- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
- #63.801
Evet canımKızlar lecitini önce iki tanemi içiyorduk aldımda içcem şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımKızlar lecitini önce iki tanemi içiyorduk aldımda içcem şimdi
Yok bizimkinin de biti kanlandı iki haftadır da ben kaçak göçek takılıyorum. Aman benimki o kadar tembel ki hamilelikten önce bile haftada bir ancaydı zaten, ona bile üşeniyor düşün.. keşke gideydin valla, ben de spiral düşünüyorum ama kanama falan yapıyormuş, bunaldım habire pedle gezmekten hala da ara ara kanamam oluyor, haftaya gidicem kontrole. Şaka maka 2,5 ay çok diyorduk bal geldi geçti.. bugünler de geçecek elbetteKız elleme az uzak dursun daha ne..benimki her gün tepemde...kuru ekmek yesin evi bok götürsün önemli değil ama her gün iş üstünde olmalıyız...uykusuzluktan ölüyorum bebek bakması 10dk sonra hemen al annesi al gece gündüz mesai...oglan yan odada ikide birde çişe kalkar gelir kız bizim odada...istemedim mi 3 gün kusüyor hamilelik lohusalık sabır vs derken hiç kaçacak yer kalmadı düzgun de korunamıyoruz deli olcam adet olsam hemen spiral...keske annemin arkasından gitseydim
Ne kutsalı kız benimki beni mal gibi görüyor, enayi yerine koyuyor sürekli.. öpmesi bile beni bunaltıyor soğudum iyice, sevişsek nasıl bunalcam bilmemValla bu erkeklerin beyninin yüzde kaçı çalışıyor merak ediyorum bir de zeki geçinirler. Bizimkinin de beni kadın olarak gördüğünden şüpheliyim. Hoş bu saatten şonra bende de çok ciddi bi uzaklaşma var. Öpsün bile istemiyorum.
O beni kadın gibi görse nolur görmese nolur.
Hala hormonlarımız düzelmiş değil. Bi de kadınlar Doğum yapınca eşleri onları anne olarak gördüğü için o gözle bakamazmış öyle demişti birileri. Kutsal bi varlık olarak görürlermiş :)) gerçi bu teze göre daha çok diz çökmesi Laz'ım :)
Can'ım biz grup kurmuştuk. Ceza almadık. Tabi burdan değil. ÖZelden. elden ele :)) cezası olduğunu bilmiyordum.
Sağol canımEvet canım
Canım rakı yapımına çok yakın biri olarak söylüyorum (Hatay’da yaşıyorum. Bizim buralarda rakıyı rvdenyapanlar var. Akrabalarım da var.) Anasın rakının hammaddesi değildir. Rakı üzüm, keçiboynuzu, incir vs’den yapılır. Anason yağı sonradan istenirse aroma katsın diye konulur o kadar. Anason bitkisinin rakıyla yada başka bir alkole alakası yokturBen kullanmiyorm hiçbir ot, çay doktor çok küçükler onermiyorm dedi ki anason rakinin hammaddesi. Bitki diye çok da masum değiller ilaçlar da bitkilerden yapılıyor sonuçta
Evim dubleks katı önden arkadan güneş alıyor . Durulmuyor evde okadar sıcak . Bende inçe alt üst giydiriyorum acaba sadece zıbın mı giydirsem yaİsilige benziyor canim. Cok mu sicak? Fazla mi kalin giydiriyorsun? Eczanden isilik icin losyon tarzi bir sey al ve bebegi havalandir. Bir iki gune gecmezse o zaman götür bence doktora.
Ben de unutuyorum, telefona hatırlatma yaptım yine de unutuyorum. Baktım internetten raşitizm olurmuş d vitamini eksikliğinden ama arada unutmakla bişi olmaz herhalde diye umuyorumKızlar bir sorun daha...ben bu doktorun verdiği bi bac d3 ü de düzgun veremiyorum...bazı günler unutuyorum o ayrı da...kaşığa süt sağıp üstüne damlatıyorum ağzına dökünca fırt diye geri çıkarıyor bu zilli kız...napıcam nasıl verebilirim...oğlum grumeydi ama kız ondan da beter tek bildiği meme...kuzenimin 20 günlük oldu bebeği su veriyorlarmış içiyormuş bizim banyoda 2 damla su gitse ağzına deliriyor...nasıl veriyonuz çayları mayları...d vitaminini düzgün veremeyince bişey olur mu ki
arkadaşımın eşinde oldu o durum bir yıl ilişkiye giremediler. pskolog yardımıyla düzeldi. ay her şey dertValla bu erkeklerin beyninin yüzde kaçı çalışıyor merak ediyorum bir de zeki geçinirler. Bizimkinin de beni kadın olarak gördüğünden şüpheliyim. Hoş bu saatten şonra bende de çok ciddi bi uzaklaşma var. Öpsün bile istemiyorum.
O beni kadın gibi görse nolur görmese nolur.
Hala hormonlarımız düzelmiş değil. Bi de kadınlar Doğum yapınca eşleri onları anne olarak gördüğü için o gözle bakamazmış öyle demişti birileri. Kutsal bi varlık olarak görürlermiş :)) gerçi bu teze göre daha çok diz çökmesi Laz'ım :)
Can'ım biz grup kurmuştuk. Ceza almadık. Tabi burdan değil. ÖZelden. elden ele :)) cezası olduğunu bilmiyordum.
Canim sadece zibinla tut cocugu. Ben kayserideyim. Evim hic gunes almiyor ve serin sayilir diger evlere gore. Buna ragmen zibinla tutmaya basladim cocugu cubku sicaktan cok bunalıyor. İsiliktir seninki. Kaşınır o. Ondan huysuzlanmistir bebisin.Evim dubleks katı önden arkadan güneş alıyor . Durulmuyor evde okadar sıcak . Bende inçe alt üst giydiriyorum acaba sadece zıbın mı giydirsem ya
Ay düşünmeyelim böyle seyler. Düşündükçe insan gerçekten çok uzaklaşıyor. Zamana bıraktım. Oğullarımıza kanalize olalım. Benim için tek aşk o şuan. Gerisi hava cıvaNe kutsalı kız benimki beni mal gibi görüyor, enayi yerine koyuyor sürekli.. öpmesi bile beni bunaltıyor soğudum iyice, sevişsek nasıl bunalcam bilmem
Ayy bilemedim giydirdim çocuğu . Dediğin gibi yapayım ozaman . Geçer inşallah isiliği .Canim sadece zibinla tut cocugu. Ben kayserideyim. Evim hic gunes almiyor ve serin sayilir diger evlere gore. Buna ragmen zibinla tutmaya basladim cocugu cubku sicaktan cok bunalıyor. İsiliktir seninki. Kaşınır o. Ondan huysuzlanmistir bebisin.
O yüzden hep derler yA anneliği ve eşliği birbirine karıştırmayın diye. Ama bunun için de kendini kadın gibi hissettirecek bi eş Laz'ım. Kısır döngü yani. Aman düzelmesi iyi olmuş. Bakalım biZler ne olucaz. Ben sezaryen Doğum yaptım ama gerçekten sanki normal doğurmuş gibi hissediyorum.arkadaşımın eşinde oldu o durum bir yıl ilişkiye giremediler. pskolog yardımıyla düzeldi. ay her şey dert
Ben de bugun korse siparişi verdim canım hangisinden sipariş ettinKızlar bende Ankara yaşamkentteyim. Bende kocadan muzdaribim ikimizde çok inadiz bayramdan beri konuşmuyoruz. Bizimki tüp bebek bir senedir kankayiz gün sayıyorduk asıl bayram bize bayramdan sonra diye ama inadimizdan onu bile düşünmüyoruz. Bende bugün karar verdim kendime şöyle bir silkeleneyim diye kendime bakacam iyice saldım korse siparişi de verdim bugün
Yalovadayım evet,tatil sayılmaz ya kayınvalidelerin yanına geldim kendime baktırmak için azcık Yalova da yakın sayılır ama sen atla gel feribotla mis gibi deniz havası alırızEvet evet sen aklımdasın zaten ama tatildesin galiba kocayı bırakıp oraya mı gelsem
Sadece gövdesin de mi var?? Bebe yağı falan kullanıyor musun?sofiarya canım bizim oğlanda resimdeki gibi kızarıklık çıktı . Normal midir bu kızarıklık yoksa doktora götürmeliyim ? Huzursuz 2 gündür .
Canım tuğba korse askılı olandan verdim arkadaşım kullanmıştı onun tavsiyesiyle aldım inşallah memnun kalırım bendeBen de bugun korse siparişi verdim canım hangisinden sipariş ettin
Evet sadece gövdesinde ve alnında var bunlar . Kullanmıyorum bebe yağıSadece gövdesin de mi var?? Bebe yağı falan kullanıyor musun?