• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Koltukaltindan 37.8 kızlar sabahtan beri atletle zaten :KK43: fitil de var ama vermeye korkuyorum ya yapsam mı onu da durdurmaz cikarirsa nasıl ittircem:KK43:
Yarım fitili koy poposunuda tut biraz iki kanadından çıkartmasın 1 dk falan ama ateşi 38gecerse ver bence ıslah havlu köy anlina falan

Atesi buzlu su veya sirkeli suyla dusurmeye calismak havale sebebiymis arkadaslar.damarlari buzusturdugu icin atesin daha fazla yukselmesine sebep oluyor..bizim doktorumuz musade etmiyor. surup veya fitil verip ilik banyo yapilmali diyor. banyo yaptiramiyorsaniz ustune bir sey giydirmeyin bezle kalsin. dr yi arayip kac saatte bir ates dusurucu verebileceginizi sor bence canim.37 li atesler yuksek degil.

Aynen kuzum aşı olduk bugün:KK43: buzlu şu koyuyor eşim şu an ama düşmüyor zaten üşüyor galiba devamlı da ağlıyor, fitil var koysam mi nasıl koycam cikarirsa ya korkuyorum yapmaya da :KK43:
İnşallah düşer kuzum ya seni okudukça ben panik yaptım burda .:( benimde elinden gelmez hiç fitil atmak falan . Kulağının arkasından iltihap akıyordu krem bile süremiyodum içim gidiyodu hep eşim sürdü . Pazartesi bzm de aşımız var inşallah ateşlenmez bzimki

Kızlar bizim ateş 37.8 oldu duş aldiramiyorhm 3 gün boyunca yasak. Ilaci verdik bütün ilacı ve mamayi kustu her sey gitti napcaz ya ıslak bez koyuyorum ama düşmüyor. Her şeyi de kustu şu an aç yani ne zaman vercem.mama napayim of:KK43: sofiarya sofiarya tired tired calpolü kustu tekrar ne zanan icireyim
Canım hala 37.8 ise demek ki yükselmiyor muhtemelen sorun olmaz ama alnına boynuna koltuk altı ve kasıklarına bez ıslatıp koy sık sık değiştir...şurubu kusuyorsa paranox fitil verebilirsin yarım...üşüyor diye sakın giydirme üstünü örtme ateş yükseldikçe ondan üşüme titreme olur bir de elleri buz gibi olur ateşi yükselirken...elleri normal sıcaklığına dönerse ve terlerse tehlike geçmiş oluyor genelde

Aynen kuzum aşı olduk bugün:KK43: buzlu şu koyuyor eşim şu an ama düşmüyor zaten üşüyor galiba devamlı da ağlıyor, fitil var koysam mi nasıl koycam cikarirsa ya korkuyorum yapmaya da :KK43:
Oo fitil varsa hiç düşünme koy gitsin kafan rahat olur biZde aşı olduk bugğn ateşi henüz yükselmedi ama gece çıkarsa diye fitil atsam mı diye düşünüyorum uykuya geçmeden :( fitili ortadan ikiye böl yarısını gönder popodan içeri hatta gönderdikten sonra poposunu loblarından azcık sıktır ki, ıkınırsa gerisin geriye çıkmasın.yaparsın yani yapamayacak birşey Yok korkma. Yükselcek ateşi belli, beslenmesini de düşünme ateşi normale düşünce kendi uyanıp emmek isteyecek zaten şimdi hiç zorlama emmez ateşi yüksekken

Oo fitil varsa hiç düşünme koy gitsin kafan rahat olur biZde aşı olduk bugğn ateşi henüz yükselmedi ama gece çıkarsa diye fitil atsam mı diye düşünüyorum uykuya geçmeden :KK43: fitili ortadan ikiye böl yarısını gönder popodan içeri hatta gönderdikten sonra poposunu loblarından azcık sıktır ki, ıkınırsa gerisin geriye çıkmasın.yaparsın yani yapamayacak birşey Yok korkma. Yükselcek ateşi belli, beslenmesini de düşünme ateşi normale düşünce kendi uyanıp emmek isteyecek zaten şimdi hiç zorlama emmez ateşi yüksekken
Canim fitili dedigi gibi koydym biraz beklettim sonra bi pirt yaptı inşallah cikmamistir ama etrafa baktım fitil falan firlamamis erimistir heralde dimi ay gülüyorum kendime şu an sinirlerim bozuldu

Canim fitili dedigi gibi koydym biraz beklettim sonra bi pirt yaptı inşallah cikmamistir ama etrafa baktım fitil falan firlamamis erimistir heralde dimi ay gülüyorum kendime şu an sinirlerim bozuldu
Yok yok çıkmamıştır o kadar çabuk eriyen birşey değil pırt ladıgında fırlatırdı çıkacak olsa,yerleşmiş demekki barsak kesesine sıkıntı YÖK gece rahat eder iyi oldu ;)

Canım bir tşörtünü koy yanına yada yemeniyi bir kaç gün sar koynuna kokusu sinsin daya burnuna belki durur. Ben en baştan beri hiç almadım kucağıma sevmek için aldım sonra geri koydum benimki hiç ağlamaz o konuda koyarım kanepe müzik açarım dinler uzaktan severim agucuk yapar. Uyuyacağı zamanda seriyorum alta battaniye uyuyor kendi kendine. Birtek çok gazı olduğu zaman yanına yatıyorum karnını ova ova uyutuyorum. Ha bazen inat edip saatlerce uyumuyor hele bir keresinde 24 Saat göZünü kırpmamıştı. Sende müzik falan dene istersen
Denedim Can'ım hepsini. Hayatta kendi kendine uyumuyor. Ağır kolik atak dönemlerinde hep kucaktaydı ordan alıştı büyük ihtimal. Müzik açsam da bişey değişmeZ durmuyor asla. Ama yarın denerim.

Canım tv de müzik açıp yere koysana benimki acayip odaklanıyor valla maç bile izliyor . Elinde sonunda tv karşısında durcaklar . Benimki yerde yatmayı çok seviyor
MüZik denemedim ama tv ye pek odaklanmıyor. İlgisini çekmiyor. MüZik de denerim. Ama öyle kendi kendine durması çok zor. Bizimki neyi seviyor dersen omuzda takılmayı çok seviyor :)

Canım bugün gittim sağlıkocağına 20 günde 1 kilo almış sanırım bana aç gibi geliyor hemşire mamayı biranda kesme dedi. O artık meme emmeyi çğrendi sana az geliyordur alacağını alıyorki kilo almış dedi. Dereotu o kadar çok yiyorumki çaylardanda içiyorum. Birde bugün hemşire şey dedi meme reddi dönemleri olurmuş 2,4,6 yada 3.5.7 aylarda sakın pes etme ver memeni ataktan geçiyordur dedi. Sütüm içinde eds sistemi var onu deneyeceğim benim oğlan süt azalınca hemen sinirlenip bırakıyor çekeyim uğraşayım iStemiyor istiyorki hep bol bol gelsin süt. Artık çabalayacağım bıraktırmayacağım atakları atlattıkmı bu iş tamam.
Canım 20 güne 1 Kilo çok bile.bak bence mamayi fazla vermişsin. Bizimki gece kesinlikle emmiyor sütümu sagip biberonla içiriyorum 2 kere.gözünü açmadan luk luk içip uyumaya devam ediyor.ama gün boyu emziriyorum.bgn 1 kere mama verdim.o emdikce sütüm artıyor çünkü.kesinlikle memeyi bırakmasın. Aç kalınca mecbur emicek.artık biraz da aglicak lar

Yok yok çıkmamıştır o kadar çabuk eriyen birşey değil pırt ladıgında fırlatırdı çıkacak olsa,yerleşmiş demekki barsak kesesine sıkıntı YÖK gece rahat eder iyi oldu :KK66:
Inşallah canım şu an 37.5 oldu inşallah daha da düşer Allah razı olsun valla siz olmasanız cesaret edemicektim :( normal ateş kaç bebeklerde kaç olmalı acaba

Aynen canım biz de yaşadık şuan geçti şükür ama ilk yaşadığımda bir baktık atak haftasına girmiş. Ben ilk kızda da yaşadım bu redleri. Bir süre triplenip yine el mecbur memeye dönüyorlar. Benim sütüm çok hızlı akıyor kızlar ondan reddediyor sendeki sebep de bu olabilir. Abır cubur sütün tadını etkiler o ds yapmış olabilir. Sarımsak yersen sütünün tadı güzelleşirmiş annem söylemişti bizde işe yaradı sarımsaklı bir mantı çek kendine mis :)

Ben de kamudayım kızlar e devletten baktım öyle bir ödeme yok. Bence kamudakilere yatmıyor
Hemen yarın kendime sarımsaklı birşey yapayım çiğ bile yerim valla. Sanırım bizde atak yaşıyoruz inşallah sıkıntısız atlatırız

Kızlar siz siz olun uyuyan bebeği aman acıkmıştır falan diye uyandırmayın :kızgın: ben ettim siz etmeyin. Hanımefendi saat 9 gibi zor yattı ama 5 gübi dogru düzgün bir şeyler yemişti en son. Tam yatacaktım şeytan dürttü, çocuk saatlerdir aç kalk doyur diye. Dinledim kalktım. Kalkmaz olaydım, ölmezdi ya açlıktan.. yedi mamasını ama gel de tekrar uyut. Gazı geğirmesi derken uykusu açıldı :işsiz: bekleyecez biraz sanırım. Reflüsü de hiç bitmiyor hiiiçççç :kızgın: geğirdi ama bak yatagın içinde geviş getiriyor sanki hala. Tövbe tövbe.. var mı bu mide gazına çare bilen?

Back