• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
tired tired sofiarya sofiarya kizlar koltukaltindan ateş 37 derece. Ilaç versem mı napcam bilemedim uf:KK43: bu tecrubesizlik ve yalnızlık ne zor ya iyi ki siz varsınız :KK42:
Yok yok 37 normal onlar için 38i görünce soyup ılık duş aldıracaksın baktın düşmüyor yğkseliyor hala ozaman ilaç vereceksin sıkıntı Yok biz burdayız :KK19:

Evet sadece gövdesinde ve alnında var bunlar . Kullanmıyorum bebe yağı
İsilik gibi gözüküyor canım :( hergün şampuansız duş aldır ve zaten kullanmıyormuşsun gerçi ama bebe yağı ya da herhangi bir olayın kullanma, daha fazla yayılırsa ozaman gidersin doktora

tired tired sofiarya sofiarya kizlar koltukaltindan ateş 37 derece. Ilaç versem mı napcam bilemedim uf:KK43: bu tecrubesizlik ve yalnızlık ne zor ya iyi ki siz varsınız :KK42:
37 normal canım korkma sakin ol soy biraz takip et yarım saatte bir ölç 37.5 tan sonra 38e dogru giderse yarım kaşık şurup ver ılık duş aldır

İsilik gibi gözüküyor canım :KK43: hergün şampuansız duş aldır ve zaten kullanmıyormuşsun gerçi ama bebe yağı ya da herhangi bir olayın kullanma, daha fazla yayılırsa ozaman gidersin doktora
Tamam canım teşekkür ederim . Daha rahat yatması için gece duş aldırsam olmaz mı ? Kayınvalidemler gece yıkama diyorlar da bir mantığı var mı merak ettim ?

Yok yok 37 normal onlar için 38i görünce soyup ılık duş aldıracaksın baktın düşmüyor yğkseliyor hala ozaman ilaç vereceksin sıkıntı Yok biz burdayız :KK19:

37 normal canım korkma sakin ol soy biraz takip et yarım saatte bir ölç 37.5 tan sonra 38e dogru giderse yarım kaşık şurup ver ılık duş aldır
Kızlar çok sağolun ya tamam öyle yapayım inşallah çıkmaz Allah razı olsun :(

Ay düşünmeyelim böyle seyler. Düşündükçe insan gerçekten çok uzaklaşıyor. Zamana bıraktım. Oğullarımıza kanalize olalım. Benim için tek aşk o şuan. Gerisi hava cıva :duduk:
Hıhhh bi de o mesele var, ben oğlanı severken gerçek aşksın sen demişim, bi elmanın iki yarısıyız senle demişim. Ay ben ona hiç öyle şeyler söylememişim, sahte aşk mıymış o bilmem ne:KK57: sinir şeyler, neyse boşverelim, yakışıklılarımıza konsantre olalım biz :KK200:

Hıhhh bi de o mesele var, ben oğlanı severken gerçek aşksın sen demişim, bi elmanın iki yarısıyız senle demişim. Ay ben ona hiç öyle şeyler söylememişim, sahte aşk mıymış o bilmem ne:KK57: sinir şeyler, neyse boşverelim, yakışıklılarımıza konsantre olalım biz :KK200:
O yakışıklılar bi büyüsün de hele o zaman gör aşkı...benim en büyük desteğim oğlum eşimi ikinci çocuk için ikna edemiyordum biliyor musun oğlum istiyor diye kıyamadı adam resmen...hamile olduğumu ögrenince babasını kenara çekmiş annemi üzmek ağlatmak yok o üzülürse bebek de üzülür ben de sana çok kizarım demis yaa kurban olurum daha 6 yaşında...çocuklarım bana en büyük hediye Allaha şükür Rabbim bi taraftan alıyor bi taraftan veriyor

O yakışıklılar bi büyüsün de hele o zaman gör aşkı...benim en büyük desteğim oğlum eşimi ikinci çocuk için ikna edemiyordum biliyor musun oğlum istiyor diye kıyamadı adam resmen...hamile olduğumu ögrenince babasını kenara çekmiş annemi üzmek ağlatmak yok o üzülürse bebek de üzülür ben de sana çok kizarım demis yaa kurban olurum daha 6 yaşında...çocuklarım bana en büyük hediye Allaha şükür Rabbim bi taraftan alıyor bi taraftan veriyor
Ya ben ona ölurümmm ne güzel bi evlat o masallah yaa:KK68:

Ayy bilemedim giydirdim çocuğu . Dediğin gibi yapayım ozaman . Geçer inşallah isiliği .
Gecer canim korkma. Sık sık duş yaptir. Dus sonrasiniyice kurut. Pudraya karsi görüşünü bilmiyorum ancak ben olsam banyonaonrasi iyice kurttuktan sonra birazcık pudra da sürerdim.

KiZlar pamukcuk icin karbonAtli suyla nasil temizliyorsunuz bebislerkn agzini? Ben de onlem amaclj yaomak istiyorum

Oyyy ben yerim onu ya, maşallah abiye :KK200: çok şükür canım, bugünleri gördük ya inşallah kocaman olduklarını da görürüz. Allah acılarını yaşatmasın

semabsrn semabsrn canim pisik ne durumda? Gecirebildin mi? Bizimki malesef yeniden hortladı kafayi yiyecem artik :( tam gecer gibi oluyor, tamam diyorum iki gune kalmaz gecer yavrumun pisigi. Hooop bir sonraki bezde yeniden yayilmis :(

Ayy bizde de aynı şey, hayatımın aşkı dedim diye hemen ooo bizim pabucumuz dama falan tripleri

Tamam canım teşekkür ederim . Daha rahat yatması için gece duş aldırsam olmaz mı ? Kayınvalidemler gece yıkama diyorlar da bir mantığı var mı merak ettim ?
Bebekleri 40ı çıkana kadar akşam ezanından sonra yıkamazlar büyükler öyle der ama tabii bu sadece bir inanç meselesi bilimsel bir durum yok ortada. Gece uykusuna geçmeden önce yıkarsan daha rahat eder çocuk hem de uyku rutini oluşturmak açısından da faydası olur.

Back