2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım Valla senin kuzu baya kötü olunca pişik konusunda aklıma geldi..tabiki doktora danışılmadan kullanılmaz zaten..böyle seylerede iyi geliyor benim bildiğim. kendim adetliyken yazlari çok olurum pisik bu krem iyi gelir

Kızlar 5 gündür biogaia kullanıyoruz ve kızım hiç olmadığı kadar gazlı ağlamaya çocuk ağlıyor bırakayım mi sizce yoksa devamımi ediyim gece hiç uyumadik sbaah 5 e kadar ağladı hep
Canim o ilaç kızımı mahvetti içmeye başladık iyice kötü oldu kuru kuru ikinmalar ağlamalar resmen kolik oldu çocuk ben kullanmadim aşırı bi rahatlık olmadi belki ama en azından yok yere ikinmasi durdu.

Canim o ilaç kızımı mahvetti içmeye başladık iyice kötü oldu kuru kuru ikinmalar ağlamalar resmen kolik oldu çocuk ben kullanmadim aşırı bi rahatlık olmadi belki ama en azından yok yere ikinmasi durdu.
Yaa durduk yere ağlıyor kıvranıyor kuzum sabah 5 te uyuduk resmen ağla ağla bı hal oldu ki ağlayan bir bebek değildir

Kızlar 5 gündür biogaia kullanıyoruz ve kızım hiç olmadığı kadar gazlı ağlamaya çocuk ağlıyor bırakayım mi sizce yoksa devamımi ediyim gece hiç uyumadik sbaah 5 e kadar ağladı hep
geçmiş olsun, herkese yaramıyo demek ki,ben de dün başladım, oğlum beş günde bir kaka yapıyordu bu sabah iki kez yaptı, gazına da iyi geldi galiba daha az kıvrandı.

geçmiş olsun, herkese yaramıyo demek ki,ben de dün başladım, oğlum beş günde bir kaka yapıyordu bu sabah iki kez yaptı, gazına da iyi geldi galiba daha az kıvrandı.
Hay Allah kaka sayısı yine aynı ama kivrandiriyor işte iyi gelmesine sevindim size bide az parada değil ufacık şişe

Hay Allah kaka sayısı yine aynı ama kivrandiriyor işte iyi gelmesine sevindim size bide az parada değil ufacık şişe
parasından geçtim canım, bebişe sürekli kulak çubuğu uygulmak canımı sıkıyordu, inşallah fayda eder de kurtuluruz. Rabbim şifa versin bebişlerimize.

Oo tamam kb yapar yardım benimki gibiyse hele hiç oturmaz :))

Canm bizimkilerin arasinda bi hafta bile yok benm oglusunda kafasi gecen hafta 41 olculdu ust sinirda kafasi ama bi sorun yok kendiside toplu zaten dedi evet biraz koca kafali gbi ama cokk tatli oldugundan onu kafama takmamaya karar verdim

İnşallah canım pişik çok zor ya

Öncelikle sütüm çok yok demeyin. Olumlu düşünmek bu işin ana kuralı. Göğüslerinizi emzirsenizde emzirmeseniz de 2 3 saatte bir sağın. Çok işe yarıyor. Bebeğinize yettiğinizi düşünmeniz çok önemli. Onun şuanda sizden başka sığınacak hiçbir şeyi kimsesi yok öyle bakın olaya. Benm bebeğim hastane beni hiç emmedi. İki gece kaldım göğüslerim kan içinde kaldı yibe de almadı. Sarılık oldu mama verdiler allahtan fazla olmadı. Evde de mama ver dediler. Benm sütüm var allaha sükür inat ettim vermedim mama bir hafta uğraştım uyumadım sağdım verdim sağdım verdim. Hem sütüm geldi hem de çocuğun sarılığı gitti. Sonra silikon göğüs ucuyla emmeye başladı hala o şekilde emmeye devam ediyor. Sütünüzün artması için size bi tarif verebilirim. Oldukça işe yarıyor. Tadı biraz kötü ama baya etkili. Düzenli olarak tükettiğinizde fark edeceksiniz.

5 6 adet kabuk tarçın
2 3 adet havlucan
2 3 zencefil
1 yemek kaşığı tepeleme zencefil ve aynı şekilde yenibahar.
2 litre suyu kaynatıp bir tülbentin içine bu malzemeleri koyup bekletin suyun içinde sonra soğumaya bırakın. Günde 3 4 bardak içilebilir. İsterseniz ballandırabilirsiniz ama ben tavsiye etmem.

bugün dr dan geldim. koca bir ayda sadece 375 gr almış. çok Üzgünüm. boyu 7 cm uzanmış. benim kiz da hiç açlık belirtisi yok.mama verdim bugün onuda almiyo.napacami şaşırdım. çok canım sikildi

Çok teşekkür ederim Moral oldu bu tarifi denicem

Kizlar ben gaz yapacak korkusuyla hicbir meyveyi yiyemiyorum Findik fistik yiyemiyorum Cikolata vs yiyemiyorum Süt de icmiyorum
Ben bunlari cok yiyen biriydim simdi yemek aralarinda yiyecek sey bulamiyorum ya siz de oyle misiniz

Tracy Hogg degil mi? Yapabiliyor musunuz bu kadar uyku gun icinde ?
Evet Tracy Hogg.
Çoğunlukla evet uyuyoruz. Ama hiç ev isi filan yapamıyorum. Sürekli bebek uyutuyorum. Gece dışarı çıkmıyoruz 7 den sonra. Esim de kitabin bir kısmını okudu yardımcı oluyor.. yemek kısmını yapmıyorum , sutumun gitmesine sebep oldu. Birde Easy değilde genelde eaesy yada aesy yapıyorum. Bebeğim tok uyumak istiyor..

Kizlar ben gaz yapacak korkusuyla hicbir meyveyi yiyemiyorum Findik fistik yiyemiyorum Cikolata vs yiyemiyorum Süt de icmiyorum
Ben bunlari cok yiyen biriydim simdi yemek aralarinda yiyecek sey bulamiyorum ya siz de oyle misiniz
her şeyi yiyorum. Doktoruma göre annenin gazi bebeğe geçmiyor. Sadece brokoli karnabahar lahana yeme dedi. Bebiste normal gazlı.hergun masaj yapıyorum ve karın üstü durma egzersizi yapıyor. Alisti zaten artık gazı varsa aşağıdan çıkarıp duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…