2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benimki bazen yarım saat sonra da emmek istiyor, onlrın keyfine bağlı bence, benim oğlana gün boyu meme ver yok demez, mama verdiğimiz zamanlarda ne kadar verirsek verelim içiyordu. Şimdi de anne sütü sağıyorum sabahları, akşama doğru süt azalıyor onu veriyorum hiç yok demiyor. Büyüdükçe daha güçlü çekecek ve daha çok süt gelecek, süt yetmiyor gibi düşünme ve bebek ağlamıyorsa memede delirmiyorsa süt vardır neden mama vereceksin?

Herkes karnı doydu mu 3 saat acıkmaz, hemen uyur gibi şeyler söylüyor o nedenle mama vermek istiyorum, acaba doymuyor mu çabuk mu acıkıyor diye?

Devlette de cagiriyorlar aslinda.

Bizim burda da 3 unu ayni gun yapiyorlar.

Canin tarifi yazmislar. Ben bir de papatya ekliyorum icine.

Off tuvalet konusunu hic acma. Dun tuvalette emzirmek gunah mi diye arastirma yapiyordum en son :/ aradigim cevabi bulamadim. Asiri buyuk tuvaletim gekmisti cocuk memeden cektigim vakit basiyordu cigligi. Gittim hasta bezi taktim napiyim. Analik zor

Masallah masallah benimki de 5 saat uyudu. Ben de uyudum valla hic de vicdan yapmadim :KK70: aciksa uyanırdı. Uyutmadan once bir saate yakın emmişti. Keske gece uuyabdiginda da uzun emse de sabaha kadar bi bes saat daha uyusa.

Yok yok kaka yaomadiysa hic degistirme. Benimki 5 gibi emerken kaka yapiyor. Pisiklerjnden dolayi mecbur degistiriyorum altini. Memede uyuyan cocuk altini degistirmeye aldigimda butun uykuau kaciyor etrafa nese saçıyor. Zaten benimki gun isigi gordu mu uyumaz.
Ay iyi oldu uyumasi ama nasıl saldırdı altını açtırmadı ağladı emcem diye acıdım kuzum acıkmış :D

1_2 öğün atlamak değilde önce emzirip doymadığını anladığında mama versen üstüne sanırım daha iyi olur...Benim sütüm kesilmek noktasına gelmişti yaralardan dolayı..3 saatte bir veriyordum mamayi..şimdi de sütüm tekrar gelmeye başladı çok şükür ama yetersiz oluyor gündüz..önce meme baktım doymuyor arkasına emmesine göre mama hazırlıyorum..bazen 15 cc bazen 30 cc bazende 60 cc değişiyor. Ģögsümdeki süte göre..uykuya dalıyor mesala göğsümde 5 dk uyanıyor..çeke çeke yoruluyor..öyle olunca hemen mama hazırlıyorum onu içip öyle uykuya dalabiliyor ancak

Ama anne sütü ile mamayı aynı anda vermeyin ya anne sütü ya mama diyor doktorlar??

Herkes karnı doydu mu 3 saat acıkmaz, hemen uyur gibi şeyler söylüyor o nedenle mama vermek istiyorum, acaba doymuyor mu çabuk mu acıkıyor diye?
Anlaşılan mama vermek için çok neden var ama sadece anne sütü için bir neden bulamıyoruz anneler olarak verme arkadaşım ciddi bir neden yoksa verme mama. Veren pişman bak

@sofiarya yine birşey sorcam
İdrarında enfeksiyon çıktı benim kızın, doktor şimdilik reçete yazıyo, ultrason da çekçek
İdrar kültür sonucu gelince iğne tedavisi olabilir dedi
Kakasından bulaşmış olabilir ya da yapısal dedi
Yüzüstü yattığında bir de slingdeyken kakası vajinasına kadar çıkıyo ya
Silerken düzgün siliyorum yukardan aşağı
Başka ne yapabilirim

Gecmis olsun canim
Ne sikayetiniz vardi da anlasildi enfeksiyon?

Kizlar bebeklerinizin poposunda hafif kızarıklık var mi bizimkinde var da pişik mi olacak yoksa kaka yapmaktan ikinmaktan mi kaynakli:110:

Anlaşılan mama vermek için çok neden var ama sadece anne sütü için bir neden bulamıyoruz anneler olarak verme arkadaşım ciddi bir neden yoksa verme mama. Veren pişman bak

Bir veren pişman bir vermeyen.. sanırım bu git gelleri ara sıra yaşayacağız.. allahım aklımı koru off kaldı 4 ay.. ek gıdaya geçince biraz olsun içimiz rahatlayacak mı acaba?

Oo sen mi taktın poşeti?? Olmaz öyle canım yaaa baticonla mutlaka güzelce silip öyle takılması lazım :KK43: kesin kontaminedir o idrar, ona göre hareket etmek doğru olmaz,sef grubu antibiyotik vermiş yani temiz alınan idrarla belki de hiçbir sıkıntı çıkmayacak boşuna antibiyotik kullanmış olacaksın :KK43: sen en güzeli hastaneye git güzelce temizleyip taksın hemşireler, birdaha bakılsın hemen çıkıyor sonucu zaten yarımsaatte
Canım hastanede taktılar ama eve geldik kaka yaptı
Sonra eczaneden yedek aldık birkaç tane
Sildim güzelce öyle taktım, idrar da temiz berrak görünüyodu ama
Kafam karıştı şimdi boşuna mı veriyoz cidden
Bugün çeyrek ölçek verdim yarın zaten kontrolü var tekrar isteyeyim tahlil hastanede bekleyelim hatta
Hiç batikon vs yapmadılar hastanede yaa
Hatta altı kirliydi ben iki dakika aldım öyle taktılar poşeti
Bilgi de vermediler öfff

Yok be canım her bebegin huyu suyu ayrı, sen en iyi kendi yavrunu kendin tanırsın. Çocuk doktoru bir meme bir mama diyordu daha iki hastalıkken, yani iki memeyi emecek 2 saat sonra yine iki memeyi emecek ama ona 60 cc mama takviyesi eşlik edecek.. istersen öyle yap ama diğer bi doktorda tek damla sütün bile geliyorsa bebek emdikçe çoğalır artık mamayı kes dedi. Mama alerji yaptı da bıraktım ben yoksa hastalık gibi ya doymadıysa diye veriyorsun çocuğa

Valla yapsın ya :)) şu bebek uyutucu programı var, orda süpürge sesine kombine pışpış sesi var, telefonu uyku moduna alıp onu açıyorum ben uyurken :KK48: yoksa basına bekçi olurum ya, bari yarım saat bi saat ağzım dursun :KK3:yeni yeni ninniler türettim, uykusu gelmiş uyumamış, sütleri emmiş doymamış, annesi gelmiş gülmemiş, aman benim kuzum nerdeymiş:KK48: uyusun da büyüsün melodisiyle uyumlu, denemek isteyen olursa %5 uyku garantili :ıslık:
ilahi ya bu minnoşlar bizi parmaklarında oynatıyor resmen...

Ama anne sütü ile mamayı aynı anda vermeyin ya anne sütü ya mama diyor doktorlar??
orasını bilemem canım doktorların bu konuda fikri ne hiç bir bilgim yok..ben mecbur böyle yapıyorum..emme aralığı açmak istemiyorum..sütümü artması için sık sık emzirmem lazım..ama tek emme ilede doymuyor kuzucuģum..ben fikrimi söyledim tabikide karar sizin

Aynı soruyu ben yazacaktım gruba :)
Ben Memorial da incilay ve adını unuttuğum bi bayana götürdüm beğenmedim. Medicana da süheylaya götürdüm yok onu da beğenmedim :) yine medicana Bilge’den randevu aldım bakalım nasıl olacak. Olmazsa arkadaşın dediği doktora götüreyim.. hiç içime sinmiyor bu doktorlar, birinin dediğini diğeri demiyor.. bilemedim napcam

Sagolasin canim, emzirirken falan usutuyorm heralde bilmiyorm emzirirken cok terliyorm sonra bir anda soguyor bebek emerken kalkip ustumu degisemiyorm da 46 gun oldu su terleme olayi bitmedi hic terlemezdm normalde cok kotuymus ya. Tam geciyor sirtimin tutulmasi iki gune bir gece aniden tekrar oluyor. Bir tanidigm sezeryanda sirt agrisi kaliyor ameliyathanede sogukta bekledigin icin dedi ama bilmiyorm
Mutfakta yemek hazırlarken sırtım ağrıyor evet ayakta durunca belki sezeryandandir ama hep atlet geziyorum onu da çıkarıyorum hemen terleyince dışarı çıkarken de kendime de yedek alıyorum çok terliyor oğlum da ben de cnm.

Bir veren pişman bir vermeyen.. sanırım bu git gelleri ara sıra yaşayacağız.. allahım aklımı koru off kaldı 4 ay.. ek gıdaya geçince biraz olsun içimiz rahatlayacak mı acaba?
Benim pek rahat oğlum 24 saatin 12 saati emiyo kıçım yere yapıştı on pozisyon geliştirdik artık emmesine ama mama vermiyorum doymuyor mu diye doyacak mecburen :KK70: tosun olduk Maşallah süt az bile olsa emdikce gelir verin memeyi en kolayı hazır süt işte.

Yok be canım her bebegin huyu suyu ayrı, sen en iyi kendi yavrunu kendin tanırsın. Çocuk doktoru bir meme bir mama diyordu daha iki hastalıkken, yani iki memeyi emecek 2 saat sonra yine iki memeyi emecek ama ona 60 cc mama takviyesi eşlik edecek.. istersen öyle yap ama diğer bi doktorda tek damla sütün bile geliyorsa bebek emdikçe çoğalır artık mamayı kes dedi. Mama alerji yaptı da bıraktım ben yoksa hastalık gibi ya doymadıysa diye veriyorsun çocuğa
Aynen öyle ya doymadiysa diye veriyor anneler sonra kısır döngü:( direniyorum ben

Ay kırk yılın bir başı bir foto koyum dedim onuda elime yüzüme bulaştırmısım:KK70:fuluu fuluu olmuş..neyseki yenisini atıp düzelttim...:KK28:

Back