2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben olsam güzel bir elbise giyerim, lohusalığın bitişini kutlarım. gecelik giyenler komik geliyo kalabalığın içimde, hele de nette foto paylaşmışsa.
Aynen Bana da saçma geliyor işte evde gelip Yatmadım ki mevlütte giyeyim yatakta yatayım Bir de herkes beni görmüş Zaten ben hiç lohusalık Yaşamadım Ki eve geldim Direkt Banyo temizledim hiç yatakta yatmadım Dışarıda çıktım gezmeye de gittim mevlütte öyle giyinip yatakta yatması beni düşündürüyordu bu sefer tüm ısrarlara rağmen yapmayacağım:halay:

Aynen Bana da saçma geliyor işte evde gelip Yatmadım ki mevlütte giyeyim yatakta yatayım Bir de herkes beni görmüş Zaten ben hiç lohusalık Yaşamadım Ki eve geldim Direkt Banyo temizledim hiç yatakta yatmadım Dışarıda çıktım gezmeye de gittim mevlütte öyle giyinip yatakta yatması beni düşündürüyordu bu sefer tüm ısrarlara rağmen yapmayacağım:halay:
yapma bence de keyfine bak :halay:

sofiarya sofiarya yine birşey sorcam
İdrarında enfeksiyon çıktı benim kızın, doktor şimdilik reçete yazıyo, ultrason da çekçek
İdrar kültür sonucu gelince iğne tedavisi olabilir dedi
Kakasından bulaşmış olabilir ya da yapısal dedi
Yüzüstü yattığında bir de slingdeyken kakası vajinasına kadar çıkıyo ya
Silerken düzgün siliyorum yukardan aşağı
Başka ne yapabilirim

Benim kızında kakası hep yukarı çıkıyo ya korkuyorum enfeksiyondan :( silerken canını acıtmaktan
Sen nasıl anladın ki şikayeti neydi dr a götürdün

Kizlar bebis memede uyuyup kalinca yine de gazını cikarmak icin omzunuza aliyor musunuz? Doktor cok kusuyor diye reflu var dedi ve her emisten sonra mutlaka gaz cikar dedi Bebis de memede uyuyup ordan kipirdatinca uyaniveriyor
Evet canım mutlaka gazını çıkarıyorum yoksa sonra çığlık atarak uyanıyor midesinden bağirsaklarına iniyor gaz öyle de çikarmak daha zor...gazını çıkarırken uyansa bile genelde geri uyuyor

Tmm canım çok sağol :KK19:
Tutmayabilir verem dedi tutmasada önemli değil dedi benimde kafam karıştı sana bi sorayım dedim
Tutmayabilir dememiştir de yara yapıyor yaa o birsğre sonra da iz kalıyor orada, o olmayabiliri kastetmiştir, o iz olmadım mı halk arasında aşı tutmadı diyorlarda öyle bir durum olursa diye açıklama yapmıştır. İz olmasa da aşı herhalukarda bağışıklık sağlar endişen olmasın 1 damlası yeter hakkaten ;)

sofiarya sofiarya yine birşey sorcam
İdrarında enfeksiyon çıktı benim kızın, doktor şimdilik reçete yazıyo, ultrason da çekçek
İdrar kültür sonucu gelince iğne tedavisi olabilir dedi
Kakasından bulaşmış olabilir ya da yapısal dedi
Yüzüstü yattığında bir de slingdeyken kakası vajinasına kadar çıkıyo ya
Silerken düzgün siliyorum yukardan aşağı
Başka ne yapabilirim
Kakasıyla çok alakası yoktur canım, şuan sadece annesütü aldıkları için çok geniş ve değişik bir barsak Floraları yok vajendeki floraya yakın oyüxden yetişkinlerdeki ya da ekgıda alan çocuklardaki gibi kaka enfeksiyona sebep olmaz o konuda endişen olmasın. Kız bebekler ne yazıkki yapısal olarak idraryolu enfeksiyonuna yatkın oluyorlar sık olan bir durum bu :( ultrason sonucu önemli yapısal bir anomali darlık herhanagi bir sıkıntı var mı diye bakacaklardır eğer onda sıkıntı çıkmazsa basit bir enfeksiyondur. Lökositi kaç çıkmış tahlilde??

Benim kızında kakası hep yukarı çıkıyo ya korkuyorum enfeksiyondan :KK43: silerken canını acıtmaktan
Sen nasıl anladın ki şikayeti neydi dr a götürdün
Bizim hep gaz sancısı vardı çok kıvranıyodu ağlıyodu
Doktor dedi bir de idrar bakalım diye
Belirgin bi belirti yoktu yani

Canım sonuç bu
0A06E26F-CA16-4B39-8958-40B514507827.jpeg
Kakasıyla çok alakası yoktur canım, şuan sadece annesütü aldıkları için çok geniş ve değişik bir barsak Floraları yok vajendeki floraya yakın oyüxden yetişkinlerdeki ya da ekgıda alan çocuklardaki gibi kaka enfeksiyona sebep olmaz o konuda endişen olmasın. Kız bebekler ne yazıkki yapısal olarak idraryolu enfeksiyonuna yatkın oluyorlar sık olan bir durum bu :KK43: ultrason sonucu önemli yapısal bir anomali darlık herhanagi bir sıkıntı var mı diye bakacaklardır eğer onda sıkıntı çıkmazsa basit bir enfeksiyondur. Lökositi kaç çıkmış tahlilde??

E lökosit değeri yazmıyor, bol bakteri diyor ama bakteri olur ayni benim kızda da 450 bakteri çıkmıştı aynı idrardan kültür de bakıldı. Sonuç kontminasyon olmuş dediler yeniden idrar numunesi istediler. Çoğu zaman güzel temizleyemiyorlar kız bebeklerde özellikle o torbayı takması örneği alması işkence. İşte hal böyle olunca da bişeyler karışıyor idrara,temiz idrar olmuyor yani öyle olunca da bu bakteriler çıkıyor bol bol özellikle kaka bulaşmışsa. Genital bölgenin çok ama çok gğzel temizlenmesi lazım. Biz 3 kere falan verdik idrarı,sonuncuda hemşire baticonla sağlam bir sildi içini içini kukusunun da öyle taktı torbayı. Sonuç olarakta tertemiz çıktı kültür sonucu. Bence bir kere daha baktırmakta fayda var sağlaması olur hem ;)

Back