• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kız elleme az uzak dursun daha ne..benimki her gün tepemde...kuru ekmek yesin evi bok götürsün önemli değil ama her gün iş üstünde olmalıyız...uykusuzluktan ölüyorum bebek bakması 10dk sonra hemen al annesi al gece gündüz mesai...oglan yan odada ikide birde çişe kalkar gelir kız bizim odada...istemedim mi 3 gün kusüyor hamilelik lohusalık sabır vs derken hiç kaçacak yer kalmadı düzgun de korunamıyoruz deli olcam adet olsam hemen spiral...keske annemin arkasından gitseydim
Yok bizimkinin de biti kanlandı iki haftadır da ben kaçak göçek takılıyorum. Aman benimki o kadar tembel ki hamilelikten önce bile haftada bir ancaydı zaten, ona bile üşeniyor düşün.. keşke gideydin valla, ben de spiral düşünüyorum ama kanama falan yapıyormuş, bunaldım habire pedle gezmekten hala da ara ara kanamam oluyor, haftaya gidicem kontrole. Şaka maka 2,5 ay çok diyorduk bal geldi geçti.. bugünler de geçecek elbette

Valla bu erkeklerin beyninin yüzde kaçı çalışıyor merak ediyorum bir de zeki geçinirler. Bizimkinin de beni kadın olarak gördüğünden şüpheliyim. Hoş bu saatten şonra bende de çok ciddi bi uzaklaşma var. Öpsün bile istemiyorum.
O beni kadın gibi görse nolur görmese nolur.
Hala hormonlarımız düzelmiş değil. Bi de kadınlar Doğum yapınca eşleri onları anne olarak gördüğü için o gözle bakamazmış öyle demişti birileri. Kutsal bi varlık olarak görürlermiş :)) gerçi bu teze göre daha çok diz çökmesi Laz'ım :)

Can'ım biz grup kurmuştuk. Ceza almadık. Tabi burdan değil. ÖZelden. elden ele :)) cezası olduğunu bilmiyordum.
Ne kutsalı kız benimki beni mal gibi görüyor, enayi yerine koyuyor sürekli.. öpmesi bile beni bunaltıyor soğudum iyice, sevişsek nasıl bunalcam bilmem :halay:

Ben kullanmiyorm hiçbir ot, çay doktor çok küçükler onermiyorm dedi ki anason rakinin hammaddesi. Bitki diye çok da masum değiller ilaçlar da bitkilerden yapılıyor sonuçta
Canım rakı yapımına çok yakın biri olarak söylüyorum (Hatay’da yaşıyorum. Bizim buralarda rakıyı rvdenyapanlar var. Akrabalarım da var.) Anasın rakının hammaddesi değildir. Rakı üzüm, keçiboynuzu, incir vs’den yapılır. Anason yağı sonradan istenirse aroma katsın diye konulur o kadar. Anason bitkisinin rakıyla yada başka bir alkole alakası yoktur

İsilige benziyor canim. Cok mu sicak? Fazla mi kalin giydiriyorsun? Eczanden isilik icin losyon tarzi bir sey al ve bebegi havalandir. Bir iki gune gecmezse o zaman götür bence doktora.
Evim dubleks katı önden arkadan güneş alıyor . Durulmuyor evde okadar sıcak . Bende inçe alt üst giydiriyorum acaba sadece zıbın mı giydirsem ya

Kızlar bir sorun daha...ben bu doktorun verdiği bi bac d3 ü de düzgun veremiyorum...bazı günler unutuyorum o ayrı da...kaşığa süt sağıp üstüne damlatıyorum ağzına dökünca fırt diye geri çıkarıyor bu zilli kız...napıcam nasıl verebilirim...oğlum grumeydi ama kız ondan da beter tek bildiği meme...kuzenimin 20 günlük oldu bebeği su veriyorlarmış içiyormuş bizim banyoda 2 damla su gitse ağzına deliriyor...nasıl veriyonuz çayları mayları...d vitaminini düzgün veremeyince bişey olur mu ki
Ben de unutuyorum, telefona hatırlatma yaptım yine de unutuyorum. Baktım internetten raşitizm olurmuş d vitamini eksikliğinden ama arada unutmakla bişi olmaz herhalde diye umuyorum

Valla bu erkeklerin beyninin yüzde kaçı çalışıyor merak ediyorum bir de zeki geçinirler. Bizimkinin de beni kadın olarak gördüğünden şüpheliyim. Hoş bu saatten şonra bende de çok ciddi bi uzaklaşma var. Öpsün bile istemiyorum.
O beni kadın gibi görse nolur görmese nolur.
Hala hormonlarımız düzelmiş değil. Bi de kadınlar Doğum yapınca eşleri onları anne olarak gördüğü için o gözle bakamazmış öyle demişti birileri. Kutsal bi varlık olarak görürlermiş :)) gerçi bu teze göre daha çok diz çökmesi Laz'ım :)

Can'ım biz grup kurmuştuk. Ceza almadık. Tabi burdan değil. ÖZelden. elden ele :)) cezası olduğunu bilmiyordum.
arkadaşımın eşinde oldu o durum bir yıl ilişkiye giremediler. pskolog yardımıyla düzeldi. ay her şey dert :eğlence:

Evim dubleks katı önden arkadan güneş alıyor . Durulmuyor evde okadar sıcak . Bende inçe alt üst giydiriyorum acaba sadece zıbın mı giydirsem ya
Canim sadece zibinla tut cocugu. Ben kayserideyim. Evim hic gunes almiyor ve serin sayilir diger evlere gore. Buna ragmen zibinla tutmaya basladim cocugu cubku sicaktan cok bunalıyor. İsiliktir seninki. Kaşınır o. Ondan huysuzlanmistir bebisin.

EvBoregi EvBoregi tired tired ben se unutuyorum d vitaminini. Hafta da 3 gun anca veriyorumdur. Bizim ebe hergun verme dedi benimde isime geldi heralde :KK70: verdigimde geri çıkarmıyor hic. Hatta sut disinda agzindan cikarmadigi tek sey d vitamini :KK70: o çayları verirken savasiyoruz resmen cocuk çıldiriyor. Agzindan cikarmasin diye dudaklarini tutuyorum :KK70: agzinda bekletiyor gene çıkartıyor. Bi aglarken genzinden kacarsa kaciyor midesine o kadar.

Kızlar bende Ankara yaşamkentteyim. Bende kocadan muzdaribim ikimizde çok inadiz bayramdan beri konuşmuyoruz. Bizimki tüp bebek bir senedir kankayiz gün sayıyorduk asıl bayram bize bayramdan sonra diye ama inadimizdan onu bile düşünmüyoruz. Bende bugün karar verdim kendime şöyle bir silkeleneyim diye kendime bakacam iyice saldım korse siparişi de verdim bugün

Ne kutsalı kız benimki beni mal gibi görüyor, enayi yerine koyuyor sürekli.. öpmesi bile beni bunaltıyor soğudum iyice, sevişsek nasıl bunalcam bilmem :halay:
Ay düşünmeyelim böyle seyler. Düşündükçe insan gerçekten çok uzaklaşıyor. Zamana bıraktım. Oğullarımıza kanalize olalım. Benim için tek aşk o şuan. Gerisi hava cıva :duduk:

Canim sadece zibinla tut cocugu. Ben kayserideyim. Evim hic gunes almiyor ve serin sayilir diger evlere gore. Buna ragmen zibinla tutmaya basladim cocugu cubku sicaktan cok bunalıyor. İsiliktir seninki. Kaşınır o. Ondan huysuzlanmistir bebisin.
Ayy bilemedim giydirdim çocuğu . Dediğin gibi yapayım ozaman . Geçer inşallah isiliği .

arkadaşımın eşinde oldu o durum bir yıl ilişkiye giremediler. pskolog yardımıyla düzeldi. ay her şey dert :eğlence:
O yüzden hep derler yA anneliği ve eşliği birbirine karıştırmayın diye. Ama bunun için de kendini kadın gibi hissettirecek bi eş Laz'ım. Kısır döngü yani. Aman düzelmesi iyi olmuş. Bakalım biZler ne olucaz. Ben sezaryen Doğum yaptım ama gerçekten sanki normal doğurmuş gibi hissediyorum.

Kızlar bende Ankara yaşamkentteyim. Bende kocadan muzdaribim ikimizde çok inadiz bayramdan beri konuşmuyoruz. Bizimki tüp bebek bir senedir kankayiz gün sayıyorduk asıl bayram bize bayramdan sonra diye ama inadimizdan onu bile düşünmüyoruz. Bende bugün karar verdim kendime şöyle bir silkeleneyim diye kendime bakacam iyice saldım korse siparişi de verdim bugün
Ben de bugun korse siparişi verdim canım hangisinden sipariş ettin

Back