• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
2.ay kontrolünü olduk 6kg olmuşuz.
Bi ayda 1.5 kg almış dr az besle dedi sadece anne sütüyle fazlaymış normalde 4.ayda bu kiloda olması gerek dedi 3 saatte 1 emzir diyo ama nasıldedim bi tek memede sakinlesiyor oyunda anlamıyorki
Maşallah bebişe el kadar bebeğe diyetmi verilir ya ben 1 aylık aşısını yaptırdğimda 1.600 gram almıştı çok iyi dedi dr artı özele de gittik genel muayen bide gözü içün oda tartı gelişimi harika dedi mama vermiyorm sadece emziriyorm sende öyle devam et

yanlış anlaşıldı Özür dilerim canim arkadaşım. bilgim fazla olduğundan değil biraz sakin kalmamin sebebini izah için söyledim . .yoksa ne bilirsin bil çocuk olunca hersey unutuluyo .
.Dr umutla görüştüm. yarın götürecem. Bugünkü kazada toplu iğne başı kadardı. bakalım yarın ne diycekler .çok saoll ilgin için canım benim

Ha yok ben yanlış anlama için söylememiştim. Sonuç olarak sağlıkla ilgilenen insanların bilinçli davranması daha normal. Yanlışlık bi durum yok. Asıl ben teşekkğr ederim. Yanlış anladığımı düşünüp gönül almaya çalıştığınız için :KK200:

Kantoron yagı sürün ama has olsun bizimki köyde yapılmısti 3günde gecti trosyd desitin sudo bepanthen fito zeytinyagi sürdüm hic biri fayda etmemisti pisikte döküntu gibiydi derileri atmıştı artk gecti sükür tavsiye ederim
kantarona bende bayilirim ama ilk boyle olmadan evvel kantaron surmustum ve sabaha kipkirmizi oldu poposu o yuzdenl suruykantarona karsi suan cekimserim popoya surmeye. mustela, fito krem- madecassol suruyorum suan donusumlu

Artis gosterirse bende yemiyim onlari madem. Yumurta biz koca insanlara bile yaz gununde agir geliyor bebisler napsin :)

Evet ben beyazı zaten sevmem de hani faydası olsun diye yiyordum şimdi en azından doktor da öyle diyor diyorum yemiyorum. Daha iyi oldu. Çikolata falan da biraz şey yapıyor galiba

Biraz uyusun balkız <3

Dolapta sogutup, çantanın termos gozune koyuyorum. İcecegi zaman tam icilecek sicaklikta oluyor.

Benimkinin de cok dokuldu. Ana artik dokulmuyor

Ben kullandim canim. Solomombaby. Memnundum ama artik sicaklardan cikamiyoriz :KK70: 20 gunluktuk kullanmaya baslayali.

Ben 1,5 aya yakin ciddi cektim o sıkıntıyı. Hatta sol mememi daha aktif olarak vermeye baslayali 1 hafta falan oluyor. 67 günlüğüz bu arada. Bir cok sey denedimz bende en cok ise yarayan sey garmastan krem sürüp ustune stres film kapatmak oldu. Surekli kremli dursun. Kuru tut diyenler coktu. Ama kuru tutmak acikta birakmak beni daha beter yapti. Strec film sayesinde surekli nemli tuttum ve yavas yavas duzeldi. Daha yeni yeni emzirmeden keyif almaya basladim. Yaralar yuzunden mastit oldum nerdeyse sütüm kesilecekti. 20-30 cc cikmazdi iki mememden gun boyu. Ama aglaya sizlaya emzirerek sütümü korudum cok şükür şimdi sadece anne sütü aliyor.

Canım doktor musun?

Bu doktorlar da ne dedigini bilmiyor. @Kereminin Annesi arkadasa sorsaydın belki biliyordur. Benim oglum da 20 gunlukken 1,5 kilo almisti daha doktor mama takviyesi yap diyordu. Bebegin her istedikce emzir bence el kadar cocugu ac birakmak sacmalik. Zaten emeklemeye baslayinca verirker fazla kilolarini.

@
Biraz uyusun balkız <3

Dolapta sogutup, çantanın termos gozune koyuyorum. İcecegi zaman tam icilecek sicaklikta oluyor.

Ben kullandim canim. Solomombaby. Memnundum ama artik sicaklardan cikamiyoriz :KK70: 20 gunluktuk kullanmaya baslayali.

Ben 1,5 aya yakin ciddi cektim o sıkıntıyı. Hatta sol mememi daha aktif olarak vermeye baslayali 1 hafta falan oluyor. 67 günlüğüz bu arada. Bir cok sey denedimz bende en cok ise yarayan sey garmastan krem sürüp ustune stres film kapatmak oldu. Surekli kremli dursun. Kuru tut diyenler coktu. Ama kuru tutmak acikta birakmak beni daha beter yapti. Strec film sayesinde surekli nemli tuttum ve yavas yavas duzeldi. Daha yeni yeni emzirmeden keyif almaya basladim. Yaralar yuzunden mastit oldum nerdeyse sütüm kesilecekti. 20-30 cc cikmazdi iki mememden gun boyu. Ama aglaya sizlaya emzirerek sütümü korudum cok şükür şimdi sadece anne sütü aliyor.

Canım doktor musun?

Bu doktorlar da ne dedigini bilmiyor. @Kereminin Annesi arkadasa sorsaydın belki biliyordur. Benim oglum da 20 gunlukken 1,5 kilo almisti daha doktor mama takviyesi yap diyordu. Bebegin her istedikce emzir bence el kadar cocugu ac birakmak sacmalik. Zaten emeklemeye baslayinca verirker fazla kilolarini.

minikoglan minikoglan değilim fakat o şekilde gerçekleşiyor. Doktoruna gittiğinde demesi lazımdı zaten. En azından biz o şekilde yaptırdık. Başka yerde nasıl oluyor bilmiyorum. Bi de kanguruyu 3 aydan önce pek önermiyo doktorlar haberiniz olsun. Bacaklarının yapısı henüz tam kendine gelmediği için bacak eğrilebiliyormuş yinede siz bilirsiniz.

Biraz uyusun balkız <3

Canım doktor musun?

Ben sadece bana verilen bilgileri sizinle paylaşıyorum. Amacım bilmişlik yapmakta değil her konuda bilgim değil fikrimle birleştirdiğim biriklerim var arkadaşım. Doktorumun dediği şeyler daha tecrübeli yakınlarımın söyledikleri ve benm daha doğum olmadan önce araştırıp okudupum tonlarca makale ve derginin karışımu bunlsr. Bilgi vermek içinde doktor olmaya gerel yok diye düşünüyorum. Rahatsız olan arkadaşlarımız varsa belirtebilirler görüşlere de saygım sonsuz allaha şükür karışılık vermm olur biter

Ben sadece bana verilen bilgileri sizinle paylaşıyorum. Amacım bilmişlik yapmakta değil her konuda bilgim değil fikrimle birleştirdiğim biriklerim var arkadaşım. Doktorumun dediği şeyler daha tecrübeli yakınlarımın söyledikleri ve benm daha doğum olmadan önce araştırıp okudupum tonlarca makale ve derginin karışımu bunlsr. Bilgi vermek içinde doktor olmaya gerel yok diye düşünüyorum. Rahatsız olan arkadaşlarımız varsa belirtebilirler görüşlere de saygım sonsuz allaha şükür karışılık vermm olur biter
Sert olmuş :skandal:

@

minikoglan minikoglan değilim fakat o şekilde gerçekleşiyor. Doktoruna gittiğinde demesi lazımdı zaten. En azından biz o şekilde yaptırdık. Başka yerde nasıl oluyor bilmiyorum. Bi de kanguruyu 3 aydan önce pek önermiyo doktorlar haberiniz olsun. Bacaklarının yapısı henüz tam kendine gelmediği için bacak eğrilebiliyormuş yinede siz bilirsiniz.
Baska yerde de oyle oluyor. Hemsehrim arkadas bana sormus da ayni sehirde yasadigimizdan. Hergun koymuyoruz zaten kangruya. Allahin izniyle bir sey olmaz. Doktorlar ne bilir kac cocuk buyutmusler.

Ay tövbest. Bilmislik yaptigini soyledigimi nerden çıkardın? Doktorsun sandim olamaz mi yani bi doktor forumda takilamaz mi?

Back