- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.661
Çok gaz sancısı çekiyo huzursuz ağlıyo diyeAteş falan olmuş muydu canım nasıl şüphelendiniz
Yok yok ben iki oğlum da da kullandım erkenden zaten büyük çocuklar gibi oturur vaziyette dik gitmiyorlar sana doğru yatıyor ondan ağrımaz bir elinle beline destek olursunSorun olmaz demo beli ağrımas yani
mantıklı olan bence de böylesiBiz de ilk günü saymıyoruz
Doğduğu hafta cuma 3. Gün yazmışlardı dosyaya
Salı doğdu minik
Hayır canım örtmedim hiçbir şey zaten sırt kısmının sıcak tutuyorPeki kanguru kullanınca bebek üzerine bişey örtüyor musun üşümesin diye
Aynen Bana da saçma geliyor işte evde gelip Yatmadım ki mevlütte giyeyim yatakta yatayım Bir de herkes beni görmüş Zaten ben hiç lohusalık Yaşamadım Ki eve geldim Direkt Banyo temizledim hiç yatakta yatmadım Dışarıda çıktım gezmeye de gittim mevlütte öyle giyinip yatakta yatması beni düşündürüyordu bu sefer tüm ısrarlara rağmen yapmayacağımben olsam güzel bir elbise giyerim, lohusalığın bitişini kutlarım. gecelik giyenler komik geliyo kalabalığın içimde, hele de nette foto paylaşmışsa.
Teşekkür ederim cevaplar içinHayır canım örtmedim hiçbir şey zaten sırt kısmının sıcak tutuyor
yapma bence de keyfine bakAynen Bana da saçma geliyor işte evde gelip Yatmadım ki mevlütte giyeyim yatakta yatayım Bir de herkes beni görmüş Zaten ben hiç lohusalık Yaşamadım Ki eve geldim Direkt Banyo temizledim hiç yatakta yatmadım Dışarıda çıktım gezmeye de gittim mevlütte öyle giyinip yatakta yatması beni düşündürüyordu bu sefer tüm ısrarlara rağmen yapmayacağım
Kuzu sen Ankara’da mıydın?yapma bence de keyfine bak
evet canımKuzu sen Ankara’da mıydın?
sofiarya yine birşey sorcam
İdrarında enfeksiyon çıktı benim kızın, doktor şimdilik reçete yazıyo, ultrason da çekçek
İdrar kültür sonucu gelince iğne tedavisi olabilir dedi
Kakasından bulaşmış olabilir ya da yapısal dedi
Yüzüstü yattığında bir de slingdeyken kakası vajinasına kadar çıkıyo ya
Silerken düzgün siliyorum yukardan aşağı
Başka ne yapabilirim
Bebişi hangi hastaneye götürüyorsun? Kaç doktor gezdik hiç biri içime sinmedi de, senin de fikrini alayımevet canım
koru hastanesinde pediatrist emel örüne gidiyoruz memnunum.Bebişi hangi hastaneye götürüyorsun? Kaç doktor gezdik hiç biri içime sinmedi de, senin de fikrini alayım
Evet canım mutlaka gazını çıkarıyorum yoksa sonra çığlık atarak uyanıyor midesinden bağirsaklarına iniyor gaz öyle de çikarmak daha zor...gazını çıkarırken uyansa bile genelde geri uyuyorKizlar bebis memede uyuyup kalinca yine de gazını cikarmak icin omzunuza aliyor musunuz? Doktor cok kusuyor diye reflu var dedi ve her emisten sonra mutlaka gaz cikar dedi Bebis de memede uyuyup ordan kipirdatinca uyaniveriyor
Tutmayabilir dememiştir de yara yapıyor yaa o birsğre sonra da iz kalıyor orada, o olmayabiliri kastetmiştir, o iz olmadım mı halk arasında aşı tutmadı diyorlarda öyle bir durum olursa diye açıklama yapmıştır. İz olmasa da aşı herhalukarda bağışıklık sağlar endişen olmasın 1 damlası yeter hakkatenTmm canım çok sağol
Tutmayabilir verem dedi tutmasada önemli değil dedi benimde kafam karıştı sana bi sorayım dedim
1 aydan itibaren kullanmaya başladım şimdi 50 günlüğüz çok rahat ediyorum ben kangruyla ama kısa süreler kullanıyorum saatlerce değil tabiMerhaba kanguru kullanan var mı varsa ne kadarlikken kullanmaya başladınız
Kakasıyla çok alakası yoktur canım, şuan sadece annesütü aldıkları için çok geniş ve değişik bir barsak Floraları yok vajendeki floraya yakın oyüxden yetişkinlerdeki ya da ekgıda alan çocuklardaki gibi kaka enfeksiyona sebep olmaz o konuda endişen olmasın. Kız bebekler ne yazıkki yapısal olarak idraryolu enfeksiyonuna yatkın oluyorlar sık olan bir durum busofiarya yine birşey sorcam
İdrarında enfeksiyon çıktı benim kızın, doktor şimdilik reçete yazıyo, ultrason da çekçek
İdrar kültür sonucu gelince iğne tedavisi olabilir dedi
Kakasından bulaşmış olabilir ya da yapısal dedi
Yüzüstü yattığında bir de slingdeyken kakası vajinasına kadar çıkıyo ya
Silerken düzgün siliyorum yukardan aşağı
Başka ne yapabilirim
Bizim hep gaz sancısı vardı çok kıvranıyodu ağlıyoduBenim kızında kakası hep yukarı çıkıyo ya korkuyorum enfeksiyondansilerken canını acıtmaktan
Sen nasıl anladın ki şikayeti neydi dr a götürdün
Kakasıyla çok alakası yoktur canım, şuan sadece annesütü aldıkları için çok geniş ve değişik bir barsak Floraları yok vajendeki floraya yakın oyüxden yetişkinlerdeki ya da ekgıda alan çocuklardaki gibi kaka enfeksiyona sebep olmaz o konuda endişen olmasın. Kız bebekler ne yazıkki yapısal olarak idraryolu enfeksiyonuna yatkın oluyorlar sık olan bir durum buultrason sonucu önemli yapısal bir anomali darlık herhanagi bir sıkıntı var mı diye bakacaklardır eğer onda sıkıntı çıkmazsa basit bir enfeksiyondur. Lökositi kaç çıkmış tahlilde??
E lökosit değeri yazmıyor, bol bakteri diyor ama bakteri olur ayni benim kızda da 450 bakteri çıkmıştı aynı idrardan kültür de bakıldı. Sonuç kontminasyon olmuş dediler yeniden idrar numunesi istediler. Çoğu zaman güzel temizleyemiyorlar kız bebeklerde özellikle o torbayı takması örneği alması işkence. İşte hal böyle olunca da bişeyler karışıyor idrara,temiz idrar olmuyor yani öyle olunca da bu bakteriler çıkıyor bol bol özellikle kaka bulaşmışsa. Genital bölgenin çok ama çok gğzel temizlenmesi lazım. Biz 3 kere falan verdik idrarı,sonuncuda hemşire baticonla sağlam bir sildi içini içini kukusunun da öyle taktı torbayı. Sonuç olarakta tertemiz çıktı kültür sonucu. Bence bir kere daha baktırmakta fayda var sağlaması olur hemCanım sonuç buEki Görüntüle 2159794
Tamam kuzum teşekkür ederim, zaten bir tek koru kaldı denemedigimiz ona da gidelim :)koru hastanesinde pediatrist emel örüne gidiyoruz memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?