• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy canım ya baharatlı boseymi yiyosun acaba yediklerimizden de oluyor bu pişik adamakıllı bı doktora götür bence nasıl aciyodur canı
Görürdüm doktora. Onun yazdiklarida kar etmedi. Ne yedigimi biliyor muyum ki ben ya hazir besleniyorum hep bu ara. Esim aksam yemeklerinde yok. Bende ya byzlujtan pratik bur seylerle veya disardan soylediklerimi yiyirum :( dışarı çıkıp yemeklik malzemr alacak zamanim yokki :(

Görürdüm doktora. Onun yazdiklarida kar etmedi. Ne yedigimi biliyor muyum ki ben ya hazir besleniyorum hep bu ara. Esim aksam yemeklerinde yok. Bende ya byzlujtan pratik bur seylerle veya disardan soylediklerimi yiyirum :KK43: dışarı çıkıp yemeklik malzemr alacak zamanim yokki :KK43:
Hazır yemeklerden mi oluyoki çok acı verir o ya acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmi varmı oda yapıyormuş ya pişik

Hazır yemeklerden mi oluyoki çok acı verir o ya acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmi varmı oda yapıyormuş ya pişik
Bilmiyorum neyin sebep oldugunu. Bugun tam 2 aylik olduk. 2 aydir geçmedi. Acimaz mi cocugu sirt ustu yatirdim mi basiyor çığlığı. Emzirme pozisyonu bile alamıyoruz acısından.

Geçmiş olsun canım damat olduğunu da gör inşallah :) paranox fitil kullanabilirsin
Sağol Can'ım. Onu kullanıcam inş.
Fitil de olur canım korkma cabucak iyileşiyor şimdi bunlarda fazla his de yok zaten söylemistim önceden de mesela gıdiklanma falan 4 ay civarı başlar...iyi yaptınız hadi geçmiş olsun
Sağol Can'ım. Bizimki şimdiden çok gıdıklanıyor yA :)
Geçmiş olsun canım damatlığını da gör inşallah
Çok sağol kuzum inş. Ahhh o günler gelir mi :)
Hadi gözünüz aydın geçmiş olsun. Bizim 4.günde epey iyileşmişti, ağrısı oluyor tabii ki, fitil vermedim. ilk gün 8 saat arayla calpol verdim. Bizim de geleneksel usul. Ancak dikişler geç düşüyor endişe etme.
Kremlerini bakımlarını iyi yaparsan sorun yok :)
Sağol cnm. Krem vs hiçbişey vermedi bize :( sargı bezi ile kapalı orası. 1-2 güne düşermiş. Kaka yapınca ne olacak bilmiyorum. İllaki bulaşır kapattıkları beze.
Ooo geçmiş olsun cnm. Kocaman adam oldu artık. Genel mi uyusturdilar kolay oldu mu
Can'ım çok sağol. Lokal yaptılar. Bi sıkıntı Yok şuan. Ağlıyor. Ama gazdan mı ağrıdan mı bilmiyorum. Bi taraftanda ıkınıyor çünkü. Ağlamadan çıktı çok şaşırdım. Beni görünce bi içerledi. Bi ağlamaya başladı ki :cry:

Kafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
Birisi hakiki zeytinyağını ısıtıp asitini çıkarmıştı . Bende hakiki zeytinyağı buldum ısıttım biraz dumanı çıktı . Onu her açtığımda sprey kutusuna koydum sıkıyorum . Hiç pişik olmadı. Molfix kullanıyorum

Sağol cnm. Krem vs hiçbişey vermedi bize :KK43: sargı bezi ile kapalı orası. 1-2 güne düşermiş. Kaka yapınca ne olacak bilmiyorum. İllaki bulaşır kapattıkları beze.
Can'ım çok sağol. Lokal yaptılar. Bi sıkıntı Yok şuan. Ağlıyor. Ama gazdan mı ağrıdan mı bilmiyorum. Bi taraftanda ıkınıyor çünkü. Ağlamadan çıktı çok şaşırdım. Beni görünce bi içerledi. Bi ağlamaya başladı ki :cry:
Ooyyy kuzuuumm. Kendini sıktı seni görüncede boşaldı demekki yavrum

Kafayi yedirtecek bu pisik bana. İki bez arasi cocugun tüm poposuna yayılıp dışarı çıkmış. Yerinde duramıyor. Meme emmiyor uyuyamiyor acısından
Canim sen boyle yazdıkça bende çare arıyorum derdine ama neden oluyor ki yaaa. Bir dünya krem kullandın bez değişikliği yaptın havalandiriyorsun yıkıyorsun. Başka bir doktora görürsen canim

Sağol cnm. Krem vs hiçbişey vermedi bize :KK43: sargı bezi ile kapalı orası. 1-2 güne düşermiş. Kaka yapınca ne olacak bilmiyorum. İllaki bulaşır kapattıkları beze.

Bize 2 krem verdi doktor, biri ilk 3 gün devamlı sürülecek her bez açmada o antibiyotik kremiydi mikrop kapmasın diye, sargı düşüncede ki bizde 2.gün düştü, sonrasında hametan krem 3-4 gün boyunca.
3.günden itibaren banyo yaptırabilirsiniz demişti. Bir de biz 1 hafta boyunca karton bardağı kesip pipi üstüne kapadık o şekilde bezledik.

Her doktorun tedavisi farklı olabiliyor ama enfeksiyon kapmaması için krem vermeliydi bence. Birde kaka bulaşmasın diye bardak koyun bari.

Ettim eyledim korsenin kopçalarını kapattım biri kum saati oldum yazmıştı birde beni gör . Vallahi inat ettim onca para verdim giycem diye abartısız 1 saattir kapatmaya çalışıyorum gidip gelip :halay: sonunda girdim ama basıl çıkarsam hiç bilmiyorum :eek: hep böyle kalsam keşkee be çok bozulmuş meğer vücudum:KK43:
kuzum ben yazmıştım :D o zaten öyleymiş ya zor giyiliyormuş. benim eşim olmasa kapatamazdım valla. ama 1 haftaya 2kopçaya bile geçeriz düzenli kullanımda. şu an 6 saattir üstümde benim 2 saat daha durcam. alıştım :KK53:

Kuzum kıyamam ben ona ya..geçmiş olsun cnm..

aa sünnet oldu mu kuzucuk hayırlı olsun kuzum Allah düğününü de göstersin bize de haber ver inşallah :KK48:

Canım bi cildiye ye götür. Çok uzun sürdü senin de benim gibi. Ben sütlu seyler yiyip içmiyorum dun acisiz istedigim siparisim az acili geldi. Bi bakayım dedim az yedim ama sonra kızım geldi aklıma geri gönderdim gece kızım cildirdi hem gaz sancısı hemde pisliği azdı.
Doktor bana ilaç olarak sabah travogen vermiş travacort vardı dedim eczacı farketmez dedi ama yine kıyamadım aldım travacort çok kullandım diye. Akşam için ekze-mant yazmış. Sera kremi devamlı kullanacağım. Geçer mi bilmem bakalim

Can'ım premium care kullanıyordum ben de. Ama çok sızdırıyor. Sadece yanlardan taşma şeklinde değil. Resmen zıbının ön tarafı nemli oluyordu. Bez yüzeyinden bile sızdırıyor bence.
Paket bitince almadım yenisini. Prima pampers gelmişti hediye. Onun 2 numarası daha küçük gibi ama senin dediğin gibi tam oluyor gibi. Yani inş öyledir :))
Bu arada pampers daha iyi bence premiuma göre. Biraz daha sert sadece. Premiumdaki gibi koku da Yok o yönden iyi.
Bu bitsin sleppy denicem. O da hediye gelmişti :)
Ama 3 numara. Büyüktü. Önde toplanıyordu.
Şu bez işini oturtsak bi.
Ay bizimki de bitmek bilmedi, ben de bitince sleepy alıcam.. kaka da taşıyor, çiş de dediğin gibi. Valla bir bezin bu kadar mühim olduğunu da bilmezdim :)

Back