- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #64.441
Geçmiş olsun canım buda çıktı aklından cok şükür o kistte büyümez inşallahKızlar biz ultrasondan geldik, kafa büyük olduğu için şüphelenmişlerdi bir şey çıkmadı, karın içi organlar bakıldı başka kan pıhtısı var mı diye, orası da temiz çok şükür ama çok fazla gazı var malumkalça ultrasonu da temiz şükür.. yalnız dalağında 3 mm lik bir kist var onu dört ayda bir ultrason ile kontrol altında tutacağız
Çok şükür canım inşallah büyümez, teşekkür ederim. Sizin ateşiniz nasıl oldu? Benim bebişin 37,8 e kadar çıktı bugün, geçti sonraGeçmiş olsun canım buda çıktı aklından cok şükür o kistte büyümez inşallah
Çıkmadı canım huzursuz sadece birazÇok şükür canım inşallah büyümez, teşekkür ederim. Sizin ateşiniz nasıl oldu? Benim bebişin 37,8 e kadar çıktı bugün, geçti sonra
ben yalnız yıkıyorum canım. tıkaç falan da almadım, tam tepeden döküyorum suyu kaçmıyor bence. sonra da ince atletle iyice kuruluyorum
Kuzum annem varken kulagını kapatıyorduk, sonra kapatmadık artık. Şöyle kafasına suyu birden döküyoruz hemen akıp gidiyor, ağır ağır dökünce hem ağzına kaçıyor hem kulagına. Youtube da bir sürü yıkama videosu izledim, öyle birden döküyorlardı. Banyodan çıkınca da makyaj pamuğuyla kulağının içini kuruluyorumAnladım canım pamukmu yapsakki pamukta ıslanır daha mı çok ıslatır bilemedim
Canım çikolata yiyorsan o da yapabilir pişik.gün içinde açık tut mutaka havalansın.sudocrem denedin mi?bir de zdrave diye bi krem var Bulgar markası.iyi geldiğini duymuştum da çok bilmiyorum ne kadar güvenilir,kimyasal filan var mı araştırmak lazım.Bilmiyorum neyin sebep oldugunu. Bugun tam 2 aylik olduk. 2 aydir geçmedi. Acimaz mi cocugu sirt ustu yatirdim mi basiyor çığlığı. Emzirme pozisyonu bile alamıyoruz acısından.
Oh çok şükür rahatladiniz geçmiş olsun canım, darısı başıma bizde kalça ultrasonunu tekrarlayacagiz bu ay. Kist de yok olur gider inşallah ,yenidoganda çıkan bicok şey zamanla yok oluyormuş. İnşallah Allah sağlık versin tüm kuzucuklaraKızlar biz ultrasondan geldik, kafa büyük olduğu için şüphelenmişlerdi bir şey çıkmadı, karın içi organlar bakıldı başka kan pıhtısı var mı diye, orası da temiz çok şükür ama çok fazla gazı var malumkalça ultrasonu da temiz şükür.. yalnız dalağında 3 mm lik bir kist var onu dört ayda bir ultrason ile kontrol altında tutacağız
Çok sagol kuzum, inşallah sizin tekrarı temiz çıkar.. kuzularımıza sağlıkla büyüsünler, hiç dert tasa çekmesinler inşallahOh çok şükür rahatladiniz geçmiş olsun canım, darısı başıma bizde kalça ultrasonunu tekrarlayacagiz bu ay. Kist de yok olur gider inşallah ,yenidoganda çıkan bicok şey zamanla yok oluyormuş. İnşallah Allah sağlık versin tüm kuzucuklara
Ben çıkardım 1 saat önce rahat enziremedim diye ama takarım artık sabahları uyanır uyanmaz . Tüm gün takalım bakalım ne kadar değişcez . Boğazı kesmek gerek tabikuzum ben yazmıştımo zaten öyleymiş ya zor giyiliyormuş. benim eşim olmasa kapatamazdım valla. ama 1 haftaya 2kopçaya bile geçeriz düzenli kullanımda. şu an 6 saattir üstümde benim 2 saat daha durcam. alıştım
Eti yarın düdüklüye koyarsın ya da kısık ateş de kendi kendine pişsin . Et kalınca tadı değişik oluyor . Keki Bugünden yapsan daha lezzetli olur . Su böreğini de direk çıkarıp fırına at . Çok yorma kendini bebeğin var bu kadar şey çok fazla bileKızlar yarın il dışından misafirim gelcek şimdi size sorularım var beni bir aydınlatıverin öğlene doğru burada olacaklar çsyın yanına kek ve su böreği ikram etcem keki bugünden yapsam olurmu suböreği pişmiş halde buzlukta onu çıkarınca çözülmesinimi bekleyip gırında ısıtcam yoksa çıkarıp direkt gırınamı koycam?gelelim akşam yemeğine mercimek çorbası taze fasulye pilav et sote zeytinyağlı sarma ikram etcem fasulyeyi koydum pişiyor sarmayıda bugün pişircem et sotenin etini bugünden pişirip yarın domates soğan biberini koysam olurmu nugünden çoğu şeyi halletmek istiyorumki yarın mutfağa dalıp bebeğimi ihmal etmeyeyim kıymetli fikirlerinizi bekliyorum
bununla geçmiş olsun canım inşallah..inşallah o dalaģındaki kistte sorun çıkarmaz...Kızlar biz ultrasondan geldik, kafa büyük olduğu için şüphelenmişlerdi bir şey çıkmadı, karın içi organlar bakıldı başka kan pıhtısı var mı diye, orası da temiz çok şükür ama çok fazla gazı var malumkalça ultrasonu da temiz şükür.. yalnız dalağında 3 mm lik bir kist var onu dört ayda bir ultrason ile kontrol altında tutacağız
Bu ne kadar yiyecek canım ya ..kendini o kadar yorma..keki o gün yapsan taze taze ..böreği çıkar fırına at direk..kek ve pilavın kalsın..et soteyi komple tamamlayabilirsin nasıl artınca istiyoruz gayette güzel oluyor..şöyle bir ısıtsan yeter benceKızlar yarın il dışından misafirim gelcek şimdi size sorularım var beni bir aydınlatıverin öğlene doğru burada olacaklar çsyın yanına kek ve su böreği ikram etcem keki bugünden yapsam olurmu suböreği pişmiş halde buzlukta onu çıkarınca çözülmesinimi bekleyip gırında ısıtcam yoksa çıkarıp direkt gırınamı koycam?gelelim akşam yemeğine mercimek çorbası taze fasulye pilav et sote zeytinyağlı sarma ikram etcem fasulyeyi koydum pişiyor sarmayıda bugün pişircem et sotenin etini bugünden pişirip yarın domates soğan biberini koysam olurmu nugünden çoğu şeyi halletmek istiyorumki yarın mutfağa dalıp bebeğimi ihmal etmeyeyim kıymetli fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?