• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Galiba su gunlerde benimki meme reddi asamasinda. Allahim sabirla cikmak nasip etsin. Bugun hazirda sütüm olsaydi biberonla verecektim. Asla almiyor agzina memeyi. Tuttugug an iki yudum cekip aglayarak geri atıyor. Ya sıcaklardan aşırı bunaldi, emzirirken ki ten temasi onu cok rahatsiz ediyor. Ya da gercekten mememi reddrtmek uzere ve ben cok mutsuzum bu yuzden.
Canım üç gündür ben de aynı şeyi yasıyorum, sağıp veriyorum beni emmek istemiyor. Önce gazı var diye düşündüm, sonra emzik verdim mememin dibinde emziği emiyor, memeyi ağzına sokuyorum basıyor yaygarayı. Kaç günlüktü seninki? Atak mıdır nedir erdi yetti valla, bin eziyetle uyutuyorum 15 dk sonra uyanıyor

Kafayı yicem valla sabah 9 da kalktı bi daha uyumadı ama hep uyku modunda. Tüm gün pış pışla geçti ha şimdi ha şimdi uyuyacak derken.
Ya arkadaş uyumamasını geçtim uykusu yoksa 24 saat uyumasın ama sürekli kucakta olmak ne yaaa :işsiz: Kuş uykusu hep bıraktığım an fıldır fıldır gözler. Gaz kaka uyku üçlüsü tüm gün. 5 dk kendi kendine durmuyor. Ne anakucağında ne yatakta. Wc ye bile yA koşa koşa gidiyorum yA kucağımda. Omuzum kollarım koptu valla. Ne yapıcam ben bu çocukla. En azından kendi kendine. Eşim de hep geç geliyor bıktım bundan. En azından erken gelse normal bi hayatımız olur. Hamileliğimden beri böyle. Beraber bi akşam yemeğimiz Yok. Az önce ağladım sinirden. Hissetti mi ne ? Şimdi ana kucağında duruyor. Agucuk gugucuk.
Ciğerimin köşesi yavrum :KK200: Nasıl alıştırıcam kendi kendine durmaya?

EvBoregi EvBoregi minikoglan minikoglan kızlar ben bugün sağlıkocağına gittim kilo için bazen bebekler 2,4,6 3,5,7 aylarda meme reddetme atakları yaşarmış sakın vazgeçme dedi yoksa bırakır emmeyi dedi büyük ihtimal öyle bir atak yaşıyor olabilir dedi nettende baktım gerçekten bu atakları yaşayan çok olmuş hatta ben dedim arada sigara içiyorum acaba ondanmı 1,2 sigara meme reddi yapmaz dedi. Sen nolursa olsun emzir 1 hafta bazen 10 gün sürer ama yine emer dedi. Mamayı biranda kesme yavaş yavaş kes dedi. Sizde vazgeçmeyin kızlar değişik pozisyonlar bulup yine emzirin ben bugün biberon verir gibi yaptım dayadım memeyi. 2 saat uğraştım belim koptu ama emdi sonuç olarak. Artık bu atakları bi şekilde atlatacağız

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldiramiyorhm 3 gün boyunca yasak. Ilaci verdik bütün ilacı ve mamayi kustu her sey gitti napcaz ya ıslak bez koyuyorum ama düşmüyor. Her şeyi de kustu şu an aç yani ne zaman vercem.mama napayim of:( sofiarya sofiarya tired tired calpolü kustu tekrar ne zanan icireyim

Kafayı yicem valla sabah 9 da kalktı bi daha uyumadı ama hep uyku modunda. Tüm gün pış pışla geçti ha şimdi ha şimdi uyuyacak derken.
Ya arkadaş uyumamasını geçtim uykusu yoksa 24 saat uyumasın ama sürekli kucakta olmak ne yaaa :işsiz: Kuş uykusu hep bıraktığım an fıldır fıldır gözler. Gaz kaka uyku üçlüsü tüm gün. 5 dk kendi kendine durmuyor. Ne anakucağında ne yatakta. Wc ye bile yA koşa koşa gidiyorum yA kucağımda. Omuzum kollarım koptu valla. Ne yapıcam ben bu çocukla. En azından kendi kendine. Eşim de hep geç geliyor bıktım bundan. En azından erken gelse normal bi hayatımız olur. Hamileliğimden beri böyle. Beraber bi akşam yemeğimiz Yok. Az önce ağladım sinirden. Hissetti mi ne ? Şimdi ana kucağında duruyor. Agucuk gugucuk.
Canım bir tşörtünü koy yanına yada yemeniyi bir kaç gün sar koynuna kokusu sinsin daya burnuna belki durur. Ben en baştan beri hiç almadım kucağıma sevmek için aldım sonra geri koydum benimki hiç ağlamaz o konuda koyarım kanepe müzik açarım dinler uzaktan severim agucuk yapar. Uyuyacağı zamanda seriyorum alta battaniye uyuyor kendi kendine. Birtek çok gazı olduğu zaman yanına yatıyorum karnını ova ova uyutuyorum. Ha bazen inat edip saatlerce uyumuyor hele bir keresinde 24 Saat göZünü kırpmamıştı. Sende müzik falan dene istersen

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldiramiyorhm 3 gün boyunca yasak. Ilaci verdik bütün ilacı ve mamayi kustu her sey gitti napcaz ya ıslak bez koyuyorum ama düşmüyor. Her şeyi de kustu şu an aç yani ne zaman vercem.mama napayim of:KK43: sofiarya sofiarya tired tired calpolü kustu tekrar ne zanan icireyim
Canım geçmiş olsun atletle dursun düşer zaten. 37.8 kulaktan mı. Koltukaltından 38 i görmediğin sürece ateş var diye düşünme. Atletle dursun ateş düşmeye başlarsa ilaç yeterli gelmiştir zatem

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldiramiyorhm 3 gün boyunca yasak. Ilaci verdik bütün ilacı ve mamayi kustu her sey gitti napcaz ya ıslak bez koyuyorum ama düşmüyor. Her şeyi de kustu şu an aç yani ne zaman vercem.mama napayim of:KK43: sofiarya sofiarya tired tired calpolü kustu tekrar ne zanan icireyim
Canım fitil alsaydın keşke şurup içirmek çok zor olur kusar tekrar

Canım bugün gittim sağlıkocağına 20 günde 1 kilo almış sanırım bana aç gibi geliyor hemşire mamayı biranda kesme dedi. O artık meme emmeyi çğrendi sana az geliyordur alacağını alıyorki kilo almış dedi. Dereotu o kadar çok yiyorumki çaylardanda içiyorum. Birde bugün hemşire şey dedi meme reddi dönemleri olurmuş 2,4,6 yada 3.5.7 aylarda sakın pes etme ver memeni ataktan geçiyordur dedi. Sütüm içinde eds sistemi var onu deneyeceğim benim oğlan süt azalınca hemen sinirlenip bırakıyor çekeyim uğraşayım iStemiyor istiyorki hep bol bol gelsin süt. Artık çabalayacağım bıraktırmayacağım atakları atlattıkmı bu iş tamam.
Aynen canım biz de yaşadık şuan geçti şükür ama ilk yaşadığımda bir baktık atak haftasına girmiş. Ben ilk kızda da yaşadım bu redleri. Bir süre triplenip yine el mecbur memeye dönüyorlar. Benim sütüm çok hızlı akıyor kızlar ondan reddediyor sendeki sebep de bu olabilir. Abır cubur sütün tadını etkiler o ds yapmış olabilir. Sarımsak yersen sütünün tadı güzelleşirmiş annem söylemişti bizde işe yaradı sarımsaklı bir mantı çek kendine mis :)

Süt parasi bende bilmiyorum ve e devlette baktim yok.kamuda calısiyorum bize yatar mi ki
Ben de kamudayım kızlar e devletten baktım öyle bir ödeme yok. Bence kamudakilere yatmıyor

Ya inanmıyorum maşallah subhanallah. Allah nazarlardan korusun kuzumu. Bizimki de sabah 9 dan beri ayakta :KK43: başakşehir deyim Can'ım ben
Sıkıldık ama ya :( çok şükür dzenli hersey akşam uykusu fix 9-9.5 da başlıyor bayadır .akşam banyısundan sonra hopp uyuyor ssbah altıya kadar . İki kere emmeye kalkıyor . Darısı sizin başınıza inşallah :)

Canım tv de müzik açıp yere koysana benimki acayip odaklanıyor valla maç bile izliyor . Elinde sonunda tv karşısında durcaklar . Benimki yerde yatmayı çok seviyor

Eşimin kuzenin esi ameliyat olmuş menisküs den mesaj attım gecmig olsun diye. Her neyse çocuğu sordu etti hosbes. Sonra çat diye çocuk doğurdum diye havalanma dedi. 7 yıl sonra nice tedaviler sonunda oldu. Bu boylb çocuk sahibi olmuş birine söylenecek bir şey mi bu. Çocuk doğurunca havalanan var mi ki dünya da. Ben mi bilmiyorum

Eşimin kuzenin esi ameliyat olmuş menisküs den mesaj attım gecmig olsun diye. Her neyse çocuğu sordu etti hosbes. Sonra çat diye çocuk doğurdum diye havalanma dedi. 7 yıl sonra nice tedaviler sonunda oldu. Bu boylb çocuk sahibi olmuş birine söylenecek bir şey mi bu. Çocuk doğurunca havalanan var mi ki dünya da. Ben mi bilmiyorum
Densiz şey o nasıl bir laf öyle haset

Yok yok temassız değil sizin dediğiniz gibi klasik dijital ikisi de. Biri ucuz bişey biri de yine öyle çok pahalı değildi ikisi de yakın çıkıyor ama doktorunki düşük çıkıyor. Şu an takmıyorum artık ama Antalya ya dönecek olmak geriyor beni
Doktorun ki yanlış ölçüyordur ozaman ;) takma takma valla ateş durumu farkedilmeyecek birşey değil çok Çan’ını sıkıyorsa eski usül civalı termometrelerden al bitane omlara ucuz oluyor onla ölç bir de. En doğru onlar ölçüyor

Sirkeli su yap koltuk altlerına kasıklarına boynuna alnına koy,sirke yoksa hafif buzlu su, bir de şurup değil de fitil daha rahat oluyor kusma açısından yarım paranox s 120 mg alabilirsen düşmezse ondan at. Aşı öı oldunuz siz de bugğn :(

Canım geçmiş olsun atletle dursun düşer zaten. 37.8 kulaktan mı. Koltukaltından 38 i görmediğin sürece ateş var diye düşünme. Atletle dursun ateş düşmeye başlarsa ilaç yeterli gelmiştir zatem

Canım fitil alsaydın keşke şurup içirmek çok zor olur kusar tekrar
Koltukaltindan 37.8 kızlar sabahtan beri atletle zaten :( fitil de var ama vermeye korkuyorum ya yapsam mı onu da durdurmaz cikarirsa nasıl ittircem:(

Sirkeli su yap koltuk altlerına kasıklarına boynuna alnına koy,sirke yoksa hafif buzlu su, bir de şurup değil de fitil daha rahat oluyor kusma açısından yarım paranox s 120 mg alabilirsen düşmezse ondan at. Aşı öı oldunuz siz de bugğn :KK43:
Aynen kuzum aşı olduk bugün:( buzlu şu koyuyor eşim şu an ama düşmüyor zaten üşüyor galiba devamlı da ağlıyor, fitil var koysam mi nasıl koycam cikarirsa ya korkuyorum yapmaya da :(

Back