2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Bende dun basladm calismaya oglumu gunduz uyutmuyorumki erken uyusunda calisayim diye iki gundur ama su an hala ayakta :)ama aklima takilan bir konu var 2018 de merkezi atamayla alan kurumlar azalacak mulakata donecek gibi bir soylenti.siz duydunuzmu boyle birsey

Evet son günlerde doğru düzgün çalışamadım maalesef ama tekrar düzeni oturtturmaya çalışıyorum. Bugün 50 soru obeb okek sorusu çözüldü.

Tebrikler kızlar azminize hayran kaldım. bende geçen yıl dersaneye gittim ama hep para tuzağı bu yıl kendim çalışmaya karar verdim. Daha uzun bi dönem var umarım hakkımızda hayrlısı olur.

cnm bende muhendısım ve kpssye baslıcam alese baktıgım ıcın cogu konum bıttı. ama soyle bısı duydum cıft yıllar muhabbetı geldı kulagıma bilen varmı? ben teklı yıllarda gıremıyormuyum?

cnm bende muhendısım ve kpssye baslıcam alese baktıgım ıcın cogu konum bıttı. ama soyle bısı duydum cıft yıllar muhabbetı geldı kulagıma bilen varmı? ben teklı yıllarda gıremıyormuyum?
maalesef giremiyorsun :KK43: mühendisler ve düz memurluk için hazırlanan her lisans mezunu çift senelerde girebiliyor

Kizlaaar bu grup aktif mi acaba kendime takım arkadaşı arıyorum sınava çalışıyorum bende ama evde tek başıma bi türlü motive olamıyorum burdan hergün yazmak motive olmak istiyorum çok zorlanıyorum ya tek başıma off

ay cnm bende tek basıma calısıyorum haftaya ales var suan ona bakıyorum gercı sonra yıne kpss devam

Merhabalar arkadaşlar..Ben de KPSS ye hazırlananlar kısmındayım:) evliyim ve bebeğim var zor olacak eminim ama başarı da bu şekilde gelir. Kursa gidemeyeceğim malum bebeğimi bırakamam internet ortamından araştırıyorum Görüntülü eğitim setlerine bakıyorum şu aralar.Önerisi olanlar varsa çok sevinirim. Teknolojiyi değerlendirmek lazım :) Hepimize kolay gelsin...

X