Biraz uyusun balkız <3
Dolapta sogutup, çantanın termos gozune koyuyorum. İcecegi zaman tam icilecek sicaklikta oluyor.
Benimkinin de cok dokuldu. Ana artik dokulmuyor
Ben kullandim canim. Solomombaby. Memnundum ama artik sicaklardan cikamiyoriz
20 gunluktuk kullanmaya baslayali.
Ben 1,5 aya yakin ciddi cektim o sıkıntıyı. Hatta sol mememi daha aktif olarak vermeye baslayali 1 hafta falan oluyor. 67 günlüğüz bu arada. Bir cok sey denedimz bende en cok ise yarayan sey garmastan krem sürüp ustune stres film kapatmak oldu. Surekli kremli dursun. Kuru tut diyenler coktu. Ama kuru tutmak acikta birakmak beni daha beter yapti. Strec film sayesinde surekli nemli tuttum ve yavas yavas duzeldi. Daha yeni yeni emzirmeden keyif almaya basladim. Yaralar yuzunden mastit oldum nerdeyse sütüm kesilecekti. 20-30 cc cikmazdi iki mememden gun boyu. Ama aglaya sizlaya emzirerek sütümü korudum cok şükür şimdi sadece anne sütü aliyor.
Canım doktor musun?
Bu doktorlar da ne dedigini bilmiyor. @Kereminin Annesi arkadasa sorsaydın belki biliyordur. Benim oglum da 20 gunlukken 1,5 kilo almisti daha doktor mama takviyesi yap diyordu. Bebegin her istedikce emzir bence el kadar cocugu ac birakmak sacmalik. Zaten emeklemeye baslayinca verirker fazla kilolarini.