt gelmese bile 2 saatte bir 20 dakka sağmak lazımmış.[/QUOTE]
Canım benimde 2 güne kadar sütüm azdı. denemedim hiçbişey kalmadı 2 aydır. incir humana süt çayı aktardan galaktago 4 lt su bira mayası tableti.bi demenin arka bacağı kalmıştı yemedigim.amaaa 2 gündür hiç ev işi yapmadım zorunludur dışında. uyudum bolca 4 lt süt ve bira nayasi tableti nbi de karpuz yedim.sipayida daha sık emzirme ye çalıştım. Sonuç harikaa.dinken dinlen dinlen.diyirumm gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…