2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben dün gece iki tane aldım, sekiz saat sonra bir tane daha aldım. Şikayetlerim geçti çok şükür, devam ediyor muyuz? Tekrarlayınca mı yeniden alıyoruz kuzum
Yok canım şikayetin gecince kullanma . Belim hala bazen göğüslerim çok sert oluyor uzun saat gecmemesine rağmen . O zamanlar 1-2 keditin içiyorum . Bir hafta on gün rahat geziyırum

hiye hiye canim bizde hamak aldik ilk gün o kadar çok uyudu ki bütün uyumadigi günlerin acısı çıktı sanki. Beni çok rahatlatti gözümün önünde hep. Kizlar bu bebeklerib atak dönemlerini takio etmek için program filan var mi kullanan varsa yazabilir misiniz :kahve:

Yok canım şikayetin gecince kullanma . Belim hala bazen göğüslerim çok sert oluyor uzun saat gecmemesine rağmen . O zamanlar 1-2 keditin içiyorum . Bir hafta on gün rahat geziyırum
Tamam kuzum sagol,benimki bebek üç saat falan emmezse sertleşiyor ve iğnelenmeye başlıyor ama o mastit degil sanırım hep oluyor çünkü.. kızarmaya başlayınca zonkluyor. Öyle olduğunda içeyim ben onu

Inşallah canım ya keskeee bir an önce atlatsak. Uykuya bağımlı olsun benimki yeter bana :KK70: uyusun uyansin yesin tekrar uyusun :KK53:
Ayy inlallah . Benimki şuan öyle valla . 22.30da yattı uyuyor hala . Artık kaldırmicam . Dünde 22.30 da yatmıştı üçte kalkmıştı . Sonra da altı da . Bakalım bugün nasıl olucak :KK76:

Maşallah canım darısı hepinizin başına valla ta . Biz atlattık galiba zorlu günleri sizde atkatırsınız en kısa zamnda inşallah . O kadar keyifliki gaz kaka sorunu olmayınca . Herkes bu şekilde olsun istiyorum . :KK50:
Ayy maşallah size nasi bakmış güzel güzel :nazar:Kaç günlük oldunuz bu arada ne zamandan sonra rahatladi bebeğin darisi basimiza olsun insallah:KK200:

hiye hiye canim bizde hamak aldik ilk gün o kadar çok uyudu ki bütün uyumadigi günlerin acısı çıktı sanki. Beni çok rahatlatti gözümün önünde hep. Kizlar bu bebeklerib atak dönemlerini takio etmek için program filan var mi kullanan varsa yazabilir misiniz :kahve:
Canım program degil de ben şöyle bir ekran görüntüsü almıştım, ama okunmuyor sanırım :(

Eklentiler

• 25E09EBE-5B3F-4FCC-9326-6E2834F33E0E.jpeg
    25E09EBE-5B3F-4FCC-9326-6E2834F33E0E.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 55
Tamam kuzum sagol,benimki bebek üç saat falan emmezse sertleşiyor ve iğnelenmeye başlıyor ama o mastit degil sanırım hep oluyor çünkü.. kızarmaya başlayınca zonkluyor. Öyle olduğunda içeyim ben onu
Aynen bndede öyle oluyor . 2-3 tane içince baya rahatlatıyor . Hatta bi ara 4 saat gecmesine rağmen çok yumuşak oluyordu . Süt yokmuş gibi hissediyodum :KK48:

Kızlar ben bi .ok yedim afedersiniz bi şey olmaz diye, kavun öekmişti canım neredeyse yarım kavunu götürdüm. Üstüne kimyonlu rezene içtim içmesine ama çocuk iki gündür gazdan deliye döndü, bir de seçime giderken terledi falan üşüttü sanırım. Rezene verdim, mayıs çayından eşim yemin ettirdi veremiyorum. Biogai zaten kullanıyoruz, sıcak havlu koydum, defalarca masaj yaptım, yine de ağlarken telef oldu yavrucak, ıkınıp ıkınıp kakasını da yapamıyor. Ne yapayım kısa sürede fayda etsin bi akıl verin nolur, memeyi çekip çekip uzatmaktan memeler de pert oldu
Biraz önce kavun yedim gaz mı yapıyor :kızgın:

Ayy inlallah . Benimki şuan öyle valla . 22.30da yattı uyuyor hala . Artık kaldırmicam . Dünde 22.30 da yatmıştı üçte kalkmıştı . Sonra da altı da . Bakalım bugün nasıl olucak :KK76:
Ay maşallah deme öyle deme bak hepimiz perperisan geziyoruz uykusuzluktan :uykucu:ne kadar maşallah da desek nazar deger belki aman Allah korusun :skandal:

Ayy maşallah size nasi bakmış güzel güzel :nazar:Kaç günlük oldunuz bu arada ne zamandan sonra rahatladi bebeğin darisi basimiza olsun insallah:KK200:
Çok sağol teyzesi 57 günlük olduk . Çok sıkıntılı değildik zaten bebekkende aslında ama otuz günlükken falan rahatlamıştık baya . Zaten 15 günlükken başlamıştı gaz uyku sorunu . İnşallah düzelir herkesin ya ben o sıkıntılı dönemlerde çok mutsuzdum valla . Şimdi uyansada oyun ıynasam diye başında bekliyorum :KK51:bi de dıları çıkmak çok iyi geliyor ya . Mümkün oldukça çıkmak kazım. Her çıktığımda daha cesaretli oluyorum . Otobüste falan bile ağlamaya kalksa millete az öteye kayında şunu az emzireyim bile derim yani:süslü:

Ay maşallah deme öyle deme bak hepimiz perperisan geziyoruz uykusuzluktan :uykucu:ne kadar maşallah da desek nazar deger belki aman Allah korusun :skandal:
Ama sizede demezsem kime dicem :KK43:annem sürekli dürtüyor zaten birine uyuyor gazınyok falan desem :oha:hatta saçı var kilosu var diye sorana bi aylıkken 2-2.5 aylık falan diyordu :KK70:

Ama sizede demezsem kime dicem :KK43:annem sürekli dürtüyor zaten birine uyuyor gazınyok falan desem :oha:hatta saçı var kilosu var diye sorana bi aylıkken 2-2.5 aylık falan diyordu :KK70:
Bize söyle başkasına söyleme millet gözleriyle devirecek bebisleri Allah korusun ben uyusa bile hiç uyumadi diyorum gazi çıksa da çıkmadı huysuz diyorum korkudan:olamaz:

biz 1 gunlukken yaptirdik.hic bir ilac agri kesici falan kullanmadan 3 gunde tamamen iyilesti.cocuk doktorumuz 1 aylik kontrolde sünneti cok muntazam olmus nerde yaptirdiniz dedi hatta. sadece lokal anestesiyle yapiliyor su an. bu bile bir artı. bu isi surekli yapan baska bir cocuk cerrahina da danisabilirsin. benim yaptirma sebebi cocuk buyudugunde travma yasamasin diyeydi.nasil olsa olacak hem cabuk iyilessin hem de hatirlamasin istedim

seninle ayni fikirdeyim bende oglumu bundan kurtarmak istiyorum bide egitim arastirmaya gidecegim. ben bu gun bana en azindan bi gun verir diyordum ama olmadi

Biz 39 günlükken lokal anestezi ile yaptırdık ve 20 dk sürdü, iyileşmesi ise 4-5 gün sürdü. Şimdi 2 aylık ve ayakları hareketlendi iyi ki yaptırmışım diyorum, sonra daha zor olurmuş.
Bu arada museviler yüzyıllardır bebeklerine doğar doğmaz veya en geç 1 hafta içinde yaptırıyorlar. Zararlı olsa onlar yaptırmazlar.

bende kafa taktim bu isi bebegin hareketliligi aklima gelmemisti harekete gore bi yasta gec o zaman bebegin yeni yeni yurudugu zamanlar cunku ben uzatmadan bitirmelim bu isi

Back