Eki Görüntüle 2159862
İşte buda benim küçük meleğim.......
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Uzun zamandır yazmak istiyorum..Tatlı cadımdan fırsat bulup yazamadım..Biraz uzun olacak yazdıklarım üşenmeyip eee birde vakit bulup okursanız sevinirim.... Biliyorum hepiniz çok yorgun,uykusuz,aç,hatta tuvalete dahi gidemeyen anneler var..bende dahil buna..kimi zaman yetersizlik duygusu,kimi zaman sancılı,ağrılı zamanlarda çaresiz kalma..kendini bilir bilmez insanların vara yoğa kulp bulup canınızı sıkıp sizi psikolojik olarak yıpratması.Lütfen lütfen şöyle bir silkilenelim arkadaşlar..bebeklerimiz çok küçük ve sadece bize muhtaçlar.... Benim kuzum
Zeynep 'e kavuşmam yıllarımı aldı..15 sene bir evladın kokusuna hasret her günüm dua ile geçti..Dünyanın parasını harcadım bu uğurda.1 ev parasından fazla harcamişizdir.kizimdan önce iki.kez hamile kaldım ama hamileyken kaybettim ...ve kaybetmek o kadar acıydı ki..kelimelerin tarifi yok..Rabbime hamdolsun şimdi dünya cennetim kollarımda
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
..her zorluğa rağmen çokkkk ama çok güzel...Ve yıllarca uğraşıp hala evlatlarına kavuşamayan bir sürü tanıdığım var...aklınızdan kötü düşünceleri çıkarıp atın.intiharı düşünenler,etrafın lafına bakıp psikoloisi bozulabilir lütfen lütfen...Sevdiklerimiz hayattayken onlara sıkı sıkı sarılalım..Hele ki bunlar cennet kokulu evlatlarımızsa.. "
Bol bol sevin ,öpün ,koklayın, kucağınıza alın kucağa alışır diyenlere inat.zaten büyüyünce kucakta durmuyor " demişti 30 yaşında gencecik evladını toprağa veren bir tanıdığım.. Belki hasıl anın tadını çıkaralım dostlar....
HEPİNİZE KUCAK DOLUSU ÖPÜCÜKLER...![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)