2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eki Görüntüle 2161753
Kızlar e bebekte bu çantalar indirime girmiş.
Kararsız kaldım kullananlar var mı?
Çok mu büyük olur alttakiler? Bavul gibi?
Üstteki krem rengi de küçük mü gelir bilemedim. Sırt çantam var benim. Şuan onu kullanıyorum. Ama yetmiyor. Tıka basa doluyor malesef.
canim e bebekte bunlarin sirt cantalari var ben ondan aldim baya da buyuk her seyi aliyor.bunlar da guzel. sirt cantasini tasimak daha kolay geldi bana.

Ben kızımdada epey kullanmıştım ayını hatırlayamıyorum ama içinden çıkmaya başlayana kadar oynuyordu müziği falan oyalıyordu baya.bide bebekler yakın zamanda dönmeye başlayacaklar koltuk üzerinde falan yatırmak tehlikeli oluyor oyun halısının içinde güvenlice dönebiliyor

ben kanguru aldım canım ama büyük geliyor ya napcam hiç bilmiyorum. çok şükür travel sistem almadım bebek arabasını tam yatar baston aldım memnunum. 6 aydan sonra da o incecik bastonlardan alcam valla
Benim adam almayalım bu ağır dedikçe alcaz diye tutturdum, ne bileyim böyle olacağını :( bi şey de diyemiyorum şimdi.. baston araba alalım desem bin tane laf duyarım, almanın tadını kaçırdım. Kangruyu da gizli alıp arkadaş hediye etti dicektim :KK14: almayayım bari biraz daha evde pinekleyelim napalım :kızgın:

Benim adam almayalım bu ağır dedikçe alcaz diye tutturdum, ne bileyim böyle olacağını :KK43: bi şey de diyemiyorum şimdi.. baston araba alalım desem bin tane laf duyarım, almanın tadını kaçırdım. Kangruyu da gizli alıp arkadaş hediye etti dicektim :KK14: almayayım bari biraz daha evde pinekleyelim napalım :kızgın:
Bize de hiç söylemedi ordakiler olmaz size diye bebek de yanimizdaydi denesek ya saf gibi verdik 130 lirayı :işsiz: anca 5 aydan sonra kullanılır gibi duruyor canım. Belki küçükleri de vardır ama onlar da sonra ise yaramaz en iyisi beklemek

Kızlar daha erken mi bilemedim ama bizim ki 2 aylık olacak, şimdiden oyun halısı bakıp karar verip alayım diyorum.
Eski kk forumunda 2 ay 10 günlükten itibaren kullananlar olmuş ve çok rahat etmişler :KK70: neden acaba :KK70: bebek oyalanırken işleri halletmişler.

Tavsiye edebileceğiniz oyun halısı var mı? Yada bakmaya araştırmaya başladınız mı?
Ben cumartesi aldım canım, şimdilik 20 dk falan oyalanıyor, ev tipi ana kucağında da bi 20 dk oyalanıyor.. sabah evi topluyorum en azından ama gazı falan yoksa meraklı meraklı bakınıyor içinde.. araştırdım, yorumları falan okudum tinylove safari tekmele ve oyna aldım. Şimdilik kanepenin minderini kaldırıp oraya koyuyoruz yerden soğuk alır diye

Mastit mi oldun cnm da ilerledi anlamadım ben çok geçmiş olsun

evet canım mastit olmuştum. Kızarmıştı , şişmişti ama ağrım sızım yoktu geçecek diye doktora gitmedim. Çözemeyip gittiğimde ise geciktiğimi ve basit bir operasyonla temizleyeceğini söyledi.. ama canımdan can gitti :( işin kötüsü de kestiği yerin altında hala kitle var sert orası.. doktor normal dedi ama o kadar acıyı boşuna mı çektim ben, hala apse gibi orası :(

Bize de hiç söylemedi ordakiler olmaz size diye bebek de yanimizdaydi denesek ya saf gibi verdik 130 lirayı :işsiz: anca 5 aydan sonra kullanılır gibi duruyor canım. Belki küçükleri de vardır ama onlar da sonra ise yaramaz en iyisi beklemek
minikoglan minikoglan solomom baby kullanıyordu sanırım, 3 ay-4 yaş arası kullanılan var ama biraz bekleyeyim bari.. keşke şu slingi aldırmasaydım, sıcakta kat kat sarılınca ikimize de fenalık geliyor valla.. valla millet her şeyi bebegi götürüp deniyormuş bizimki tecrübesizlik işte

evet canım mastit olmuştum. Kızarmıştı , şişmişti ama ağrım sızım yoktu geçecek diye doktora gitmedim. Çözemeyip gittiğimde ise geciktiğimi ve basit bir operasyonla temizleyeceğini söyledi.. ama canımdan can gitti :KK43: işin kötüsü de kestiği yerin altında hala kitle var sert orası.. doktor normal dedi ama o kadar acıyı boşuna mı çektim ben, hala apse gibi orası :KK43:
Geçmiş olsun tatlım, lesitin kullandın mı ki? Benimki de kırmızı ve şişti ama kırmızılık geçti hemen, inşallah şişlikte geçer. Denemediysen sen de denesene ondan

acaba memeyi tam kavramiyormu. memeyi kahverengiyle birlikte aldirmaya calis.bir de sut hizli akiyorsa ya da bebek hizli cekiyorsa da oyle olabilir. ben de aynisini yasiyordum.oturarak emzirme pozisyonuna al geriye iyice yat arkanda yastik olabilir. boylece bebegin basi memenin yukarisinda kaliyor daha yavas emiyor ve daha az hava yutuyor.

Deneyeyim canım sağol

Eki Görüntüle 2161753
Kızlar e bebekte bu çantalar indirime girmiş.
Kararsız kaldım kullananlar var mı?
Çok mu büyük olur alttakiler? Bavul gibi?
Üstteki krem rengi de küçük mü gelir bilemedim. Sırt çantam var benim. Şuan onu kullanıyorum. Ama yetmiyor. Tıka basa doluyor malesef.
Canım bu markanın sırt çantasını aldım n11 den bebek arabasına da asılıyor, sırtta da rahat varsa ondan al çok rahat, içinin gözleri de gayet kullanışlı

Eklentiler

• DFAC7AA0-7ECE-44EE-B728-2E88B1CF93D9.jpeg
    DFAC7AA0-7ECE-44EE-B728-2E88B1CF93D9.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 63
Geçmiş olsun tatlım, lesitin kullandın mı ki? Benimki de kırmızı ve şişti ama kırmızılık geçti hemen, inşallah şişlikte geçer. Denemediysen sen de denesene ondan

eczanelerde yoktu. Onlar getirtene kadar doktora da gideyim dedim ve hemen o gün operasyona aldı :( Şimdi antibiyotik kullanırken onu da lesitini de içmem doğru olur mu bilemiyorum. çocuğa bir yan etkisi olur mu diye cesaret edemiyorum. Antibiyotik yüzünden ishal zaten şuan :(

Kızlar ben hiç iyi değilim:KK43:
gögsümdeki kitle apse yapmıştı, bir türlü açamadım ben. doktor basit bir şekilde şırınga ile açacağını söyledi ama , operasyona başlayınca apse çok büyük kesi yapıp almalıyız dedi :KK43: operasyonda canım yandı ama esas can acısını pansumanlarla yaşadım :KK43::KK43: şuan biraz daha iyi durumdayım, operasyon yeri açıldı ve gördüğüm kadarıyla kitle hala duruyor. küçülmüş ama yok olmamış :KK43: doktor perşembe günü tekrar gel, düzelmezse 2. kutu antibiyotiğe başlayacağız dedi.. aranızda bu sorunu yaşayan buna benzer olay duyan yok mu ???
Canim cok gecmis olsun .ilkkez duyuyorum .
Kızlar dünden beri gündüz uyuyunca yanına tişörtumü koyuyorum en azından yarım saat uyuyor yarım saat da agu falan göğüsler hep dolu eskisi gibi yumuşak değil 15 dk emip bırakıyor şükür bir de bakıp gülüyor bitince:anne: gece de 4-5 saat uyuyo ilk uykusunu sonra kesik kesik:işsiz:
Ilk uykuyu kacirinca cok kotu oluyor
Kızlar daha erken mi bilemedim ama bizim ki 2 aylık olacak, şimdiden oyun halısı bakıp karar verip alayım diyorum.
Eski kk forumunda 2 ay 10 günlükten itibaren kullananlar olmuş ve çok rahat etmişler :KK70: neden acaba :KK70: bebek oyalanırken işleri halletmişler.

Tavsiye edebileceğiniz oyun halısı var mı? Yada bakmaya araştırmaya başladınız mı?
Oglum kullanmamisti benim sanifim almam buyuzden

Back