2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum korkutmak gibi olmasin artik iliskiden mi bilmiyorum bu sabah wc gitince baya kanamam oldu. Aci yok ama kan geldi. Ablam 2 dogum yapti normal icin yara hala diyo ama bilmiyorum kuzum.

Kuzum ya bu sabah wc gittigimde baya bi kan geldi. Neden olur acaba

Gazı olmasın canım? Benimki öyle yaptığında gazı oluyor

Kızlar benim arkadaşım başka bir marka korse kullandı cok da memnun kaldı fiyatı da daha uygun banada tavsiye etti ama ben de kararsız kaldım sıcakta okadar sıkıntıya girebilirmiyim diye. Bende sıkıntıya gelemeyenlerdenim ama gobekte aldı başını gidiyor​

Kızlar e bebekte bu çantalar indirime girmiş.
Kararsız kaldım kullananlar var mı?
Çok mu büyük olur alttakiler? Bavul gibi?
Üstteki krem rengi de küçük mü gelir bilemedim. Sırt çantam var benim. Şuan onu kullanıyorum. Ama yetmiyor. Tıka basa doluyor malesef.

Kuzum korkutmak gibi olmasin artik iliskiden mi bilmiyorum bu sabah wc gitince baya kanamam oldu. Aci yok ama kan geldi. Ablam 2 dogum yapti normal icin yara hala diyo ama bilmiyorum kuzum.
Olabilir canım ilişkidendir kesin . Yok zaten ben hissediyorum içi iyileşmedi daha . İki ay daha uzak tutayım olmadı ya :)

Aynen öyle en çok ona üzülüyorum zaten

Haftaya biz taşınıyoruz Can'ım
Hiçbirşeyi yapamadım. Yemek yemeye vakit Yok ki toparlanayım. Çok zor taşınmak.

Sağol canım Kızım sayesinde valla bu kadar rahatım biraz şanslıyım galiba çünkü her bebek aynı değil kesinlikle . Tam bi şebek kendisi
Eki Görüntüle 2161728
Yerim yA. Aynı sen Can'ım.
Aynı şeyleri yaşıyoruz valla. Dün akşam verdim mama. Uyudu hemen. Gece 12 gibş yine başladı kafa yumruk atmaya :))
7-8 kez kaldırdım omuzA aldım sakinleştirdim. Tekrar meme verdim. Bağırdı çağırdı sonunda emdi csnım. Tabi benim memelerde hal kalmadı orası ayrı. 2. Kez mama vermek istemedim.

Bilmiyorum ki uyumaz mı hala sarılığı devam ediyor ondan endişeliyim. Süt konusunda ben rahat değilim çünkü beni haşat ediyor. Meme uçlarım hala acıyor dinlemeyince. Acımasa çeksin bağırsın dursun ama kan geliyor sanki damarlarımdan o durumda. . Suavinex var Can'ım bizde. Onu arada alıyor. Soothie denemedim fırsat olmadı gidip almaya eşim de unutmuş almayı gittiğinde. Ama biberonun başına da onun gibi sanki. Yuvarlak. Onu almıyor mesela. Biberonu zorla veriyorum. Sanki emziği de almaz gibi geliyor. Şu bakkal emziklerinden bulsam onu denicem:)

Ay cnm doktorun haklı bizim 56 gün bir yapıyor maşallah artık çayda etkili hareke de ediyor ondan çıkarıyor şükür yoksa çok zor olur.

Neymiş ki ben artık göbek görmek istemiyorum . Alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…