- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.641
suan bebeğim uyudu oğlumla kahvaltı yapıcaz kusura bakmayın pcnin klayesi bozuk
zaman bulusam yazaım inşallh...
zaman bulusam yazaım inşallh...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim oğluş 13’ünde doğmuştu 40’ı dün müydü bugün mü? 13’ü bir mi sayıcam, oof tam sözelci kafası şu an yaşadığımdün misafir var diye ritüelleri gerçekleştiremedik bugün kısmetse mis olcaz
milletin de kırklı çocuk bu üşür, dışarı çıkılmazlarından kurtulucaz.
![]()
canm ben memede dalinca gogsume aliyorm yumsakca. uyanir gibi oluyor ama cogunlukla piss piss ve hafif sallayarak yeniden daliyor. o pozisyonda sirtini sivazliyorum bazen cikiyor gaz bazen cikmiyor, yine de sansimi deniyorumKizlar bebis memede uyuyup kalinca yine de gazını cikarmak icin omzunuza aliyor musunuz? Doktor cok kusuyor diye reflu var dedi ve her emisten sonra mutlaka gaz cikar dedi Bebis de memede uyuyup ordan kipirdatinca uyaniveriyor
Biz de ilk günü saymıyoruzBiz dogdugu gunu de saydik canim Yarin yari kirkimiz cikacak bizim de Gerci babam ilk gun sayilmaz diye diretti ama annem galip geldi :)
Canım ben 25 günlük falandı kullandım Çok rahat ettim Bayağı da bir yattıMerhaba kanguru kullanan var mı varsa ne kadarlikken kullanmaya başladınız
Sorun olmaz demo beli ağrımas yaniCanım ben 25 günlük falandı kullandım Çok rahat ettim Bayağı da bir yattı
Beli agrirmi küçükler yaH Happymarried 20 gublukken basladik kullanmaya. Ama simdi kullanamiyorum. Eskiden kucuk oldugundan yenidogan aparati ile cok rahat oluyordu. Sindi buyudu kilo aldi yenidogan aparati ile dar geliyor cocuga cok bunalıyor. Aparatsiz da kangurunun icinde kayboluyor.. herakde 2 ay kadar kullanamayiz. Biraz daha buyumesi kazim aparatsiz kullanmam icin. Bu
Ama beli ağrısa Durmaz içinde çok rahat yattı zaten benim üstüme doğru geldi sıkıntı olmadı birde kalça için kanguru çok iyiBeli agrirmi küçükler ya
Hııı bi de ben söyleyince bende mi memede süt mü var ne yapayım diyoraksam fosur fosur uyuyor ya, nasil batiyor bana da, tepikleyesim geliyor. hele rahat rahat elinde telefonla tuvalete gidisi yok mu, ben kostur kostur her seye, wc nin bile kapisi acik, mahremiyet die keyif die bisey kalmadi hayatimda
Peki kanguru kullanınca bebek üzerine bişey örtüyor musun üşümesin diyeAma beli ağrısa Durmaz içinde çok rahat yattı zaten benim üstüme doğru geldi sıkıntı olmadı birde kalça için kanguru çok iyi
ben olsam güzel bir elbise giyerim, lohusalığın bitişini kutlarım. gecelik giyenler komik geliyo kalabalığın içimde, hele de nette foto paylaşmışsa.Kızlar Salı günü kırkım çıkıyor kırkım çıkmadan cumartesi günü mevlüt yapacağım bizde mevlütte gecelik giyilir ama ben hiç 40 dinlemedim gezmeye de gittim gece de çıktım denize de gittim girdim herkese bayramlaşmaya da gittim Herkes beni sağlam gördü şimdi mevlütte gecelik giymeye çok sıcak bakmıyorum Sizce ne yapmalıyım İlk doğumda da ilk normal giymiştim sonra kayınvalidem zorla gecelik giydirdi
Sagolasin canim, emzirirken falan usutuyorm heralde bilmiyorm emzirirken cok terliyorm sonra bir anda soguyor bebek emerken kalkip ustumu degisemiyorm da 46 gun oldu su terleme olayi bitmedi hic terlemezdm normalde cok kotuymus ya. Tam geciyor sirtimin tutulmasi iki gune bir gece aniden tekrar oluyor. Bir tanidigm sezeryanda sirt agrisi kaliyor ameliyathanede sogukta bekledigin icin dedi ama bilmiyormNeden olabilir cnm anlamadım ben geçmiş olsun.
aman adet işte bir günğn lafı mı olur değil miBiz dogdugu gunu de saydik canim Yarin yari kirkimiz cikacak bizim de Gerci babam ilk gun sayilmaz diye diretti ama annem galip geldi :)
Ateş falan olmuş muydu canım nasıl şüphelendinizsofiarya yine birşey sorcam
İdrarında enfeksiyon çıktı benim kızın, doktor şimdilik reçete yazıyo, ultrason da çekçek
İdrar kültür sonucu gelince iğne tedavisi olabilir dedi
Kakasından bulaşmış olabilir ya da yapısal dedi
Yüzüstü yattığında bir de slingdeyken kakası vajinasına kadar çıkıyo ya
Silerken düzgün siliyorum yukardan aşağı
Başka ne yapabilirim