- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
- #64.901
Sert olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert olmuş
Bu kutsal aşı ne ola ki?Aşı olduğu günden birgün sonra gece tam 6 saat kesintisiz uyudu
İkinci ay aşıları karma aşı verrm falan var .Bu kutsal aşı ne ola ki?
Hangi aşı şekerim o bizim ki geçen hafta ve bugün oldu üçünü de, ama bildigin uyumuyorAşı olduğu günden birgün sonra gece tam 6 saat kesintisiz uyudu
Anormal bir durum yok o zaman kuzum he asi yapti demekki.Aşı olduğu günden birgün sonra gece tam 6 saat kesintisiz uyudu
Toplaşıp geldikKızlAr hoş geldiniz ya özledim sizi valla
Sen de hoş geldin kuzucumKızlAr hoş geldiniz ya özledim sizi valla
Bmmki işk kez altı saat uyudu ya :) alarm kurmayı bırakmıştım saati görünce şok oldum . O yaptırdığın aşılar . Bzdevateş yapmadı ama huzursuz oldu . Uykuya dalmasınfalan uzun sürdü ama dalınca uyuduHangi aşı şekerim o bizim ki geçen hafta ve bugün oldu üçünü de, ama bildigin uyumuyor
Olabilir canımAnormal bir durum yok o zaman kuzum he asi yapti demekki.
Bizde tam tersi uykusuzluk yaptıKizlar birsey sorucam. Bu 2. Ay asilari bebeginizde uyku yaptimi? Dun olduk bugun baya baya uyuyo kizim uyaniyo emiyo yine uyuyo hic bu kadar uyumazdi
Toplaşıp geldik
Arada gelin valla ya çok yalnız kaldımSen de hoş geldin kuzucum
Bebeden vakit kalınca geliyorum canım ben napalim bi uyusalarArada gelin valla ya çok yalnız kaldım
Valla oğlan dursa hiç ayrılmam buralardan biliyorsunArada gelin valla ya çok yalnız kaldım
İyiyim canım kendi kendime karar almıştım sayfadaki olumsuz şeylerden çok etkileniyorum girmicem artık diye_meLinDa_ nasılsın yazmadın çoktandır kızın nasıl
oh çok güzel sevindim yolunda gitmesine mevlidinizde iyi geçer inşallahİyiyim canım kendi kendime karar almıştım sayfadaki olumsuz şeylerden çok etkileniyorum girmicem artık diye
Kızım iyi canım bizim bi enfeksiyon sorunu vardı, ilaca rağmen hala bakteri çıkmaya devam etti biz de istanbulda bi çocuk nefrolojisi profesörüne götürdük, sonda ile alacaktı idrarı ama altını açınca yapmaya başladı hemen kaba aldı
Kültür sonucu bugün çıktı ve çok şükür temiz, 3 ay sonra kontrol önerdi
Ya boşuna antibiyotik kullandı kuzum ya da antibiyotik iyi geldi bilemiyorum
Onun dışında ara ara ufak sorunları oluyo ama daha takmamaya çalışıyorum
Daha çok alıştık birbirimize, gülüyo falan artık
Gaz yine tam gaz devam, uykusu biraz daha iyiydi ama dün yine pek uyuyamadık
Yarın mevlidimiz var
Öyle işte.. sen nasılsın kuzun nasıl
Sert olmuş
Bence sen de haklısın, ama Kereminin Annesi dogru söylüyor, fikrini bilgi ile sentezleyip bize sunmuş sonuçta, teşekkür ederiz
Baska yerde de oyle oluyor. Hemsehrim arkadas bana sormus da ayni sehirde yasadigimizdan. Hergun koymuyoruz zaten kangruya. Allahin izniyle bir sey olmaz. Doktorlar ne bilir kac cocuk buyutmusler.
Ay tövbest. Bilmislik yaptigini soyledigimi nerden çıkardın? Doktorsun sandim olamaz mi yani bi doktor forumda takilamaz mi?