• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hangi aşı şekerim o :işsiz: bizim ki geçen hafta ve bugün oldu üçünü de, ama bildigin uyumuyor :110:
Bmmki işk kez altı saat uyudu ya :) alarm kurmayı bırakmıştım saati görünce şok oldum . O yaptırdığın aşılar . Bzdevateş yapmadı ama huzursuz oldu . Uykuya dalmasınfalan uzun sürdü ama dalınca uyudu

_meLinDa_ _meLinDa_ nasılsın yazmadın çoktandır kızın nasıl
İyiyim canım kendi kendime karar almıştım sayfadaki olumsuz şeylerden çok etkileniyorum girmicem artık diye :KK45:
Kızım iyi canım bizim bi enfeksiyon sorunu vardı, ilaca rağmen hala bakteri çıkmaya devam etti biz de istanbulda bi çocuk nefrolojisi profesörüne götürdük, sonda ile alacaktı idrarı ama altını açınca yapmaya başladı hemen kaba aldı
Kültür sonucu bugün çıktı ve çok şükür temiz, 3 ay sonra kontrol önerdi
Ya boşuna antibiyotik kullandı kuzum ya da antibiyotik iyi geldi bilemiyorum
Onun dışında ara ara ufak sorunları oluyo ama daha takmamaya çalışıyorum
Daha çok alıştık birbirimize, gülüyo falan artık
Gaz yine tam gaz devam, uykusu biraz daha iyiydi ama dün yine pek uyuyamadık
Yarın mevlidimiz var
Öyle işte.. sen nasılsın kuzun nasıl

İyiyim canım kendi kendime karar almıştım sayfadaki olumsuz şeylerden çok etkileniyorum girmicem artık diye :KK45:
Kızım iyi canım bizim bi enfeksiyon sorunu vardı, ilaca rağmen hala bakteri çıkmaya devam etti biz de istanbulda bi çocuk nefrolojisi profesörüne götürdük, sonda ile alacaktı idrarı ama altını açınca yapmaya başladı hemen kaba aldı
Kültür sonucu bugün çıktı ve çok şükür temiz, 3 ay sonra kontrol önerdi
Ya boşuna antibiyotik kullandı kuzum ya da antibiyotik iyi geldi bilemiyorum
Onun dışında ara ara ufak sorunları oluyo ama daha takmamaya çalışıyorum
Daha çok alıştık birbirimize, gülüyo falan artık
Gaz yine tam gaz devam, uykusu biraz daha iyiydi ama dün yine pek uyuyamadık
Yarın mevlidimiz var
Öyle işte.. sen nasılsın kuzun nasıl
oh çok güzel sevindim yolunda gitmesine mevlidinizde iyi geçer inşallah

Kusura bakmayın. Kimseye yönelik bişeym yok genel konuştum ben. Bn daha yeni üye oldum sadece bu tarz annelik gebelik hakkında oln yerlere yazıyorum. Bilmediğim şeyleri öğrendiğim de oldu bilmeyenlere yol gösterdiğimde. Ha onlar alır veya almaz onların bileceği iş zira iki tane de üç tanede çocuğumuz olsa doğan her çocuğumuza ilk evladımızmış gibi bakıyoruz her birinden yeni farklı bişeyler görüyoruz. Rahatsız ettiysem kusura bakmayın

Ay tövbest. Bilmislik yaptigini soyledigimi nerden çıkardın? Doktorsun sandim olamaz mi yani bi doktor forumda takilamaz mi?

Yanlışlık oldu heralde. Öyle bi oldu ki sanki herşeye bi cevabın var albuyur bunu da cevapla bilirsin sen der gibi. Ben tıp bile okumuş olsam ki okumadım yaşım tutmuyo doktor olmaya henüz. Sadece dediğiö gibi okuduklarım falan

Back