2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O nasıl misafirlik ya bebekli olduğunu biliyorlar tüm gün misafirlik mi olur töbe

Herkeste olmuyor ki bu yigenim 2 yıl emdi ve yalancı emzikte emiyodu hicte meme reddi olmadı

Ya yeminle harfi harfine hislerime tercüman olmuş,özellikle beslenme emme konusunda. Benim de sürekli aklımda dolanan buydu. Benim kız pek bir nazlı emiyor zaten geceleri özellikle bir de onu emzikle pyalarsam sütüm iyice gider mi diye düşünüyordum ki benim mantığında aynen bu yazıdakileri söylüyor o sebeple ben zaten bikete denedim başka marka emzik de almadım iç güdülerim işte zaten katlanılmayacak kadar da zor bir çocuğum yok birkaç aya daha da Hale yola gelecek kontakt kurmaya başlayınca. Ben vazgeçmiştim zaten emzik olayından bu da düşüncelerimi pekiştiren bir yazı oldu çok sağol valla aklımdan tamamen çıkarıyorum emzik işini

Rica ederim. Bende vazgeçtim vermekten Zaten işe başlayacağım sağmam gerekecek o yüzden iyice riske atmayayım. Birde kusura bakmazsan bir sorum daha olacak. Bugün gezinirken denk geldim emzikle ilgili bilgileri okuduğum grupta. Kişi 25 günlük bebeğinin kaşlarında pullanma,gürültülü kaka, günde 6-7 kez ve kokulu kaka olduğunu söyleyip bunun alerji mi olduğunu sormuş. Muhtemelen alerji olduğu söylenmiş. Bunlsr benim oğlanda da var sadece kaka 3-4 tür. Bunla bağlantılı olarak rota aşısının alerjik ve bağırsak hassasiyeti olan bebekler de büyük sıkıntılar yaratabileceği belirtiliyor. Kendi doktorumuz 2. Ayda rota aşısını konuşacağız demişti yani doktorla konuşmadık daha. Alerji ile ilgili bişey demedi. Benimde bugün bu gönderiyi görene kadar alerji den haberim yoktu

Kizlar normal dogum yapip gobegi kalan var mi ? Varsa gobegine ne yapti ne onerirsniz belki asiri degil ama boyle bi vicik vicik gobegm kaldi korseler kucultur mu ki

Iltap değil dediğin gibi ter ve süt akıyor onun kalıntısı açık yara diil kızarık kaygan gibi. Sen n kullanıyorsun ekstra krem falan

Çok şükür gözünaydın kuzum. O kistte kendiliğinden kaybolacak Allah'ın izniyle.
Bu arada bizim de kafamız büyük ya. Doğduğunda 36 cm di. 1.ay kontrolünde 39 cm olmuş. Sizin nasıldı ölçümler?

Gözünaydın damatlıginida göstersin Rabbim. Darısı hayırlısıyla bize insallah

40.5 bizim cnm 50 günlük falanken ölçüldü.

Çok sagol canım benim. İnşallah küçülür kaybolur gider, onu şans eseri gördük zaten. 37 cmle doğdu benimki 41 cm olmuş. Ama babasının kafası da kocaman, sizin nasıl kafa boyutlarınız? Belki genetiktir

Şuan 46 günlük 40.2 cm çıktı kafa. Babamızın kafası bence büyük ama kendisine sorarsan büyük değilmiş

Mrb arkadaşlar benim beneğimin gözleri hep yaşarıyo doğduğundan beri hep çapak tutuyor sağlık ocağına götürdk dr bakmadı ben anlamıyorm göz dr baksın ameliyat olabilir gözyaşı damarı tıkanık olabilir dedi falan bilgisi olan var mı

Canım onu bilmiyorum da cuma günü sağlık ocağında 3 ay içinde göz taraması yaptırın dediler. İstersen sen şimdiden götür göz doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…