2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok gazı olunca bebeği sakinleştiriyor benim de uyuyakalıyor . Bebeğe hiçbir şey vermiyorum ben artık . Sadece kendim kimyon içiyorum .

Amin inşallah sizinde mutlu oldun günleriniz :) 3. Haftasında bende o ağlayınca ağlıyodum ama çabuk atlattım o günleri çok şükür . Şimdi o da rahat bnde . Ben ne kadar mutluysam o o kadar mutlu oluyor . O yüzden geo önce kendine bakıyorum kendi rahatım için ne gerekiyorsa yapıyorum ,alıyorum. Millet ne demiş ne yapmış hiç takmıyorum kendi doğrularımla büyütüyorum

Sertleşme olmadan mastit tabi ki olur. Ama mastitin en belirgin özelliği ateştir ateş yoksa olan sızlamalara ağrılara mastit diyemeyiz. Çok zorluyorsan sağacam diye hırpalıyorsundur süt bezlerini,ondan sızlıyordur o kadar yüklenme

kızlar ayın 5inde adetim başlayıp 12sinde bitmişti ve benim kanamam siyah şekilde 3gün önce tekrar başladı şimdi hafif hafif kırmızıya dönüyor ya bu kanama ne zaman bitecek çıldırcam. tam bugün 60 gün oldu doğum yapalı yaa

Teşekkür ederim arkadaşlar kimlik konusu yorumları için dün sağlık ocağı aradı tiroid yüksek çıkmış tekrar kan verdik kimlik isim düşünmüyorum sağlıklı olsun 2. Sonuç normal çıksın yeter

Aferin kız sana takdir ettim walla işte sen ilk bebekte doğru yolu bulanlardansın benim ikincide dank etti kafama oldun napalım geç olsun güç olmasın modundayım

Kızlar dün doktor kontrolümüz vardı.doktor biz daha birşey demeden bizimkinin gazman olduğunu söyledi normalde hiç ilaç taraftarı değildir ama biogai ve sapsimlex ikisini beraber kullan dedi.ben çok kullanmak istemediğimi söyleyince sıkıntı olmayacağını söyledi
Dün 40 mızdı.Ben büyüdükçe düzelecek diye beklerken doktorumuz gazın 2 3 hafta sonra daha da artacağını söyledi.burdan duyulur herkese gardınızı alın gazlar için

Normalde bitmesi gerekiyor doktoruna sordunnu hic son musayenende.
Bendede miyom var diye sanirim hic bitmedi 53 gundur ara vermeden devam ediyor bi gitmem lazim dr a sanirim.

Normalde bitmesi gerekiyor doktoruna sordunnu hic son musayenende.
Bendede miyom var diye sanirim hic bitmedi 53 gundur ara vermeden devam ediyor bi gitmem lazim dr a sanirim.
40tan sonra gitmedim muayeneye canım, ama acaba şimdi mi adet oluyorum dicem de karnım da ağrımıyor biraz daha devam ederse gidicem galiba. of artık doktora falan gitmek istemiyorum yaaa

Sagolasin canım, kolay olmadı benim kız çok iştahlı doymuyodu sutum de azdı hala da saril saril değil emzirme üstüne mama verince bile biberondaki mama bitince agliyodu ağlayarak uykuya daliyodu her iki günde bir 10 cc azalttm sonra kestim mama verdikçe alisiyodu ınan aynı saatte ağlama krizine giriyordu akşam 9 da geceye kadar . Aç diye kiyamadikca sutum gitme noktasına geldi bide mamada şeker var bebeğin şekerini yükseltiyor mayisip uyuyor doydugundan uyumuyor yani. Emzirmeye suya yuklendim boş da çekti ağlaya ağlaya birakiyodu memeyi uğraşmak istemiyor az gelince ağzına sikiyodum bi damla süt gelince birkaç dk emiyodu öyle öyle aç kaldıkça emmeye zorlandı mamayi kestim göğsüm hiç sertlesmedi sizlamadi sutum akmadi ped kullanmadm ama doyuyor sanırım doymasa yikar ortalığı benim kiz çiş de yapıyor 5 gün olacak birakali mamayi. Vazgeçme canım aglasa da emzir ki vücut daha çok uretsin

Kizlar biz mevludumuzu yaptik 3 gun oldu.Ama cok zor oldu 2 cocukla mevlut baska birseymis.kv de de hem beni hem bizimkileri delirtti.Hic umursamadim yaptiklarini dusurmedim enerjimi onunda yapisi bu dedim.
Milletin yarisi gelmedi neredeyse.Cok sikinti degil normalde ama simdi tek tek bebek gormeye gelecekler ki benim hic gucum yok.
Ne olacak bilmiyorum.Zaten ev ariyorum tasinma soz konusu.
Cok zor olacak gb bebekle tasinmak

40tan sonra gitmedim muayeneye canım, ama acaba şimdi mi adet oluyorum dicem de karnım da ağrımıyor biraz daha devam ederse gidicem galiba. of artık doktora falan gitmek istemiyorum yaaa
Beni 40tan sonra cagirdi.Ama orada oyle bir sira varki sabah 9 randevusu ikindi 5te giriyor.hic gidesim yok

Benimde onuncu günden beri sadece sarı akıntım var bi bitmedi adet olsam gam yemicem . Şu sarı akıntı yüzünden günlük ped takıyorum hala . Çok sinir bızucu

Sınırda takip edelim dedi sadece inşallah birşey çıkmaz dediğin gibi sagolasin kuzum

ben de ev sahibine gıcık oldum şeytan diyo taşın ama sonra b.k yeme otur bebeyle napcan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…