- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #63.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsilik gibi gözüküyor canımEvet sadece gövdesinde ve alnında var bunlar . Kullanmıyorum bebe yağı
sen gelmeye yakın etiketle bizi gün ve yer belirleyelim inşallah..temmuz ayı süper olurKuzum ben temmuz ortasında ankaradayım inşallah 2 hafta kalcam sonra eve dönerim ağustosun sonu gibi tekrar gitcem görüşelim allah izin verirse
Tamam canım teşekkür ederim . Daha rahat yatması için gece duş aldırsam olmaz mı ? Kayınvalidemler gece yıkama diyorlar da bir mantığı var mı merak ettim ?İsilik gibi gözüküyor canımhergün şampuansız duş aldır ve zaten kullanmıyormuşsun gerçi ama bebe yağı ya da herhangi bir olayın kullanma, daha fazla yayılırsa ozaman gidersin doktora
Yok yok 37 normal onlar için 38i görünce soyup ılık duş aldıracaksın baktın düşmüyor yğkseliyor hala ozaman ilaç vereceksin sıkıntı Yok biz burdayız![]()
Kızlar çok sağolun ya tamam öyle yapayım inşallah çıkmaz Allah razı olsun37 normal canım korkma sakin ol soy biraz takip et yarım saatte bir ölç 37.5 tan sonra 38e dogru giderse yarım kaşık şurup ver ılık duş aldır
Hıhhh bi de o mesele var, ben oğlanı severken gerçek aşksın sen demişim, bi elmanın iki yarısıyız senle demişim. Ay ben ona hiç öyle şeyler söylememişim, sahte aşk mıymış o bilmem neAy düşünmeyelim böyle seyler. Düşündükçe insan gerçekten çok uzaklaşıyor. Zamana bıraktım. Oğullarımıza kanalize olalım. Benim için tek aşk o şuan. Gerisi hava cıva![]()
O yakışıklılar bi büyüsün de hele o zaman gör aşkı...benim en büyük desteğim oğlum eşimi ikinci çocuk için ikna edemiyordum biliyor musun oğlum istiyor diye kıyamadı adam resmen...hamile olduğumu ögrenince babasını kenara çekmiş annemi üzmek ağlatmak yok o üzülürse bebek de üzülür ben de sana çok kizarım demis yaa kurban olurum daha 6 yaşında...çocuklarım bana en büyük hediye Allaha şükür Rabbim bi taraftan alıyor bi taraftan veriyorHıhhh bi de o mesele var, ben oğlanı severken gerçek aşksın sen demişim, bi elmanın iki yarısıyız senle demişim. Ay ben ona hiç öyle şeyler söylememişim, sahte aşk mıymış o bilmem nesinir şeyler, neyse boşverelim, yakışıklılarımıza konsantre olalım biz
![]()
Ya ben ona ölurümmm ne güzel bi evlat o masallah yaaO yakışıklılar bi büyüsün de hele o zaman gör aşkı...benim en büyük desteğim oğlum eşimi ikinci çocuk için ikna edemiyordum biliyor musun oğlum istiyor diye kıyamadı adam resmen...hamile olduğumu ögrenince babasını kenara çekmiş annemi üzmek ağlatmak yok o üzülürse bebek de üzülür ben de sana çok kizarım demis yaa kurban olurum daha 6 yaşında...çocuklarım bana en büyük hediye Allaha şükür Rabbim bi taraftan alıyor bi taraftan veriyor
Bana gel kız. O tombik yanaklarını ısırayım o cimcimenin. Bizimkine de bi el sürer belki :))@Belirtisiznesne kızlar bende benim çocuk uslu diye gidicek yer arıyorum keşke istanbulda olsaydınız ben gelirdim sizebenimde hiç arkadaşım yok
Gecer canim korkma. Sık sık duş yaptir. Dus sonrasiniyice kurut. Pudraya karsi görüşünü bilmiyorum ancak ben olsam banyonaonrasi iyice kurttuktan sonra birazcık pudra da sürerdim.Ayy bilemedim giydirdim çocuğu . Dediğin gibi yapayım ozaman . Geçer inşallah isiliği .
Tmm canım haberleşelimsen gelmeye yakın etiketle bizi gün ve yer belirleyelim inşallah..temmuz ayı süper olur
Ilık suya karbonat atıyorum temiz mendili o suya batırıp sıkıyorum parmağıma sarıp dilini damaklarını siliyorum canımKiZlar pamukcuk icin karbonAtli suyla nasil temizliyorsunuz bebislerkn agzini? Ben de onlem amaclj yaomak istiyorum
Oyyy ben yerim onu ya, maşallah abiyeO yakışıklılar bi büyüsün de hele o zaman gör aşkı...benim en büyük desteğim oğlum eşimi ikinci çocuk için ikna edemiyordum biliyor musun oğlum istiyor diye kıyamadı adam resmen...hamile olduğumu ögrenince babasını kenara çekmiş annemi üzmek ağlatmak yok o üzülürse bebek de üzülür ben de sana çok kizarım demis yaa kurban olurum daha 6 yaşında...çocuklarım bana en büyük hediye Allaha şükür Rabbim bi taraftan alıyor bi taraftan veriyor
Nasil açıyorsun agzini? Benimki hic aCmadi denedim de, delirdi resmen.Ilık suya karbonat atıyorum temiz mendili o suya batırıp sıkıyorum parmağıma sarıp dilini damaklarını siliyorum canım
Hiç zorlamadı canım şimdiye kadar açıyor hemenNasil açıyorsun agzini? Benimki hic aCmadi denedim de, delirdi resmen.
Hıhhh bi de o mesele var, ben oğlanı severken gerçek aşksın sen demişim, bi elmanın iki yarısıyız senle demişim. Ay ben ona hiç öyle şeyler söylememişim, sahte aşk mıymış o bilmem nesinir şeyler, neyse boşverelim, yakışıklılarımıza konsantre olalım biz
![]()
Bebekleri 40ı çıkana kadar akşam ezanından sonra yıkamazlar büyükler öyle der ama tabii bu sadece bir inanç meselesi bilimsel bir durum yok ortada. Gece uykusuna geçmeden önce yıkarsan daha rahat eder çocuk hem de uyku rutini oluşturmak açısından da faydası olur.Tamam canım teşekkür ederim . Daha rahat yatması için gece duş aldırsam olmaz mı ? Kayınvalidemler gece yıkama diyorlar da bir mantığı var mı merak ettim ?