2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eti yarın pişir canım tadı kokusu değişiyor...fasulye sarma bekleyince daha lezzetli oluyor börek sorun değil ısıtınca yeni pişmiş gibi olur...

Geçmiş olsun canım...kist de önemli bir şey olsa taa 4 ay sonra bakılsın demezlerdi gönlünü ferah tut...Allah korktuğumuza uğratmasın

Kafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
Vah yavrum ya çok acır...en başta nasıl başladı canım bi meret...epey bez falan da değiştirdiniz...mantar falan olabilir mi...travozol kullanmış mıydın sen...popoyu yıkıyorsan eğer azıcık ıslaklık kalsa tam kurulanmasa mantar oluyor zor iyileşiyor

Bebeğini yalnız yıkayan anneler kulağına kaçmaması için ne yapıyorsunuz tıkaç falan aldınızmı aldıysa
Bişeye gerek yok kuzum döküveriyorum suyu tepesinden...hiç kaçmadı kulağına su...ufak tefek kacandan da bişey olmaz...o kulağına su kaçması ve orta kulak iltihabı falan yapısal şeyler kiminde oluyor kiminde olmuyor

Mecbur öyle yapayım bari

Eşimde orta kulak problemi var inşallah kızımda olmaz

bununla geçmiş olsun canım inşallah..inşallah o dalaģındaki kistte sorun çıkarmaz...

Geçmiş olsun canım...kist de önemli bir şey olsa taa 4 ay sonra bakılsın demezlerdi gönlünü ferah tut...Allah korktuğumuza uğratmasın

Dolunay22 geçmiş olsun canım üzülme çabuk iyileşir. Allah damatligini da gostersin canım.
EvBoregi o kistte birşey çıkmaz umarım canım.
Çok sağolun kızlar

Kontrolumuz vardı bugün. 6 kilo 300 gram olmuş boy 61 cm. Boyu uzun olacak dedi. Anne 1.60 baba 1.75 kime çektiyse .
Maşallah Can'ım yaa. Bizde de şuan aynı durum söz konusu :) eşimle benim boyum aynı sizin gibi. Ama oğlum uzun baya. Aynı aylık bebeklerden uzun. Tabi böyle gider mi belli olmaz. Ailede pek Yok çünkü

Ayyy ciddi misin Can'ım ya
Geçmiş olsun. Benim aynen devam sıkıntı. Üstelik ben ayağa kalktığımda bacaklarım da ağrıyor ayaklarıma zor basıyorum. İnş ameliyatlık bişey değildir. Bu kuzular varken dr hayal bize. En son gittiğimde eşimle birbirimize girdik. Çocuk ondaydı arabada. Dr un yanındaydım. Tel çaldı bakamadım. Çıktım hemen. Kapıya gelmiş. Çocuk ağlıyor. Bi elini de bana uzatmış boğar gibi çocuk çatladı ağlamaktan başlatma dr una. Dr beklesin bilmem ne. Milletin içinde nasıl utandım anlatamam. Böyle bi adam da değil normalde. Zaten göğüs açısından perişan olmuşum iğneler batıyor. Üstüne bi de adamın öküzlüğü. Arabaya bindim ağlama krizi. Tövbe ettim benim için onunla dr a gitmemeye. O yüzden yerimden de kalkamasam dr a gidemem ben de. Biz de bu veletler olduğu sürece :) ay ne dert yandım yavvv

Can'ım benim çok sağol. İnş en kısa zamanda darısı başınıza

Dolunay22 canım geçmiş olsun, ne güzel erkenden sünnet derdinden de kurtuldunuz ne iyi yaptınız muruvvetini de gör inşallah
Sağol kuZum. Allah razı olsun.

Sağolasın Can'ım. Ay onu hiç sorma ben istedim. Eşim de pek bişey demedi. Araştıralım bakalım bilmem ne. Neyse karar verdik tabi. Bugün hastanede bıdı bıdı. Yok Yen'i moda çıkmış erkenden sünnet. Biraz büyüseymiş gelişimini etkilermiş. Pipisi küçük kalırmış
Bana da batıyor csnım emin ol. Keşke atma satma imkanı olsa :)

Dolunay22 geçmiş olsun canım üzülme çabuk iyileşir. Allah damatligini da gostersin canım.
EvBoregi o kistte birşey çıkmaz umarım canım.
Çok sağol Can'ım inş. Bakalım şimdilik bi sıkıntı Yok çok şükür

O kötü işte canım yapısal olarak yatkınlık olabilir orta kulak iltihabına o zaman sen iyi takip edeceksin anlaşılmayacak bişey değil zaten Allah korusun

Akıntı dışında belirtisi varmı canım ben hiç bilmiyorum
Banyo sonrası kulağında sarı bişeyler oluyo ama o normaldir heralde

Off içim acıdı keşke elimden bişey gelse de yapsam hametan kremde kullandın mi
Denedim ya fayda etmiyor malesef.
Altını yıkıyor musun siliyor musun canım ?
Gunduzleri her seferinde yikiyorum. Gece uykusuna gectiginde ise pamuk ve su ile temizleyip kurutup oyle bezliyorum.
Bebeğini yalnız yıkayan anneler kulağına kaçmaması için ne yapıyorsunuz tıkaç falan aldınızmı aldıysa
Yikarken kacmiyor da havluya sararken dikkatli olmak gerekiyor. Ben banyo bitince ilk olarak kulaklarini ve kafasini kurulayip oyle vucudunu havluya sariyorum.
Ben de molfix kullaniyorum. O dedigini de denedim. Hatta bence zeytinyagi cogaltti gibime geliyor basta nokta kadardi hep zeytiyagi sürdüm. Sonra basacikilmaz bir hal aldi
Canim sen boyle yazdıkça bende çare arıyorum derdine ama neden oluyor ki yaaa. Bir dünya krem kullandın bez değişikliği yaptın havalandiriyorsun yıkıyorsun. Başka bir doktora görürsen canim
O kadar mutsuzum ki. Pisigi hafifledi mi asiri neseli ve uyumlu bir bebek oldu. Ama bugun acisindan 4 döndük evin icinde bi de su travacort kremi deneyim. Gecirmezse goturecem baska doktora. Gerci gorurdugum doktor da profosirdu ama:/
canım bi süre hiç bezlemesen mi acaba ya belki düzelir alıştırma külodu alsan en ufağından
Ya o benim de aklima gelip gelip gidiyor. Ama bu kez de alisir da geri beze hic donemem diye korkuyorum. Gun icin de zaten her bez degistirmem de en az 20 dk acik birakiyorum altini.

minikoglan pişik olduğuna eminmisin bazen mantar oluyo bize travacort verdi mantarda, pişikte hametan iyi geldi
Doktora götürdüm mantar olsa derdi heralde. Gerci ben doktorlara da hic guvenmiyorum cunku bana da mantar gibi geliyor. Pisik dedigin kizarik deri kabarmasidir yani. Benimkinin o kizarik kabarik yerler bir de yara gibi açılıyor bazen kaniyor hatta travacort u alip deneyecem pazartesi.
Cildiyle bakar mi bu kadar kucuk cocuga? Cocuk doktorun yonlendirir heralde. Yediklerimden mi boyle oluyor bilmiyorum ki. Acikcasi acı yiyorum bazen . Ama dikkat etmedim acı sonrasi mi boyle oluyor diye.

Sudokrem denedim. Cikolata yiyorum hemen hergun gercekten sebep olabilir mi?
Travazol denedim o da fayda etmedi . Gunduzleri hep yikiyorum altini en az 20 dk havalandiriyorum sonra altini. Tamamen kuru oluyor bez baglarken. Bebegim dogdu biz daha hastaneden cikmadan ben fark ettim poposunda delige yakin kucucuk kizarik bi nokta vardi. Etraftaki herkes zeytinyagi önerdi ben de kullanmaya basladim. Dogumdan yaklasik 10 gun sonra o kirmizi nokta tum popoya yayildi hala geciremedim. Hafifliyor tam gececek diyorum sonra hooooop yeniden kabarmis ve kabariklar nokta nokta açık yara gibi sulanmis.

Kuzum.sen bu ara yediklerine biraz dikkat et bakalım belki de yediklerinden oluyor gorumceni yolla alsın yemeklik ise yarasin bı zahmet

minikoglan
Can'ım geçmiş olsun yA.
Bence sen yediklerine dikkat etmelisin.
Süt alerjisi falan var gibi sanki. Yaşadıkların arkadaşımın yaşadıklarına benziyor. Süt alerjisi varsa süt peynir yoğurt değil içinde süt olan hiçbişey yememen Laz'ım. Çikolata da bile süt var sonuçta. Onu da yememeliymişsin

minikoglan inşallah bir an önce geçer canım ya..küçücükler daha kuzum benim kıyamam ona..canları neki en ufak bişeye dayanamiyorlar..Benim kızımda olmuştu 15 günlükken falan. Çok şey denedim.sadece sudocrem geçirdi bizimkini...doktora sorup anestol mu sürsen ki.en azından acısını dindirir..birde denediğin şeye bir müddet devam et .3 gün filan..

Valla bizimki de emg yi bekleyemedi işte, döndük geldik.. bebegin arabasını da almamıştık:) kucağında Suriyeliler gibi :)) bu adamlar delirtcek bizi sanki derdimiz yetmezmiş gibi bi de bunlarla uğraşıyoruz. Neyse konumuza döneyim, benim de uyandığımda ayak taraklarım basarken çok acıyo ama doktor ayaklarda pek sinir sıkışması olmaz dedi neyse ben şikayetlerimi uzun uzun anlattım, ellerim uyuşuyor baş parmağım kasılıyor, ayaklarım acıyor, ayağıma sıcak su dökülmüş gibi oluyor, migren ağrısı çekiyorım, bel fıtığı da başladı galiba falan :)) beni bir iki hafta yatırsanız dedim adam kahkaha attı resmen, bu küçük arkadaşın sizinle işi bittiginde konuşalım dedi yıllar sürebilir dedim umarım geç kalmış olmayız.. hormonlardan ödemden falan bahsetti işte.. gece mi daha çok ağrıyor gündüz mü dedi, gecem gündüzüm yok valla hep aynı dedim, içinden umarım bi daha gelmez demiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…